Connect with us

Érdekességek

Konferenciadöntőhöz segítette a Goff-csere a Titanst

A Titans elég sokat köszönhet jelenlegi sikeréből a Los Angeles Ramsnek, hiszen 2016-ban a Tenneessee-é volt az 1/1-es választás egy borzasztó, 3-13-as szezont követően, azonban Marcus Mariotáról akkor még azt hitték, ő lesz a franchise irányítója, így nem volt szükségük újabb QB-ra, tehát az őj general manager, Jon Robinson kiárusíthatta a picket. A Rams pedig jött és adott két első-, két második- és két harmadik körös picket a Titansnek (amely visszaadott egy negyedik- és egy hatodik körös picket). Ezekkel a választási jogokkal pedig borzasztóan jól gazdálkodott a Tennessee.

2016-ban az 1/15-ös pickkel és a harmadik körös választási joggal felcserélt a csapat a tackle Jack Conklinért, a második körben a két cetlivel a védőfalember Austin Johnson és a futó Derrick Henry érkezett, majd 2017-ben az első körben az elkapó Corey Davist, a harmadikban pedig a tight end Jonnu Smitht húzta Robinson.

Ebből az ötösből négyen kezdők jelenleg, Johnson pedig rotációs játékos, aki mind a 18 meccsen pályára lépett idén – emeli ki az ESPN.

A lecserélés egyértelmű haszonnal járt a Titansnek, nyerte a cserét így utólag az együttes (oké, a Rams sem feltétlen panaszkodik a Super Bowl-részvétel után). Ehhez persze kellett több dolog is. Egyrészt hogy Goff ne legyen elit, szupersztár irányító, másrészt elég jól kellett draftolnia a GM-nek ezekkel a pickekkel, harmadrészt pedig kellett a sikerhez az is, hogy legutóbb tavasszal megszerezzék Ryan Tannehillt a Dolphinstól Mariota helyére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!