Connect with us

Hír

Richard Sherman: Elegem van a kritikákból!

A 49ers cornerbackjét megkérdezték, hogy milyen coverage-ben volt akkor, amikor az interceptiont szerezte a Vikings ellen. Sherman erre azt válaszolta, hogy emberfogásban volt, majd ekkor eszébe jutottak a bírálatok, amiket kapott a karrierje során, és úgy döntött, itt az ideje, hogy nekimenjen a kritikusainak.

Elegem van abból, hogy azt hallom, hogy zónázó cornerback vagyok. Emberfogás volt, levédekeztem az elkapót, és elkaptam a labdát. Elegem van a kifogásokból arra vonatkozóan, hogy miért vagyok nagyszerű játékos. A rájátszásban, nagy meccseken, mindig megmutatom, mire vagyok képes. Legyen az 2011, 2012, 2013, 2014, hacsak nem szakad el az Achilles-inam, magas szinten teljesítek. Ezzel szemben folyamatosan kifogásokat hallok. Azt mondják, hogy csak zónázunk, vagy az elkapó elcsúszott. Mások előtt talán nincsenek meg ezek a lehetőségek?

Arról van szó, hogy sokakat zavart, hogy a karrierem elején magabiztos voltam, ezért sok ember azt szerette volna látni, hogy elbukjak. Aztán mivel ez nem történt meg, keresik a módját annak, hogyan szedjék ízekre a játékomat, mert bizony évről évre konzisztensen teljesítek. Mióta a ligában vagyok, minden kategóriában, ami egy cornerback számára fontos, vezetem a ligát. Legyen az engedett elkapások százaléka, interceptionök száma, engedett touchdownok, yardok, passer rating. Ha ezt egy másik cornerback éri el, nem is jönne szóba, hogy kritizálják. A rájátszásban már 13 meccsen léptem pályára, egy touchdownt sem kaptak el mellettem, de én három interceptiont szereztem. Mutassatok egy másik játékost, aki erre képes jelenleg, és akkor örömmel vitatkozom erről, csakhogy nincs ilyen.

Sherman nyilatkozata meghallgatható itt:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!