Connect with us

Hír

Malcolm Jenkins nem tér vissza az Eagleshöz, ha nem kap új szerződést

Az Eagles safetyje, Malcolm Jenkins tavaly kihagyta a holtszezonban az önkéntes edzéseket egy új szerződés reményében, azonban az akkor nem jött össze, utána viszont ismét csapata egyik legjobb, leghasznosabb játékosa volt egész évben, egyetlen snapre sem ment le a pályáról. Jövőre viszont már biztosan nem fog jelenlegi szerződésével játszani, ezt ő maga jelentette ki.

Nem térek vissza jövőre ugyanezzel a szerződéssel. Ez nem fog megtörténni. A piac jól néz ki a safetyk számára, én pedig a legjobbak közt tartom magam számon.

Azt akarom, hogy értékeljenek és ennek megfelelően kompenzáljanak is. De nyerni is akarok és egy jó öltözőben akarok lenni.

– mondta Jenkins az Athleticnek.

A safety az utóbbi hat évben ötször minden egyes snapen ott volt a pályán és 2014 óta nem hagyott ki mérkőzést – ez Phillyben különösen nagy szó. A jövő évi alapkeresete $7,6 millió, és jelenleg a 11. legjobban fizetett játékos a posztján. Rendkívül sokoldalú safety, igazi Jolly Joker az Eagles védelmében, amellett hogy az egyik legnagyobb vezére is a csapatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!