About the author

6 Comments

 1. 1

  bjeela

  Szerintem a srác nagyon zseni, de nem vitte volna sokra, ha nincs az a 2-3 kiemelkedően jó elkapója, a kiváló fal előtte és egy jó védelem, aminek köszönhetően nem kell kapkodnia. Ja, és leginkább Orgeron miatt. Na, ezekből nem lesz semmi a Bengalsnál. Csodálnám, ha képes lenne megismételni ezt a produkciót Cincinnatiban.

 2. 2

  Gergely Nagy

  A 15 meccsre és a hat int-re van esély :D

 3. 3

  Bélabá a csótány

  “bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy gyakorlatilag ez az első jó szezonja. ”
  Mivel más sémában játszottak most.
  Sőt, a régi sémában Etling még jobb statokat is hozott.(16-2 TD/INT vs 16-5 TD/INT, 60 Pct vs 57,8 Pct,153.0 Rating vs 133.2 )

 4. 4

  demonsss

  Nem tudom mièrt ( nem a játèka alapján) , de nekem annyira johnny Manziel beütèse van a gyereknek ès annyira az van bennem , h ő is olyan sorsra jut :D persze ez csak megèrzès

 5. 5

  Tiglát Pilészer

  Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi lesz belőle a nagyok között. Az nyilvánvaló, hogy egyetemi szinten jól játszó játékost érdemesebb draftolni, mint gyenge játékost. De hogy tényleg jó lesz-e az NFL-ben, az rajta kívül még sok más körülménytől is függ. Sőt, olyan körülményektől is, amelyek rajta múlnak, de most még nem tudni, hogy hogyan kezeli őket. Ezek még nem kész játékosok, majd az NFL érleli meg őket.
  Úgyhogy persze, a draftsorrendnek van némi értelme, konkrétan az, hogyha már van egy ilyen rendszer, akkor érdemesebb az ott jónak tartott játékosokat elvinni, mint a rosszakat – ez nyilvánvaló. De ez csak egy potenciál, nem tudni, hogy realizálódik-e. Így végül is, ez a draftolási erősorrend egy kissé túlmisztifikált. Nincs akkora súlya, mint amekkorát tulajdonítanak neki, és jobban tennék a csapatok, ha ehelyett inkább más csapaterősítő, szervezeti, taktikai-stratégiai, morális, stb. eszközökkel, és módon próbálnák jobbá tenni a csapatukat. Csak az persze nehezebb.

 6. 6

  ahanem

  remélem nem ír alá a bungleshöz

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team