About the author

48 Comments

 1. 1

  Raist

  Azért a Rams tavaly Goff irányításával döntőzött, szóval a Titans még attól is egy meccsre van hogy azt lehessen mondani ugyanazt elérte mint a Rams. Az hogy Goff milyen irányító itt irreleváns, nincs rá bizonyíték hogy másik irányítóval jobb lett volna a Rams tavaly, ahogy arra sincs hogy ha megtartja a pickeket a Rams, akkor jobb eredményt ér el mint a döntő.

 2. 2

  Raist

  Egyszerre :D

 3. 3

  Antal Kovacs

  igen, szinte másodpercre, egy rugóra járt az agyunk :D

 4. 4

  Géza

  Dani én elhiszem hogy Wentz az Isten, de felesleges ez a Goff szapulás folyamatosan. Nem kell folyamatosan azt bizonygatni hogy az Eagles mennyivel jobban járt Wentzzel. Idén borzasztó fal volt előtte meg egyszer super bowlt játszott. És a 9-7 sem egy borzasztó eredmény, ugye idei Eagles? van ahol ez playoffot ér pedig ők a csoportban játszottak kétszer a legjobb 4 nyugati csapatból 2szer (Seahawks, 49ers). Arra meg hogy Corey Davist úgy állítod be mintha nem lenne írtó nagy bust, minimum érdekes. Ennyi erővel Agholor vagy Dorsett se Bust mert kezdő játékosnak számít, pedig ők nem is 1/4esek csak 1. Kör végi játékosok.

 5. 5

  d zoli

  Aszodod “Superbowlba segítette a Goff csere a Ramst”?

 6. 6

  Raist

  Nem, én pontosan “aszodom” amit írtam: “a Rams tavaly Goff irányításával döntőzött”. Tehát a Rams vele SB-t játszott, a Titans meg még ott sem tart hogy legalább kikaphasson a döntőben. És mivel ez csapatsport, arra pedig hogy “mi lett volna ha” nem lehet felhúzni egy állítást, így pusztán a tények alapján JELENLEG még a Rams ért el többet a csere után.

 7. 7

  Nandito

  Ki mondta azt, hogy a Titans többet ért el, mint a Rams? Mert a cikk nem erről szól, hanem hogy a cserével jól járt a Titans. Lehet, figyelmesebben kéne olvasni…

 8. 8

  Antal Kovacs

  “a Titans még attól is egy meccsre van hogy azt lehessen mondani ugyanazt elérte mint a Rams” – senki nem mondta, hogy a Titans többet ért el, mint a Rams :D ha már figyelmes olvasás :D

 9. 9

  Bélabá a csótány

  Na látod, már tagadsz IS! :D

 10. 10

  Nandito

  “így pusztán a tények alapján JELENLEG még a Rams ért el többet a csere után.”

  Két hozzászólással lejjebb. :) Amúgy jól megfogtad a hozzászólásom lényegét… :D

 11. 11

  Sarossy Dávid

  Hogy kerül ide az Eagles? Mi köze ahhoz az Eagles-nek h a Titans jól járt egy cserével? Mert hogy erről szólt a post és valahogy ez a Goff szapulást sem vélem felfedezni? Akkor meg miről írsz?

 12. 12

  pritek

  Viszont. Milyen izgalmas lett volna, ha a Titans marad a helyen es elviszi pl Bosa-t. Henryt a 33. valasztassal is vihettek volna, nem vittek mar utana futot Henry elott.
  Ha Mariota nem omlik ossze, kb ugyanitt lennenek, csak egy talan meg utosebb vedelemmel. Ha meg igen, Tannehill ugyanigy johetett volna.
  Szerintem a Rams nyerte a cseret. Goff sikertelensege egyertelmuen megmutatta, hogy Fischernek vegre mennie kell, ennel jobb pedig keves csapattal tortent az elmult evekben.

 13. 13

  acsdav2

  Csak még egy adalék, hogy Snead mekkora zseni. Ha nem lett volna ez a mánia, hogy Los Angelesbe új QB-val menjünk, akkor 2017-ben az 1/5-n Mahomes/Watson duóból lehetett volna választani McVay-jel.

