Connect with us

Érdekességek

Negyedszerre összejött, Mike Person végre játszhat a Super Bowlon

Mike Person neve vélhetően nem sok embernek cseng ismerősen, ami nem meglepő, hisz egy korábbi 7. körös guardról van szó, aki 2011 óta csak 73 meccsen játszott és mindössze 48-szor volt kezdő. Csapatot választani viszont tud (vagy legalábbis szerencsésen képes sodródni az árral): 2012-ben a 49ers, 2013-ban a Seahawks, 2016-ban pedig a Falcons csapatában is megfordult – mind a három bejutott a Super Bowlba. Igaz, ő nem volt a keretben.

 

2012-ben a 49ers még a szezon kezdete előtt kivágta, így nélküle jutott be és veszítette el a döntőt. Egy évvel később a Seahawks játékosa volt, de csak egy meccsen játszott, majd szeptemberben kivágta a csapat (és megnyerte a Super Bowlt). 2016-ban pedig Falcons játékosaként egészen októberig bírta, bár egyetlen alapszakaszmeccsen sem játszott a Super Bowlba jutó (és azt a Patriotsszal szemben elveszítő) gárdában.

 

Azóta megfordult a Chiefsben és a Coltsban is, majd két éve aláírt a 49ershez, ahol sikerült nemcsak a csapatban maradnia, de még 30 meccsen kezdett is, illetve a Super Bowlon is ott lesz a pályán a kezdő ötös tagjaként. Soha ne mondd, hogy soha.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!