Connect with us

Hír

Kirúgta ügynöke Antonio Brownt

Már nem csak csapata, hanem ügynöke sincs Antonio Brownnak, ugyanis Drew Rosenhaus megszűntette kapcsolatukat – számol be Adam Schefter. Rosenhaus egyébként visszavonja a dolgot, amennyiben Brown a következő öt napban megfelelő segítséghez fordul.

Az NFLPA szabályai szerint ennyi időnek, azaz öt napnak kell eltenie, amíg hivatalos nem lesz egy ügynök-játékos kapcsolat felbontása, így teheti ezt Rosenhaus. A cél nyilván az, hogy Brown megkapja a megfelelő külső segítséget, hiszen láthatóan elszakadt valami az elkapónál. Ha ezt ő nem realizálja és nem tesz ellene, akkor új ügynök után kell néznie.

Brownt legújabban a floridai Hollywoodban érte incidens, a rendőrök jöttek ki hozzá a házában történt zavargások miatt, majd az elkapó elmondta őket mindennek a gyerekei és az anyjuk előtt – no meg a teljes világ előtt Instagram live-on.

Az NFL egyébként továbbra is nyomoz Brown korábbi ügyei kapcsán, az elkapó pedig a közösségi médiában megy neki szinte bárkinek, aki mozog – az NFL-nek, a csapatoknak, a játékosoknak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!