About the author

39 Comments

 1. 1

  bjeela

  Egy Mahomes nem csinál nyarat. A 49ers szanszét szedi majd a Chiefs védelmét(ami fasorba sincs a 49ers D-hez képest) és sokkal jobban bánik majd az órával is, így a végén a Chiefs D hulla fáradt lesz. És ez a különbség elég is lesz. Rohadt látványos, ahogy Mahomesék végigrohannak a pályán 2-3 perc alatt, szemben a 49ers 7-9 perces drájvjaival, csak ez a háromszoros terhelés a Chiefs D-n a végén döntő lesz.

 2. 2

  pritek

  Ahogy elnezem a KC taktikaja, hogy megfogjak a passzokat, aztan egy ido utan ugyis letesz az ellenfel a futasrol, ha tiz pont hatranyban van.
  Az erdekes kerdes itt is az lesz mint a Titansnel, hogy tudja e a Frisco tartani, vagy diktalni a tempot vegig? Szerintem jobbak lesznek ebben mint a Titans, ugyhogy erdekes lehet. De en nem bizom bennuk tovabbra sem.

 3. 3

  Fetyke

  Azaz a Chiefs nyeri a döntőt. :)

 4. 4

  bjeela

  Sajnos ez a taktika a Vikings-el sem jött be, pedig még most is érzem a soha meg nem kapott marhasült ízét a számban… Kibaszott keserű!

 5. 5

  bjeela

  Ahhoz a Chiefs-nek meg kell állítania a 49ers támadásait és felettébb meg lennék lepve, ha ez sikerülne. Egészen szépen felszívta magát a PO-ra ez a védelem, de azért ez nem a Titans… ;)

  Ezen felül mindenki megfeledkezik arról, hogy a 9ersnek igencsak jó a secondary-je is, nem csak a passzsiettetése. Vagyis rendesen megkergetik Mahomest, akinek futtában kell eltalálnia a roppant kevés és főleg nehezen eltalálható célpontot. Nagyon sanszos, hogy nem egy támadását akasztják meg majd a meccs során.

 6. 6

  katonadani

  nagyon magabiztos vagy egy ennyire megjósolhatatlan meccs kapcsán :D

 7. 7

  bjeela

  Általában nem jellemző rám – gondolom ezért is reagáltál -, hogy ennyire végletes nézetet alakítsak ki, de most valahogy az a spúrom, hogy ez így lesz. Nyilvánvalóan nüanszok vannak a két csapat között, de van két eléggé karakteresen ellentétes stratégia és ebben én inkább a 49ers-ét látom hatékonyabbnak. És nem mellesleg nekik jobb a védelmük, nem is kevéssel.

  Azt már korábban többször hangsúlyoztam, hogy érzelmileg én is jobban örülnék, ha Mahomes és főleg a vén Rozmár megszerezné az első gyűrűjét, mert mindkettő megérdemli, de sajna nem látom, hogyan sikerülhetne. Teóriám van hozzá, amennyit csak akarsz, de nem hiszek egyikben sem. ;)

 8. 8

  pritek

  Szerintem sokkal tobbre taksaljak ezt a vedelmet mint ami valojaban. A ket idei Cards meccsen, ha csak kicsit tapasztaltabb a brigad, ugy osszecsomagoljuk a Friscot mint a huzat. A masodik meccsen KK komplett hulyet csinalt a szuper vedelembol egy felidon at es hat az oreg rozmarnak van Mahomesszal egy-ket ev elonye hozza kepest. Ezt nem azert mondom, hogy hu de jok voltunk, hanem, hogy szerintem azert meg lesz futtatva a csodas 49ers D.
  Persze benne van a pakliban az ellenkezoje is, de en inkabb hajlok a Kansas fele. A mi vedelmunk kisebb atjarohaz volt, egy-egy puntot azert csak kieroszakoltunk. Ha az elejen osszejon egy harom labdabirtoklasnyi elony valahogy, a Frisco lehuzhatja a nyolc perces drivejait a klozetba. Ellenkezo esetben meg a Chiefsben benne van a gyors forditas. Persze ez nen adott es nem is ez az egyetlen mod ahogy a Chiefs nyerhet, csak egy verzio.

 9. 9

  Fetyke

  Ne is mondd….

