Connect with us

Hír

Patrick Mahomes túl kockázatos volt a 49ersnek

Míg világ a világ, mindenki azokról a csapatokról fog beszélni, amelyeknek lehetőségük lett volna ledraftolni Patrick Mahomest, mégsem tették. Közéjük tartozik a 49ers is, aminek 2017-ben az 1/2-es, és egy csere után az 1/3-es pick-kel is lett volna esélye Mahomesra, mégis inkább az óriási nagy bust Solomon Thomast húzta helyette (tegyük hozzá, hogy Thomas helyett bárki jobb lett volna).

 

 

Nyilvánvaló, hogy nem szenteltem annyi figyelmet Mahomesnak, mint amennyit kellett volna. Természetesen feltérképeztük, tudtuk, hogy mi mindenre lehet képes. De nem gondoltuk, hogy egy top 3-as picket rá lehetne áldozni, ahhoz túlságosan kockázatos volt

 

– mondta Shanahan, via PFT.

 

A főedző továbbá hozzátette, hogy azért sem akartak irányítót a drafton, mert bíztak abban, hogy egy évvel később megszerezhetik Kirk Cousinst a piacról – vele Shanahan még a Redskinsben dolgozott együtt, ami egy jó kiindulási alap lett volna a tárgyalásoknál. Mint tudjuk, ebből sem lett semmi, hisz a csapat még a szezon közben megszerezte a váratlanul elérhető vált Jimmy Garoppolót a Patriotstól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!