Connect with us

Hír

Saleh: Olyan a Chiefs, mintha egy olimpiai váltó lenne

A 49ers védőkoordinátora, Robert Saleh épp a Chiefs támadósorából készül fel a jövő vasárnapi Super Bowlra, de minden bizonnyal nem érte meglepetésként, hogy Tyreek Hillék szélvészgyorsak. Nem lesz egyszerű megállítania a védelmének ezt az offense-t, amely saját elmondása szerint olyan, mintha egy olimpia váltó tagjaiból állna össze.

Rendkívül robbanékonyak minden poszton – majdnem olyan, mintha fogtunk volna egy olimpiai váltót és feltettük volna őket a pályára. Na nem mintha ne tudnának útvonalakat futni vagy elkapni, mert ebben is kiválóak. Egy különleges egységről van szó, és nem véletlenül vannak itt. Magasan ők a leggyorsabb csapat a ligában.

– mondta Saleh, via NBC Sports Bay Area.

A Chiefs 86 pontot tett fel a táblára két meccs alatt a rájátszásban és 6,9 yardot átlagolt a teljes támadósor, ami parádés mutató. Ezen kívül a Next Gen Stats adatai alapján a Chiefs volt a leggyorsabb csapat a labdacipelők átlagos végsebességét figyelembe véve. Salehnek pedig most ki kell találnia egy tervet a megállításukra – nincs egyszerű dolga, az biztos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!