Connect with us

Hír

Öt Heisman-győztes lesz a pályán és az oldalvonalaknál a Titans@Ravens meccsen

Öt Heisman-győztes játékos lesz az M&T Bank Stadiumban a Titans@Ravens összecsapáson szombat éjjel, ez pedig a valaha volt legtöbb egy mérkőzésen. Egyeseknek több szerep jut majd a pályán, mások viszont csak az oldalvonalrül figyelhetik az eseményeket.

A Titansnél Marcus Mariota (Oregon, 2014) minden bizonnyal csak a kispadról nézi csapatát (bár a Patriots ellen is felfutott a pályára egy kicsit), Derrick Henry (Alabama, 2015) viszont aktív szerepet fog vállalni a mérkőzésen. A Ravensnél a hamarosan MVP-nek megválasztott Lamar Jackson (Louisville, 2016) fogja vezetni a támadásokat, és ha egészséges, akkor Mark Ingramre (Alabama, 2009) is kulcsszerep hárulhat. Az ötödik játékos pedig Robert Griffin III (Baylor, 2011), aki Mariotához hasonlóan csak a padról figyeli az eseményeket.

Ingram vádlisérüléssel bajlódik, így lehet csak négyen öltöznek be, de playoffmeccs révén azért Ingram játéka is valószínűsíthető (hivatalosan kérdőjeles). Láttunk már idén egyébként egy “Heisman csomagot” a Ravenstől, amikor Jackson, Ingram és RGIII is a pályán volt egyszerre, kíváncsian várjuk, sor kerül-e erre.

(via PFT)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!