Connect with us

Érdekességek

Ryan Tannehillnek 15 jó passza van a rájátszásban

Ryan Tannehill nem úgy játszik, ahogy az alapszakaszban, bár ez annyira nem meglepő, hisz a liga két legjobb secondaryje volt eddig az ellenfél. A statisztikailag gyenge játék ugyanakkor eddig két győzelmet hozott a konyhára, és ha ez kell a W-hez, akkor kit érdekelnek a számok?

 

 

A Titans a rájátszásban először legyőzte a regnáló bajnok Patriotsot, majd az első kiemelt Ravenset. Tannehill ezen a két meccsen összesen 29-szer passzolt, amiből 15 volt jó (51,7 százalékos pontosság) 160 yardért, három TD-ért és egy INT-ért (illetve volt még egy futott TD-je is). Nem tipikus MVP-számok, de tulajdonképpen nem is kell ezt hoznia, míg ennyire működik a futójáték és ennyire jó a védelem.

 

Azért persze tegyük hozzá, hogy Tannehill még véletlenül sem potyautas. A Patriots ellen azért is működött annyira a futójáték, mert Bill Belichick mindent arra tett fel, hogy Tannehillt és a play actiont megölje. A Ravens ellen pedig volt két TD-passza (az egyik egy 45 yardos bomba), illetve egy futott TD-je, tehát a 101 total yardjához három TD párosult, a 28 pontból 18-at ő szerzett. Bőven kivette eddig a részét a csapat sikeréből.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!