Connect with us

Hír

Matt Stafford elcseréléséről pusmognak a ligában

A Detroit Lions birtokolja az 1/3-as cetlit, amivel jó eséllyel megszerezheti a QB Tua Tagovailoát, és állítólag liga szerte arról pusmognak, hogy a csapat ezt meg is lépheti, Matt Staffordot pedig elcserélheti. Kétségtelenül nagyot szólna a dolog, de a házat azért ne tegyük fel rá.

 

 

Hogy ez miért nem fog bekövetkezni, annak rengeteg oka van, de elég csak megemlíteni azt, hogy All-Pro szinten játszó, 32 éves franchise irányítókat nem szoktak újoncokra lecserélni, pláne nem egy olyan csapatnál, ahol a főedző és a GM azonnal repülne egy újabb pocsék szezon után. Így ez  jó eséllyel csak ködösítés, a Lions megpróbálja elültetni a bogarat a QB-hiányos csapatok fülében, amivel felverheti a pick árát (Stafford hátának állapotáról csak a Lions orvosai tudnak biztosat mondani, és ha az elcserélése nonszensz is (erről lehet hazudni, de a sérülésről nem), egy nagyon minimális esély van arra, hogy Tua érkezzen, így akár még be is jöhet a taktika).

 

Az 1/3-ra a Dolphins (1/5), a Chargers (1/6), a Panthers (1/7), a Raiders (1/12), de akár még a Colts (1/13) vagy a Bucs (1/14) is bejelentkezhet, ha Tua tényleg bent lesz még, akkor a Lions nagyon sokat nyerhet a pick elcserélésével.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!