 14. 14

  Jakab Ádám

  Nem érveket akarunk! Halál reád pór kutya!

 15. 15

  reszelo.aladar

  Itt ezzel a cserével mindenki jól járt. A Rams SB-t játszott tavaly, ami minimum előrelépés a korábbi évekhez képest. A Titans meg idén játszhat, egy lépésre vanna tőle és így az AFC döntő előtt ki lehet jelenteni, hogy a legforróbb csapat azzal, hogy idegenben lecsavarta a Patriotsot és a Ravenst. Tavaly pont a Rams volt ilyen, bár végül a döntőre a támadók bőven lefagytak.
  Ha egy csomó jó csapatnak csak egy QB hiányzik a sikerhez, akkor a Titans pokoli mázlista volt Tannehillel. A Dolphins azt hitte tudja kit enged el, a Titans meg nem is sejtette, hogy kit szerzett meg. Ha pedig Mariota csak annyival jobb, hogy pont ne cseréljék el, akkor most készülnénk a Ravens Chiefs AFC döntőre.
  Tannehill pályájának ismeretében annak a valószínűsége, hogy a Titansnak ilyen mázlija volt pont annyi, mint egy 16 csapatos fantasy ligában egészséges nem eltiltott 100+ yardos futót találni a waiveren a 7. héten.

 16. 16

  bjeela

  Ezek mind ilyenek…

 17. 17

  Szilárd Süveges

  bakker tenyleg izgalmas lett volna!!!!!
  ha bosa megy ki 1/1en akkor az eagles kihuzza Goffot, aki nem serul meg 2 eve igy nem all be helyette Folse a playoffra es a pecc az eagles elleni dijat is elviszi -> Titans Bosat szerette volna de meghozta ezt az aldozatot azert hogy kiszurjon a peccel.

 18. 18

  acsdav2

  Goffról azért ezt nem mondták arra emlékszem. Mariotaról talán, de akkor még olyan részletesen nem követtem a focit. Igaz az valóban okoskodás a részemről, hogy Mahomes vagy Watson juthatott volna nekik, hiszen őket még annyira se tartották, mint Goffot.

 19. 19

  katonadani

  (Eagles minden bizonnyal akkor is Wentzet húzza egyébként)

 20. 20

  Fetyke

  De az is lehet, hogy felcseréltetek volna Trubiskyért! :D A Bears pedig hoppon maradt volna és kénytelen lett volna Watson és Mahomes közül választani. :D
  Ne feledd! Amikor már azt hiszed, hogy ennél nincs lejjebb, mindig kiderül, hogy de mégis van. :DDD

 21. 21

  acsdav2

  Én Lawrencre tenném le egyedül a nagy esküt :D Viszont Burrow és Tuaban is meg van a tehetség, hogy franchise QB legyen. Csak hát amilyen csapatokba kerülnek várhatóan sok reményük nincsen. :( Az NFL-nek ezen kellene változtatni, hogy csökkentsék már a csapatok létszámát és ne legyenek olyanok, mint a Bengals vagy a Chargers ahol nincsenek szurkolók, ergo nincs aki tüntetne és számon kérné a rossz munkát végző GM-et.

 22. 22

  Antal Kovacs

  Lehet hogy Goff nem lett elit, de azért tavaly a Rams is csak el jutott valahogy Atlantába február elején (az hogy ott és azóta mi történt az már egy nagyon más történet…)

 23. 23

  katonadani

  egyrészt ki beszélt itt Wentzről, vagy arról ki járt jobban kinek a draftolásával? :D
  másrészt ki szapulta Goffot? Annyit írtam, hogy nem elit, szupersztár irányító, ez azért megállja a helyét. Ahogy Wentz sem az egyébként.

  A folyamatos szapulás és bizonygatás kijelentést főleg nem értem, mert nem rémlik, hogy bármi rosszat írtam volna róla az utóbbi egy évben, de legalábbis okfejtésekbe egész biztosan nem mentem bele, valszleg az átlagnál jobb véleménnyel is vagyok róla, nem tartom annyira “McVay bábjának”, mint sokan.

  Davisről is annyi szerepel a cikkben, hogy kezdő, semmi más.

