About the author

46 Comments

 1. 1

  Tizenkettes

  Ebből a felsorolásból azért látszódik, hogy Harbaugh sejthette, hogy ez a kérdés vagy felvetés előjön, mert szépen rákeresett az adatokra. Nem gondolnám ugyanis, hogy bármelyik vezetőedző fejből nyomná, hogy a legendás irányítók hogyan kezdtek, melyik évben jutottak először a rájátszásba…
  Az, hogy Harbaugh LJ-t ilyen QB-ekhez hasonlítja, a játékos számára biztosan hízelgő, mert ezek szerint tartja olyan jónak, hogy idővel akár olyan magasságokba jusson el, mint a felsoroltak, azaz – legalább 1 – SB-t nyerjen. Hogy ez a 0-2 mennyire marad benne, kérdés. Amíg nem nyer meccset a rájátszásban, addig csinálhat akár egy 16-0-s alapszakaszt is, a fejében marad az eddigi PO-rajt.

 2. 2

  Bélabá a csótány

  Joe Burrow egy QB, oké?

 3. 3

  Bélabá a csótány

  Nem fog meccset nyerni a rájátszásban ebben a játékrendszerben.

 4. 4

  Kopi3.14

  Szerintem ebben a 0-2-ben a HC felelőssége nagyobb. Nem volt B terv.

 5. 5

  Fetyke

  Ráadásul még az olyan apróságok sem zavarták meg Harbaught-t, mint hogy például Rodgers 3. szezonjában főcsoport döntőbe jutott a Packers.

 6. 6

  Bélabá a csótány

  Meghamár előrángatta ezeket:TB 2. szezon SB WIN,Wilson 2. szezon SB WIN,Big Ben 2. szezon SB WIN,Warner 2. szezon SB WIN,

  Kaepernick 2. szezon SB,Dan Marino 2. szezon SB,Staubach 2. szezon SB.

 7. 7

  Gáspár Bollók

  (2005-ben került a ligába. 2008-ban volt először kezdő. 2009-ben jutottak PO-ba. 2010-ben megnyerték a SB-t.)

 8. 8

  bjeela

  Ahhoz képest egészen ügyesen fut…

 9. 9

  ahanem

  a többi említett úr is mind az, nem tudom minek hasonlítgatja őket egy futóhoz

 10. 10

  ahanem

  “Nem gondolnám ugyanis, hogy bármelyik vezetőedző fejből nyomná, hogy a legendás irányítók hogyan kezdtek, melyik évben jutottak először a rájátszásba…”

  BB?

 11. 11

  acsdav2

  Marquise Brown mellett én pont, hogy Jacksont tudnám kiemelni azon a meccsen. Az elkapók, a védelem és a 4.kísérletes játékhívások mind csalódás volt. Én inkább Harbaughban csalódtam, mert ha ennyi minden nem működik az valószínűleg a HC hibája.

 12. 12

  Fetyke

  ARod 3. szezonja 2007-ben volt. Akkor főcsoport döntőt játszottunk. Akkor még sajtfej voltam magam is…

 13. 13

  bjeela

  Árulóóóóóó! Megmondalak a Krisztiánnak!

 14. 14

  chester

  Mekkora coming out :D

 15. 15

  László

  Csak olyanokra guglizott rá akik erősítették a mondanivalóját.

 16. 16

  bjeela

  És képzeld, egész idáig titkolta! Szerintem még az asszony se tuggya…

 17. 19

  Tutucs

  Abszolút!

 18. 20

  Bujdy Bujdy

  Viszont ez alátámasztja Harbaugh mondását, hogy NEM LJ tehet a vereségről… :D

 19. 21

  Bélabá a csótány

  “Nem volt B terv.”
  És mi lett volna a B terv?

 20. 22

  bjeela

  Hogy győznek.

 21. 23

  Kopi3.14

  Azt nem tudom megmondani, mert nem követtem a csapat játékát, így nem tudok ennyire mélyre menni. De nekem nagyon az az érzésem, hogy nem hitték el sem azt, hogy ekkora hátrányba kerülhetnek, sem azt, hogy le tudják védekezni őket. Pedig utóbbira volt példa a szezonban.
  Egyébként Haribot sem tudom hibáztatni a szezon egészét nézve, mert egy teljesen új Offense stílust rakott össze, ami nagyon eredményes ÉS látványos volt. Vagyis edzőként a nehezebb feladat szuperül vette.

