Connect with us

Hír

Matt Rhule reméli, hogy Luke Kuechly is csatlakozik az edzői stábhoz

Luke Kuechly nem rég mindenkit meglepve bejelentette visszavonulását, ami azt jelenti, hogy az új főedzőnek, Matt Rhule-nak nem lesz alkalma őt edzeni. Viszont lehet, hogy lesz alkalma vele együtt edzeni a játékosokat.

Rhule a SeriusXM NFL Radióban mondta el, hogy reméli, hogy valamikor fel tudja majd venni Kuechlyt az edző stábjába. A főedző azt is elmondta, hogy a linebacker még a visszavonulása után is bement többször a csapat létesítményébe, hogy együtt nézzen meccsvideókat azokkal az edzőkkel, akik alatt már nem is fog játszani.

Kuechly az egyik legnagyobb futball IQ-val rendelkező játékos volt a ligában (nem csak LB-k közt), sokszor már előre tudta, mi fog következni a pályán, és a támadók kis jeleiből és felállásaiból is tudta a playeket.

Ugyan nem tudjuk, hogyan tud tanítani, de egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy kiváló edző lenne belőle, ha erre adná a fejét. Adam Schefter információi szerint egyébként gondolkodik is ezen Kuechly, de Joe Person megjegyzi, hogy TV-s állások is érdeklik, szóval valószínűleg nem marad sokáig munka nélkül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!