 24. 24

  Nandito

  Igen, magát a cserét! A Titans jól draftolt, és több kezdőt, vagy aszintű játékost szerzett a Ramshez képest. Itt nem az eredményességről van szó, mert akkor már az egész a divízió szinten eldőlt volna, mert a Titans emberemlékezett óta nem nyerte meg a csoportját, míg a Rams a csere óta kétszer is. De erre a szerző is utal, hogy az eredményesség kárpótolta a Ramst, csak azt levágtad a mondat végéről: “A lecserélés egyértelmű haszonnal járt a Titansnek, nyerte a cserét így utólag az együttes (oké, a Rams sem feltétlen panaszkodik a Super Bowl-részvétel után).”

 25. 25

  Fetyke

  Mondjuk az 1/1-re kiválasztott QB tehetségek ritkán szoktak jó csapatba kerülni. :)

 26. 26

  bjeela

  Ezt ugatom én is, hogy csóri Burrow konkrétan a mennyországból ugrik fejest a szarral teli medencébe. Viszont ez a sokszínűség és kiegyenlítettség okozza az NFL sikerességét. Csak rohadt nehéz elfogadni, hogy közben ez a rendszer temérdek zsenit tesz tönkre. Inkább áldjuk a szerencsénket, hogy Mahomes a Rozmárhoz került, LJ meg Harbaugh-hoz és zokogjunk, hogy DWatson O’Brienhez…

 27. 27

  ahanem

  “hogy a Titansnak ilyen mázlija volt pont annyi, mint egy 16 csapatos fantasy ligában egészséges nem eltiltott 100+ yardos futót találni a waiveren a 7. héten.”

  Ezt a futót Derrick Henrynek hívják

 28. 28

  bjeela

  Óóóóh Uram, mér hagytad, hogy így legyen?

 29. 29

  ahanem

  hát, Burrownak fel van adva a lecke hogy odavigye a szurkolókat, ott azért nagyobb rá az esély, mint a Chargersnél

 30. 30

  ahanem

  a csoportgyőzelem csak amatőröknek való, főleg akkor, ha utána mind kikap egy WC csapattól

 31. 31

  bjeela

  Abszolút igaz, de azért utólag könnyű okosnak lenni. Akkor mindenki azt hitte, hogy Goff és főleg a Heisman díjas Mariota is zseni lesz az NFL-ben.
  Pl. most mindenki leteszi a nagyesküt, hogy majd Burrow, meg Tua lesz a legjobb és majd hajigálják rájuk a pickeket, aztán…

 32. 32

  Raist

  A lecserélés egyértelmű haszonnal járt a Titansnek,
  nyerte a cserét így utólag az együttes. Oda van írva a cikkbe kerek-perec, hogy a Titans nyerte a cserét a Ramshez képest. Lehet figyelmesebben kéne olvasni…

 33. 33

  Raist

  Ugyanaz mint az előző kötözködésedhez, oda van írva hogy a Titans nyerte a cserét, erre reagáltam én is és Antal is.

 34. 34

  Antal Kovacs

  jó, de te a fenti hozzászólásra reagáltál (a Disqus szerint legalábbis), és ez összezavart, ezért nem értettem, hogy mire gondolsz, nem volt jó a kontextus :) – így a hozzászólás lényegét sem sikerült elkapnom

 35. 35

  Wyatt

  Tyű, azért húzni 1/8-ra egy RT-t, a második körben egy futót és egy szituációs játékost (NT-t), majd az első körben egy bust WR-t, meg egy 3 év alatt 800 yardos TE-t. Már bocsánat, de ezek lennének azok a nagy húzások? 1/8-ra ha RT-t hozol, az a minimum, hogy legalább egy Conklin-szintet hozzon, 2. körös RB-nél is elvárás, hogy legyen marha jó, de oké, Henry ezt felülmúlta. A 2. körben hozol egy évenként 400 snapet sem játszó, full átlag NT-t, 1/5-re egy game changer játékos helyett egy full szürke WR-t, meg ott van még a 3. körös Jonnu Smith, akiből mondjuk jövőre tényleg lehet valami egészen jó dolog is.

