Connect with us

Hír

John Harbaugh: Aki csalódott Lamar Jacksonban, annak irreális elvárásai vannak

Lamar Jacksonnal a fedélzeten a Ravens kettőből kétszer megnyerte a csoportját, idén ráadásul a liga legjobb mérlegével, miközben LJ MVP formában játszott. A rájátszásban viszont sem most, sem tavaly nem jött ki a lépés, LJ 0-2-es mérlege miatt pedig pár örök pesszimista újságíró csalódottságát fejezte ki, ami némileg kiverte a biztosítékot John Harbaugh-nál.

 

 

Jackson 23 éves. Fiatalabb, mint Joe Burrow, oké? Ehhez képest elég jól kezdődik a karrierje, és még a java hátra van. Bárki, aki csalódott amiatt, hogy a Ravens 0-2 LJ-vel a rájátszásban, annak irreális elvárásai vannak. A Manning-testvérek 0-5-ös mérleggel kezdték a karrierjüket. Montana, Young és Favre a harmadik szezonjukban játszottak először a rájátszásban. Brees és Aikmen csak a negyedikben, Rodgers pedig az ötödik évében jutott PO-ba. Érdekes, nem?

 

– mondta a Ravens főedzője (via PFT),

 

Valamilyen szinten tényleg csalódás egy 14-2-es szezon után rögtön kiesni a rájátszásban, de Baltimore-ban mindenki összetehetné a két kezét örömében, hogy az előzetes várakozásokhoz képest ennyire jól sült el a Lamar Jackson-projekt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!