Connect with us

Hír

Judon nem stresszel azon, hol játszik majd jövőre

Matt Judon a következő Ravens pass rusher, aki szerződése utolsó évében kiváló szezont produkált, nehéz helyzetbe hozva a csapatot a megtartása kapcsán. Ilyen volt tavaly Za’Darius Smith is, aki aztán kiteljesedett Green Bayben. Judon most épp a Pro Bowlon fogja képviselni a baltimore-i alakulatot, a jövője viszont kérdéses a Hollóknál, hiszen a 2016-ban az ötödik körben draftolt edge rusher márciustól szabadügynök lesz.

Harbaugh azt mondta nemrég, hogy nehéz lesz megtartani Judont, de meg fogják próbálni. A pass rusher pedig ezt mondta az nfl.comnak:

Nem tudom, hol fogok jövőre játszani. Tényleg nem tudom. Sok csapatból vannak itt emberek, a Ravensből a legtöbben. De őszintén nem tudom. Ezt a döntést nekem, az ügynökömnek és a GM-nek kell meghoznia. Szórakoztató folyamat lesz, de egyelőre nem aggódom ezen, most született meg a kisfiam. Most vele fogok foglalkozni egy ideig, a többi dolog meg majd megoldódik. Nem fogok ezen stresszelni.

Smith és Terrell Suggs távozása megnyitotta a kapukat Judon előtt idén, és ő ki is használta a lehetőséget. Az alapszakaszban 9,5 sacket, 14 negatív yardos szerelést, 33 QB hitet és négy kierőszakolt fumble-t jegyzett. Az biztos, hogy nagyon gazdag ember lesz március közepétől (Smith $16,5 millióért írt alá éves szinten), már csak az a kérdés, hogy marad-e Baltimore-ban, vagy költöznie kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!