Connect with us

Hír

Kyle Shanahan: Senkinek nem kívánok egy 4-12-es szezont, de jól jöttünk ki belőle

Azok után, hogy a 49ers egy 4-12-es szezont produkált 2018-ban, nem sokan gondolták, hogy egy évvel később NFC-döntőt játszik a csapat. Franchise ilyen jól ritkán jön ki egy 1/2-es szezonból.

 

 

Minden jól alakult. Mindig is mondtam magamnak, hogy kész áldás volt az ACL-sérülés és minden rossz, ami egy éve történt velünk, hisz megszereztük Bosát. Szerintem ez egy elég jó csere volt

 

– mondta Jimmy Garoppolo (via PFT), aki tavaly ACL-sérülés miatt szinte a teljes szezont kihagyta. Hasonlóan vélekedik a főedző Kyle Shanahan is, aki ezzel kapcsolatban azt mondta: “Bosa egy igazi klasszis. Senkinek nem kívánok egy 4-12-es szezont, de végeredményben nagyon jól jöttünk ki belőle”.

 

Nick Bosa újoncként All-Pro formában játszott: 80 nyomásgyakorlása a 6. legtöbb volt a ligában úgy, hogy az előtte lévő ötösnél 50-100 alkalommal kevesebbszer támadta az irányítót. Elképesztően produktív volt, egyedül a sok elrontott szerelést (10) lehet a számlájára írni, ami nem egy sacktől fosztotta meg, de melyik újonc nem hibázik? Miatta állt össze a 49ers védelme, ami 2019-ben az egyik legjobb volt a ligában – óriási szerepe van a csapat idei menetelésében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!