Connect with us

Hír

Matt Judon úgy járhat, mint Dee Ford és Frank Clark

Az ESPN információ szerint a Ravens egy franchise tag+csere kombinációt szeretne végrehajtani a pass rusher Matt Judonnal. Tavaly Dee Ford és Frank Clark is így váltott csapatot, vagyis bőven van potenciál az elképzelésben.

 

 

Judon remek évet zárt, 9,5 sacket szerzett és a Pro Bowlba is beválasztották, a piacon jó eséllyel 18 millió dollár körüli éves fizetésre számíthat. Ezt a Ravens nem biztos, hogy meg tudja/akarja adni neki, így logikus választásnak tűnik a franchise tag+csere kombináció.

 

Tavaly Dee Fordérd egy második kört adott a 49ers a Chiefsnek, majd egy 5 éves, 85 milliós szerződéssel lepte meg a játékost. Ezek után a Chiefs egy első, egy második (2020-as) és egy harmadik körös picket adott a Seahawksnak Frank Clarkért és egy 3. körös cetliért, majd 5 évre 105,5 millióért hosszabbított vele.

 

Ha Judon teszteli a piacot és aláír egy nagy szerződést, akkor a Ravens legjobb esetben egy 2021-es 3. körös kompenzációs picket kaphat érte. Tehát már akkor is jól jár, ha egy második körért sikerül értékesíteni Judont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!