Connect with us

Hír

Nem túl nagy a bizalom Jacoby Brissett felé a Coltsnál

A Coltsnál – teljes joggal – nagyok a kérdőjelek az irányító posztot illetően. Még a general manager Chris Ballard is úgy állt ki a nagyközönség elé, hogy nem tudja, Brissett franchise irányító vagy sem.

Ezt még nem lehet megállapítani. Ezért is kötöttünk vele rövid távú szerződést.

Ballard elmondta, hogy látott pozitív dolgokat is Brissett játékában, és negatívakat is, és hozzátette azt is, hogy “jelenleg” Jacoby a csapat kezdő irányítója. Ha valakiben bízik az ember, akkor nem így fogalmaz, ez elég egyértelmű jele annak, hogy a Colts irányító után fog nézni a holtszezonban – emlékezzünk csak Steve Keimre, aki ugyanígy beszélt Josh Rosenről tavaly ilyenkor. Ha nyilvánosan ennyire bizonytalan valaki az irányítóját illetően, akkor jó eséllyel meg vannak számlálva a napjai kezdőként.

Brissett ugyebár Luck visszavonulásával kapta meg a karmesteri pálcát, és egy közepes/gyenge évet tudhat magáénak, ahol nagyon kiütköztek a limitációi, amik a legtöbbek számára egyértelművé tették, hogy nem ő lesz a franchise irányítója hosszú távon. Így természetesen megindultak a találgatások, hogy ki is lehet majd a kezdő QB jövőre Indianapolisban.

Természetesen szóba jön a draft, azonban a legjobb prospectekről – hacsak fel nem cserél – lemarad a Colts, így nehéz helyzetben van. A veteránok közül felmerült például Philip Rivers neve is elég sok helyen, hiszen ő jelen állás szerint valószínűleg távozik a Chargersből, de áthidaló veterán megoldásnak tökéletes lehet az egyébként jó erőkből álló Coltsnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!