 10. 10

  Fetyke

  Milyen megjósolhatatlan mérkőzés? :) A Chiefs 10+ ponttal nyeri a döntőt. :D

 11. 11

  bjeela

  De, mondom, egészen addig, amíg nem ehetem egy jó marhasültet!!! :D

 12. 12

  bjeela

  Ne álmodozz fényes nappal! ;)

 13. 13

  bjeela

  Még a leghíresebb csodavédelmeknek is voltak/vannak/lesznek rossz napjai, de azért ez a védelem idén engedett pontokban 8., engedett yardokban 2. volt az alapszakaszban és azért az nem olyan rossz. És bár a Chiefs 7. volt engedett pontokban, de engedett yardokban 17. Azonban a PO-ban, amikor nagyon kell teljesíteni, akkor a 49ers D engedett két meccsen 30 pontot és kereken 500 totál yardot, míg a Chiefs D engedett 55 pontot és 737 yardot. Azért ez elég nagy difi és a két csapat, akik ellen kellett ezt hozni annyival nem voltak könnyebbek a 49ersnek, sőt… ;)

 14. 14

  d zoli

  Lehetne egy utálni való játékosok nézet is. Bűnözők. Trash talkerek. Alattomos játékosok. Stb.

 15. 15

  pritek

  És erre tudok megérkezni azzal a nem túl népszerű véleményemmel amit az első perctől kezdve érzek ezzel a csapattal kapcsolatban, hogy ők a legmázlistább felső közép kategóriás csapat az elmúlt években.
  Az egész szezonjuk egy vicc volt (elnézést az ellenfelektől)
  Az első 7 ellenfél, összesen 40 győzelem a szezonban. Rákláb úr első Ariansos meccsével borítékolható volt a szar szezonkezdés, Bengals, Rudolph a fémszarvas, Browns, egy félkarú Rams, egy önmagát folyamatosan szabotáló Redskins és a turnover gyáros Kyle Allen. Persze ezeket is meg kellett nyerni, de ha kicsit más sorrendben jönnek az ellenfeleik, már nincs 7-0 és nem lovalják bele magukat a legyőzhetetlenségbe. Persze ugye sportban a ha, szóval tovább. Jött a korábban említett két Cards meccs, közé bekerült a Hawks szopó. Aztán legyalulták a Packerst akik csak a jóisten tudja, hogy kerültek idén a rájátszásba és ennyi. Innentől vitorla. 20 pont a Ravenstől, bukta. A 48-46os győzelem gyanítom nem a védelem érdeme a Saints ellen (és ebbe a meccsbe kapaszkodhatnak mint állat, hogy egy ilyen meccset is meg tudtak nyerni). 29 pont a Falconstól, nyalóka. 31 a Ramstől de azért lenyomták őket, ráadásul ugyanebben a körben a Cards megtette nekik azt a szívességet, hogy visszahozták őket a csoportgyőzelem közelébe a Hawks megverésével. A végén pedig egy centiméteren megállították a Hawkst, akiknek ezen a hangyafasznyin múlt, hogy ne pakoljanak fel megint egy 28-29 pontot nekik. A kilencedik héttől pár villanást leszámítva végig pengeélen táncoltak és a gép kidobta nekik a három cserkót amikor épp nem kaptak ki. Mindehhez jött a rájátszás ahol a Vikings annyira meglepődött, hogy végül bejutott és megtette azt a szívességet, hogy hazaküldte a Saintst, hogy el sem mentek a meccsre és megint a Packers akiken addigra már mindenki csodálkozott, hogy ténylegesen hogy kerültek oda, viszont még egy utolsó jótéteményként kiütötték az egyetlen szem Hawkst akiknek bármi elképzelésük is volt arról, hogy valójában mit is kéne csinálni a Friscoval. Így érkezett el a döntőhöz a csapat. A legnagyobb vicc meg az, hogy itt sem tök esélytelenek a Chiefs futás elleni védelme miatt, ami mit ad isten, pont fekszik nekik.

 16. 16

  Dongatto

  Jòl megmagyaràztad az egèsz szezonjukat 😁😁

 17. 17

  Steve Young

  Azt hittem a Super Bowlba jutással ezek az ostoba hangok végre elnémulnak, de hát úgy néz ki a haterkedés megmarad.
  Nem is értem hogy hogy nem a Cards van a Super Bowlban, vagy miért nem volt a rájátszásban, hiszen 2 szoros meccsen nyer… ja izé hát kikaptatok mindkét meccsen :(.
  A 3-3-1 a vereségeink pontkülönbsége, szóval ha létezne “ha” akár a veretlen szezon is összejöhetett volna, ha(!!!) olyan szubjektív vagyok, mint te csak a másik irányból. Kb 3-4 év meccsét játszottunk az alapszakaszban, de hát azt is könnyű elfelejteni.
  De hé, sok sikert kívánok a drafton! Idén már a legszarabb csapatból a 8. legszarabb lettetek, szóval kis lépesekben, de megindultatok felfelé. Tudom milyen érzés (csak kicsit nagyobb lépésekben) :))