 22. 24

  ahanem

  Flacco a B terv

 23. 25

  Savagex21_jet

  Az offense nem ment, a defenset pedig Derrick Henry eltűntette

 24. 26

  ahanem

  egyébként teljesen igaza van valamilyen szinten meg nem is, mert ugye az 5. szezonjában jutott be úgy, hogy valamit hozzá is tett, most az hogy a padon volt a szezonban az nem egy releváns szezon ebben a kontextusban, de így meg inkább azt mondanám, hogy a 2. szezonjában már playoffban volt

 25. 27

  Fetyke

  Pedig ezt már említettem neked. persze ezek szerint ennyire figyelsz rám…
  Tudod! Nekem FAVRE a megtestesült futballjátékos!

 26. 28

  Fetyke

  De ez a stílus tavaly is csúfosan megbukott a rájátszásban. Miben bízott akkor?
  És akkor még csak az egyik felét érintettük a dolgoknak. Valóban könnyű most a Ravens támadó sorára és Lamarra kenni a kiesést, de azért az is tény, hogy a hollók védelme nagyon gyenge volt a Titans ellen. Úgy nyeltek be 28 pontot, hogy a titánok 3 negyeden keresztül már nem is erőltették magukat. Nekem azon a mérkőzésen úgy tűnt, hogy azzal a védelemmel a rájátszás összes csapata ellen teljesen esélytelenek lettek volna.
  Lehet nem ártana ezen sem elgondolkodni egy kicsit Baltimore-ban.

 27. 29

  magyar_newton

  Abból a 28 pontból 21 pontot úgy nyeltek be, hogy turnoverek miatt a Titans, a Ravens 35, 20 és 41 yardosáról indult. Lényegében már field goal távolságon belülről. A Titans 1 TD-t szerzett úgy, hogy végig kellett mennie a pályán. Abban az 1 drive-ban volt Henry 66 yardos nagy futása.

  A Ravens védelem jól helytállt. Az offense állt földbe azzal, hogy egyrészt képtelen volt pontokat szerezni, és mellé 4-szer a saját térfelén adta el a labdát.

 28. 30

  magyar_newton

  Nyilván. De ettől még a mondandója igaz. Lehet úgy is nagy játékos LJ-ból, hogy nem nyer első két évében semmit.

 29. 31

  camillo 7777

  Nevetségesek az újságírók. Két vereség és máris megpecsételnek egy karriert.
  Romo alig volt PO-ba ,de mindig istenként tisztelték. LJ meg két szezon után lehurrogják.

 30. 32

  Fetyke

  Szerintem tök mindegy, hogy hogyan nyelte be a védelem a 28 pontot. Azért egyszer legalább illett volna FG-n tartani a Titans-t.
  Benyeltek 217 yardot futásból úgy, hogy a meccs nagy részén nem is próbálkozott mással a Tennessee. Sok minden eszembe jut erről, de a jó helytállás nincs közötte.

 31. 33

  szemhokinsz

  lehet fura lesz amit írok ,de nekem Ingram hiányzott a legjobban a meccsből ,mivel miatta kellett eltérni a megszokott fazonjuktól,mivel az rb futás nem ment így tényleg minden LJn múlt,aki bár voltak hibái ,de sztem összességében nem játszott rosszul ,a védelemből valóban hiányzott az x-faktor ,bár nehéz helyzetbe is lettek hozva ,nekem stílerszesként is szerethető egyébként ez a ravens ,a gond itt az ,hogy ez lehetett volna az ő évük ,mert még nem állnak kész a csapatok LJ levédésére és bár jövőre rutinosabb lesz ,de gondolom jobban is készülnek majd rájuk

 32. 34

  fjanos

  A Ravensnél nyitva van a Super Bowl ablak. Tavaly a Chargers megállította még őket, most pedig elchargerskedték.
  Addig lesz nyitva az ablak, amíg a liga meg nem tanulja levédekezni Lamart.