  Szóval én egyáltalán nem látom, hol volt ez olyan jó draft, sőt, egy teljesen átlagosnak nevezném, ami most szexibbnek néz ki, mert Henry rommáfut mindenkit. De na

 36. 36

  Krisztian Fekete

  Truby meg Chicagoba. :D

 37. 37

  chester

  Ha van lehetoseged QB-t huzni adott evben, akkor nem szalasztod el. Egy meccsnyire voltak attol hogy, a kutyazas helyett ugy beszeljenek Goffrol mint aki SB-t nyert egy impozans szezont lehozva (mert a 9erses mudigoval ellentetben Goffnak szamokban is baszo eve volt) szal annyira nem neveznem mellenyulasnak.

 38. 38

  bjeela

  Igazad lehet, az sem kizárt, hogy Trub máshol már sztár lehetne. Olvasztár.

 39. 39

  acsdav2

  O’Brient is áldjad, mert ha egy normális stáb alatt dolgozna Watson, akkor nem lenne ennyi improvizatív varázslatos játéka :)

 40. 40

  Nandito

  A Titansnél akkoriban rostert kellett fejleszteni. Ez szerintem sikerült, két kiemelkedő játékos mellett találtak még három használhatót. De ez csak a Ramstől kapott pickek, saját jogon még húztak jó pár játékost. A lényeg, hogy a cserében kapott pickeket sikerült elég jól felhasználni. Persze nem kiemelkedően, hogy neked is igazad legyen. :)

 41. 41

  acsdav2

  Az tény, hogy LA-ben már nincs esély szurkolókat megfogni. UCLA,USC, Rams és csomó NBA csapat. Óriási bukó lesz látnia az NFL-nek, hogy a Chargers meccsei az óriási új stadionban, hogy fog kongani az ürességtől. De Cincinnatiben se látok sok reményt.

 42. 42

  chester

  Garoppolo es Goff nekem egy polc, szoval nem akarom kihozni melyikuk a jobb, csupan annyi volt a lenyeg, hogy o a latvanyos statokban jobb volt.

  A QB kerdeshez: persze, utolag jobb lett volna, de sosem bizhatsz a majd jovore mantraban. Gondold el hogy, aki Tuara vart az milyen idegallapotban lehetett mikor latta osszecsuklani a gyermeket. Ezert nem lehet Lawrence-re sem keszulni mar most azoknak, akiknek mar iden szuksege van QB-ra es van is eselye szerezni egyet. Vagy huznak egy Cardinalst ha megis olyan szarok lesznek hogy a 21-es drafton 1/1-esek lennenek.

 43. 44

  ahanem

  Garoppolo az idei Goff, így is mondhatnánk. Kár, hogy a túloldalról nem lesz egy olyan defense, ami 3 ponton tartja őket.

 44. 45

  acsdav2

  “Amikor már azon gondolkozol, hogy csinálsz egy Eli Manninget és nem írsz alá a Bengalshoz” :D

 45. 46

  ahanem

  sajnos nem gondolkozott eleget és azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs ilyet tennie

 46. 47

  acsdav2

  Goff: 64,9%, 32-13 TD-INT, 4688 yard, 101.1 passer rating
  Garroppolo: 69,1%,27-13 TD-INT, 3978 yard, 102 passer rating

  Ne feledjük azt se, hogy míg Goff a Chiefs elleni parádét követően már teljesen meg volt lőve a szezon legfontosabb szakaszára, addig Garroppolo pont a szezon első felében volt pocsék és folyamatosan javult a szezon végére. Egyelőre az első PO meccsen Garroppolonak ugyanúgy megnyerte a csapat a meccset, ahogy Goffnak is a Cowboys ellen. A Packers ellen (és a SB-ban) kellene bizonyítania a “műdigónak”, hogy több, mint Goff. Mert eddig nálam a 2 szezon egál.

  Nem feltétlenül nevezném rossz döntésnek, de nem látom okát, hogy ne higgyem azt, hogy a Trubisky-Watson-Mahomes trióból bármelyik hozta volna ezt (nyilván az utóbbi 2 biztos) és nem kellett volna értük ennyit áldozni.

 47. 48

  acsdav2

  Akkor sajnos egy újabb remek tehetséget nem látunk majd kiteljesedni az NFL-ben :(

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team