Connect with us

Minden ami NFL

Nézd meg a lányt, hozd el edzőnek az apját

Véget ért egy korszak a Dallas Cowboysnál. Egy korszak, amitől sok jót remélt az egyszeri szurkoló, de végül csak csalódást kapott jutalmul. 9 év után már nem Jason Garrett tapsolja trenírozza Jerry Jones legbecsesebb játékszerét, remélve, hogy hamarosan ismét magasba emelheti majd a Lombardit. Nézzük meg, hogy erre tényleg Mike McCarthy lehet-e a legjobb jelölt.

Mindenki Lincoln Riley bejelentését várta attól a perctől kezdve, hogy Jason Garrettől hivatalosan is elköszönt a csapat. A bejelentés nagyon hamar megszületett egy, khm, parádés éjszakát követően, ám nem a college football egyik feltörekvő és egyben legfelkapottabb edzője vette át Amerika Csapatának irányítását, hanem Mike McCarthy. Az első reakciók nem voltak túl pozitívak, hiszen az utolsó emlékünk a Packers korábbi edzőjéről a töketlenség, a tehetetlenség volt, nem mellesleg hogy az 1/1-es Cardinalstól kikapott a Lambeau Fielden. Ám ha aludtunk rá párat, akkor láthatjuk a dolgok miértjét, már csak az a kérdés, hogy ez mennyire működhet.

Cseberből vederbe?

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!