 33. 35

  bjeela

  Ne beszéjjé mellé! Most itten végre lekerült a lepel és… hűűű, ezt mégse kellett volna! Persze, hogy tudom, vagy hatszor kitárgyaltuk már, de kiaszart érdekel, ha röhögni lehet egy kicsinyt? Légy belátó…

 34. 36

  bjeela

  Érdekes, mert a védelmük engedett pontokban 3. engedett yardokban 4. volt idén. Mindehhez jön még az, hogy ezen a meccsen az O 540 yardot termelt. Fogalmazhatunk úgy is, hogy ez a Ravens ezen a meccsen eccerűen mindent rosszul fejezett be. Rohadt jól csinálták addig, amíg lehetett haladni vagy le kellett lassítani a támadókat, de a végén mindig elcseszték. Rúgós focis párhuzammal olyanok voltak, mint az 1954-es aranycsapat, vagy a hollandok 1974-ben, vagy a brazilok 1982-ben… Mindenki tudta, hogy magasan ők a jobbak, hogy kibaszott gyönyörű csodafocit csinálnak, de mégis elcseszték. A torkom rá, hogy ha ennek a meccsnek a tudatában még tízszer lejátszanák a meccset akkor a Ravens tízből tízszer hülyére és bénára verné a Titanst. Már korábban is leírtam, hogy rohadtul nem értem és még most sem tudta senki megértetni velem, miért vesztett a Ravens azon a meccsen. Magyarázat van dögivel, de most sem értem.

 35. 37

  Fetyke

  Mindezeket nem tudom, mert szezon közben annyira nem követtem a Ravenst. Azért tegyük hozzá, hogy piszok szerencsés volt az idei alapszakasz sorsolásuk, jövőre ennél jóval nehezebb lesz várhatóan.
  A múlt heti mérkőzés alatt bennem végig az motoszkált, hogy erről a Ravensről írták volna hogy megállíthatatlanok? Ez lenne az a levédekezhetetlen támadó séma? Hol az a csapat, amiről eddig olvastam, hol az az irányító, akinek a statjaitól eddig magam is hüledeztem? .

 36. 38

  Fetyke

  Azért a torkodra csak vigyázz! Én a látottak alapján ki merem jelenteni, hogy ebből a párharcból a Ravens a rosszabb csapat.
  A statisztikák becsapósak tudnak ám lenni. Eleve az 530 támadó yardból 210-et az utolsó negyedben értek el a hollók, amikorra a Tennessee már győzött és védekezés helyett már inkább ünnepelte saját magát. A mérkőzésen összesen 2 drive volt a félidő végén és a második félidő legelején, amiben egyáltalán benne volt a TD lehetősége. Ez kevés és harmatgyenge egy divisional körben.
  A védelmük alapszakaszbeli teljesítménye pedig szintén becsapós. Finoman fogalmazva sem acélos támadósorok ellen kellett játszaniuk az alapszakaszban. Illetve amikor olyan jött szembe, az időjárás akkor is kisegítette a hollókat.

 37. 39

  Kopi3.14

  Romon röhögött a fél média és a szurkolók, egyáltalán nem volt istenként tisztelve.

 38. 40

  Kopi3.14

  Szerintem nem a stílus volt a kizárólagos gond. Bár láttuk, hogy lehet ezt limitálni, ahol egy minimálisan jó Offense meg tudja fogni a hollók védelmét és felül tud kerekedni rajtuk. Megint csak a vasast kell említsem, akik ha Haribo dobált volna nekik sem lettek volna offense oldalon hátrányban, és alig bírták legyőzni őket. Kell valami elképzelés arra is, hogy menjenek gyorsan végig a pályán, amikor az ellenfél húzhatja az időt.

 39. 41

  bjeela

  Fetyke, ne bomolj már, 210 yard elég három TD-re, amivel megnyerték volna a meccset! A “finoman sem acélos támadósorok” között azért ott volt a szezon elején még nagyra tartott Pecc, a Seahawks, Texans, Rams, 49ers, vagy a PO-ba jutott Bills. Maraggyunk annyiban, hogy az a védelem nem volt szar, de itt érdekes módon csődöt mondott, pont úgy, ahogy a támadósor, mert egész szezonban a fentebb említett csapatok kiváló védelmei ellen is zseniálisan hatékony volt a vörös zónában, aztán a Titans ellen hirtelen megbénultak.

 40. 42

  Vicgeordie

  Asszem Buday Zoli mondta valahol, hogy jövőre a Ravens sorsolása a legkönnyebb :)

 41. 43

  camillo 7777

  A karrierje végén lehet ,hogy nevettek rajta ,de azt leszámítva nagyon sztárolták

 42. 44

  Kopi3.14

  Elég sok éven keresztül röhögött rajta mindenki, meg a sérülékenységén, PO-ba nem jutásán.

 43. 45

  camillo 7777

  Mondjuk azért ,hogy nem jutott PO-ba ő is tehetett. A fontos ragadókon legtöbbször megremegett a keze.

 44. 46

  Kopi3.14

  Nem mondtam, hogy nem dolgozott meg érte. Csak azt, hogy nem volt felszopva.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team