Connect with us

Minden ami NFL

Ron Rivera kinevezése hosszú idő óta az első jó döntés a Redskinsnél

Nagy átalakuláson megy keresztül a Washington Redskins – végre kivágták Bruce Allen GM-et/csapatigazgatót és Jay Gruden főedzőt, akiknek köszönhetően a nagy múltú franchise nemhogy képtelen volt győzni, de rosszabb híre lett NFL- és játékoskörökben, mint egy lepukkant útszéli kuplerájnak. Dan Snyder – aki egyébként egy tőről való az Allen/Gruden mentalitású csürhével – viszont nem a saját klikkjéből választott, hanem sikerült behúznia az egész liga egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő és megbecsült szakemberét, aki végre tényleg a helyes útra terelheti a csapatot.

 

 

Hogy miért választottam a Redskinst? Azt biztosan mondhatom, hogy nem a pénz miatt, hiszen akkor még most is próbálkoznék több csapatnál a licitekkel. Egy elég egyszerű indok miatt vállaltam el ezt az állást: Dan Snyder egy nagyon érdekes perspektívával állt elém. Azt mondta, hogy az olyan csapatok, mint a Patriots, a Seahawks, a Chiefs és pár másik gárda felemelkedésében egy közös tényező volt: az edző köré szervezték a dolgokat. Nem a tulaj, az elnök vagy a GM köré, hanem az edző köré.

 

– indokolta korábban Rivera, aki mindenben szabad kezet kapott gyakorlatilag a csapatnál, így azt a saját képére formálhatja. És ez a lehető legjobb forgatókönyv, amit a Redskins csinálhatott.

 

Mellette

 

A következőkben pro/kontra rendszerben értékeljük Rivera kinevezését. Nem meglepő, melyik kategóriából van több.

 

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!