About the author

9 Comments

 1. 1

  Sestertius

  Gronk nem kérdés, Kuechly viszont nem tuti sztem

 2. 2

  bjeela

  Pedig rohadtul az. A fickónak eszelős statisztikája van.

 3. 3

  apollo

  Más lenne ha megnyerték volna a SB-t, de így a 8 szezonnyi statisztika kicsit kevés. Persze bekerülhet a HoF-ba de nem biztos, hogy kapásból menni fog.

 4. 4

  Sestertius

  viszonylag kevés év, nincs SB, nem mondom, hogy nem HoF, de nem lennék meglepődve, ha várnia kéne pár évet

 5. 5

  reszelo.aladar

  Ebből talán nem kell versenyt csinálni. Kéne látni egy HoF várólistát és gyanús, hogy az elmúlt 100 évből páran még várnak és minden évben legalább tucatnyi játékos/edző/egyéb vonul vissza és várja a beiktatást. De csak évente 8-an kerülnek be és jellemzően csak 1-2 játékos van, aki azonnal bekerül.
  Ha tippelni kell, akkor valaha igen, de nem azonnal.

 6. 6

  bjeela

  Szvsz épp azért, mert ilyen kevés idő alatt hozott össze ilyen durva statisztikákat jelzi azt, hogy megkerülhetetlen. De van abban is valami, amit mondasz, nem zárom ki az esélyét, viszont nagyon sajnálnám.

 7. 7

  Tizenkettes

  Be fog kerülni nyilván, de vannak még olyanok, akik sokat tettek a pályafutásuk alatt, hosszabb ideig játszottak, és várnak a tagságra. Ez is egy külön verseny, hogy kik azok, akik már első adandó alkalomra bekerülnek. És én úgy gondolom, hogy bár Kuechly remek volt, pl. egy Ray Lewis vagy Ed Reed, aki elsőre került be, még hozzá képest is külön kategória. Ők a legendák. Kuechly pedig nem az, csak az lehetett volna.

 8. 8

  Sestertius

  Szerintem előbb utóbb HoF lesz, mert megérdemli, ez vitán felül áll :)
  Az meg, hogy elsőre, vagy sem, szerintem sokat nem számít. Én csak a first ballot-ra értettem, hogy neces.
  Nagyban függ majd, hogy milyen lesz a class (Pl ha idén Brady, BigBen és még valaki nagyágyú is visszavonulna, akkor azért nagy összeget mernék tenni rá, hogy nem lesz első adandó alkalommal beiktatva)

 9. 9

  bjeela

  Ugyi Brady kijelentette, hogy folytatni akarja, BigBen dettó, Brees még csak el sem gondolkodott ezen, mert kell neki a 80K yard és a 600 TD és még egy gyűrű, szóval nem látom, miért ne lehetne Kíhli HoF azonnal. De persze láttunk már nem kevés meglepetést ebben a kategóriában is…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team