 18. 18

  pritek

  Azert ha az en kicsi ponim lenne az avatarom, bajban lettel volna a valasszal. Teljesen felesleges szemelyeskedni, a Cardsnak semmi koze ehhez azon kivul, hogy ket meccset is jatszottak a Friscoval. Sose mondtam, hogy jobbak lennenk, nincs is ertelme errol beszelni.
  Azt irod, hogy a SBba jutassal azt hitted elmaradnak ezek a hangok. Ok. Meg tudod nekem mondani, hogy mi az a fantasztikus teljesitmeny amitol hanyatt kene esnem a 9-1es kezdes ota? Addigra vegigvertetek a liga osszes felnotasat es a rajatszas megvolt. Hat alatti gyozelem atlag a megvert csapatok idei merlege abban a periodusban. Es akik ezt felfele huzzak, azok is vagy iranyito nelkul jatszottak, vagy a szezon vegere indultak be. Persze, utana hoztak egy 6-2es rekordot es itt vannak ez elvitathatatlan. De ebben a periodusban amit lattam az egy eros kozepcsapat. Ez nem gyoz meg arrol, hogy leverik a Chiefst.

 19. 19

  bjeela

  Oké, akkor nézzük ugyanilyen mércével és érvkészlettel a Chiefs alapszakaszbeli produkcióját. Első meccsen a Folest elvesztő Jackset verték, akik ugyebár már eleve középszar csapat, majd az elsőre lesajnált Raiderst is lenyomták, nem nagy cucc. Az első komolyabb produkció a Ravens volt, arra büszkék lehetnek. A Lions elleni kínkeserves győzelemre már rohadtul nem, főleg, hogy 23 mp-el a vége előtt még bukóra álltak. Majd jött két égés a Colts és a Texans ellen, ahol Brissett bűnszarul teljesített és DWatson sem volt képes 77.5-ös rétingnél többet összehozni. Bravó. Aztán megverték a bűnszar Broncost, majd a szerinted érthetetlenül rájátszásba jutó Packerstől kikaptak, hogy utána a még nagyobb csodaként WC kört elért Vikingst koszos 3 ponttal ippeghogy megverhessék. Cikíííííí. Aztán szépen kikaptak a fogalmatlan identitászavaros Titanstól, hogy aztán a semmirekellő Chargerstől – ahol Rivers épp a kirúgását intézte – és a beszaró Raiderstől kaphassanak ajándékba két W-t. Ez a csoda Chiefs? A Pecc addigra már csak a nevét hordozta, de abba is belerokkantak, nem csoda, hogy simán kikaptak a Rozmártól, és a záró hármas – Broncos, Bears, Chargers – is a béka seggét nézték, tehát ne nevezzük őket komoly csapatnak. Alapszakasz szinten tehát a csoda Chiesfnek volt egy Ravens elleni szép győzelme és ennyi. Ezért fossa le a lábát a 49ers D? Na ne máááá!

  Te is tudod, kedves Pritek, hogy ezeket a meccseket is meg kellett nyerni. Ahogy a 49ersnek is. Rohadtul nincs olyan, hogy könnyű ellenfél, csak a látszat az. Ha nem teszed dolgodat, akkor simán kikapsz a BLASZ III.-as libalegelőn szocializálódott traktorosoktól is. Van egy megérzésed, és ez pont olyan értékű, mint az enyém. Épp ezért teljesen világos, hogy hülyeségeket beszélsz és a 49ers rommá veri a Chiefst! :D

 20. 20

  Steve Young

  Igazából semmilyen személyeskedés nem történt. A véleményed támadtam, nem a személyed, szurkolói mivoltod. Mert valljuk be, a véleményed a szezon e szakaszában tényleg ostoba és sokkal inkább csap át ez haterkedésbe, mint józan észbe.
  Meg tudom neked mondani. Konkrétan végigvertük az NFC rájátszás mezőnyét. Csak ennyi.

 21. 21

  pritek

  Masodszor ostobazol le de nem gond.
  A hozzaszolasod fele a Cardsrol szol es ugy erzed nem szemelyeskedsz. Ez sem gond.
  Van egy velemenyed, amit alapigazsagkent kezelsz. Most mondjam azt, hogy elvakult szurkolo vagy aki keptelen a realitas barmelyik szintjet elerni?
  Nem mondom. Leszarom. Ha vegigolvastad a kommenteket ahogy sorban jottek akkor lathatod, hogy teljesen mas iranybol indult a beszelgetes es nem haterkedek. Legalabbis remelem hogy a tiedtol eltero velemeny megfogalmazasa nem szamit annak.

