Connect with us

Hír

Kraft csak remélni tudja, hogy Brady marad – vagy visszavonul

A Patriots irányítója, Tom Brady nem akarja abbahagyni a focit, a jelek szerint a visszavonulás nem foglalkoztatja, és folytatni akarja illusztris karrierjét. Az viszont kérdés, hogy hol teszi ezt, azaz marad-e New Englandben. Robert Kraft, a csapat tulaja csak remélni tudja ezt, hiszen a döntés egyedül Brady kezében van.

A szezon előtt nagyon fontos volt Tomnak, hogy év végén szabad legyen és azt tehesse, amit csak akar. Azt mondtam magamban, hogy bárki, aki 20 évet lehúz egy csapatban és szerez hat gyűrűt, mindeközben teljesen önzetlen, az teljesen megérdemli ezt. Szeretem a srácot, mintha a családom lenne. Vér szerinti családom. Bárki, aki ennyit letett az asztalra, kiérdemelte a jogot, hogy dönthessen a saját jövőjéről.

Én pedig remélem, hogy elsősorban itt marad és a Patriotsban fog játszani. Vagy ha nem, akkor visszavonul. Megvan a szabadsága, hogy úgy döntsön, ahogy akar, és ami a legjobban szolgálja érdekeit. Remélem és imádkozom, hogy beleillünk a terveibe. Egyedülálló vezér kiváló munkamorállal, önzetlen személyiséggel, mindennel. Gondoljatok csak bele: az NFL történetének 20%-át nálunk töltötte.

– mondta Kraft, via Peter King.

Érdekes a helyzet Brady körül, hiszen tényleg nem tudni, mit hoz a jövője, és a Patriots mezében látjuk-e a 2020-as szezonban. Kérdés, hogy akar-e maradni, vagy inkább menne egy melegebb helyre, egy játékosközpontúbb edzőhöz, illetve egy olyan csapathoz, ahol jobb fegyverei vannak és jobban az irányító köré szervezik a csapatot.

És persze az is kérdés, hogy Belichick mennyire akarja megtartani az irányítóját, mennyire gondolja, hogy ez a legjobb hosszú távon a csapata számára. A keret öreg, fiatalításra van szükség, ezt pedig lehet, hogy nem egy 43 éves, rengeteg pénzt kereső irányítóval akarja megkezdeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!