Connect with us

Hír

Ryan Tannehill: Nem felejtesz el passzolni két hét alatt

Ryan Tannehill parádés alapszakaszt produkált: 10 meccsen kezdett Marcus Mariota helyén, meccsenként 27 passzkísérletet és 260 yardot átlagolt 22 TD és öt INT mellett (illetve az övé lett a legmagasabb passer rating a ligában 117,5-lel). A rájátszásban viszont eddig nagyon limitált szerepet kapott, 29 passzból 160 yardot és három TD-t gyűjtött a Titans két győzelme során (ami amúgy nem rossz).

 

Irányító vagyok, természetesen imádok passzolni, de győzni akarok. A nap végén csak a győzelem számít. Ha ehhez az kell, hogy csak 15-ször passzoljak egy meccsen, akkor azt fogom csinálni és próbálom a lehető legjobban végezni a dolgom. Ha viszont 35-ször kell passzolnom a sikerért, az is rendben van. Nem felejted el két hét alatt, hogyan kell passzolni.

 

– mondta Tannehill (via titaninsider.com).

 

A Titans már az alapszakaszban legyőzte egyszer a Chiefst, akkor Tannehill 19-szer passzolt 181 yardért és két TD-ért, 133,9-es passer rating mellett. Ha a domináns futójáték mellett ez kell a Super Bowlhoz, aligha fog bárkit zavarni Tennessee-ben, hogy Tannehill keveset passzol.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!