Connect with us

Hír

Rivera megpróbálja visszacsábítani a Redskinsbe Trent Williamst

Ron Rivera egyik fő célja, hogy visszacsábítsa a Redskinshez Trent Williamst, aki megfogadta, hogy többet nem lép pályára a csapatban, miután az orvosi stáb rosszul kezelte a fején lévő daganatot. Az új főedző kinevezésével, illetve Bruce Allen kirúgásával egy kis remény csillanhatott a szurkolók szemében, hogy a kiváló left tackle abbahagyja holdoutját és visszatér a csapathoz, erre pedig mindenképp szeretne ráerősíteni Rivera.

Épp ezért felvett egy új, úgynevezett “athletic trainert”, név szerint Ryan Vermilliont, akivel a Panthersnél dolgozott együtt korábban és akivel a teljes stábot át fogja alakítani. A Washington Post forrása szerint kiemelt célként kezeli Williams visszacsábítását Rivera, ez a lépés pedig összességében jót tehet a játékosok egészségének és biztonságának, hiszen Vermillion elég jó reputációnak örvend a ligában.

Williamsnek még egy évig van szerződése, de többször is nyilvánvalóvá tette, hogy nem akar többet pályára lépni a Redskinsben. Kérdés, hogy a megváltozott körülmények hatására meggondolja-e magát, de az biztos, hogy erre jobb esély van most, mint az utóbbi bő fél évben bármikor. Ha nem, akkor ismét előkerülhetnek a pletykák az elcserélésével kapcsolatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!