 22. 22

  Steve Young

  Gondolom a 2 meccsen kívül nem sokat láthattál. Hogy lehet a legszerencsésebb csapatnak nevezni azt, amelyikből folyamat estek ki az emberek a szezon során? Amelyik az Eagles csapatán kívül mindegyik NFC playoff csapatot megverte? Egyszerűen ez hogy lehet mázli? Konkrétan top10 de akár top5 a csapat a PFF-nél, advanced statokban, meg úgy alapjáraton.
  Az ilyen hülyeségekre hogy a szezonunk egy vicc meg most mit írjak? Egész évben ez ment, könnyű ellenfelek, tolják őket a bírók, mákjuk van stb stb. Nettó hülyeség.
  Beszélhetnék arról, hogy Drakere mennyire tudott a csapat felkészülni, mivel azon a héten érkezett hozzátok. Vagy hogy a 4 elkapós felállás, esetleg a direkt futások mennyire nem jó fit nekünk. Hogy konkrétan a Packers-Saints meccsig én se gondoltam hogy meglehet, de ott azért látszódott, hogy a csapat messzire juthat.
  Mert ugye mikor mi lealázzuk a Packerst, a Brownst vagy a Pantherst, óóó csak szerencséjük volt. Viszont mikor a Ravens a Miamit, akkor óóó mekkora csapat, 10+ Pro Bowl stb.
  Persze nem haterkedés amit tolsz egész évben, itt-ott. Itt az SB, bejutott a 49ers és még mindig vered az asztalt, hogy még mindig csak egy középcsapat ez.

 23. 23

  Steve Young

  4 csapat, 6 meccs csak hogy pontosítsak.
  A probléma, hogy te eldöntötted ez egy szerencsés, közép csapat és kész. Bármit hozhatnék, a te véleményed nem fog változni. Igazából bárki írhatna bármit, te simán nyomnád tovább a sajátod.
  Bocs, hogy 2 nap alatt nem sikerült felkészülni egy olyan futóra, aki nem volt tervben :D. Ezt is elmagyarázhatnám miért probléma egy alapszakaszban, de teljesen értelmetlen.
  Ne haragudj, mit vagyok képtelen látni a főnökökkel kapcsolatban? Nem is beszéltem még róluk :D

 24. 24

  pritek_gyuloli_a_9erst

  azért én emlékszem olyan kommentre tőled hogy idén is oda vissza meg lesz verve ez az ilyen-olyan niners, nem fogom most visszakeresni…maradjunk annyiban hogy ha valaki, akkor te biztosan nem objektiven állsz hozzá a 9ershez, egyértelmű hogy utálod őket, viccnek nevezed a szezonjukat, magyarázod hogy ők akkor is csak egy erős középcsapat, stb. stb. Szerintem szánalmas vagy, persze mindenki azt ír és gondol amit akar, csak tényleg amikor már SB döntőt játszik az ember csapata, és jönnek ezek a rettenetesen szubjektív, bicskanyitogató hozzászólások, akkor számolj azzal hogy lesznek akik ezt már nem nyelik le olyan könnyen. Végül: kérlek írj egy csapatot az NFC-ből aki szerinted jobb volt idén (a Saints-et nem ér, arra úgyis egyből visszaírnám hogy őket megvertük, ráadásul idegenbe, ráadásul egy olyan QB-val akit a többség szarba se néz (ennek mondjuk kifejezetten örülök) )

 25. 25

  realface

  Ha már ketten mondják, hogy ostoba vagy, akkor hidd el az már nem véletlen….

 26. 26

  pritek

  Ulj le, egyes. Ha megtanultal olvasni, ujra jatszhatsz.

 27. 27

  pritek

  Szerintem rosszul emlekszel. Valami olyasmit irtam, hogy van egy ra, hogy a ket meccsbol sorom egyet iden is behuzunk. De visszakeresni en sem fogom.
  Ellenben csinaltal egy uj bejelentkezest, hogy leirjad, hogy szanalmas vagyok. Nem tudom az ironiaval hogy allsz….
  Mellesleg pont nem erdekel mit nyelsz le konnyen. Egy bunko vagy, ennyit boven eleg tudnom rolad.
  Szerintem a Saint es a Hawks is jobb volt iden es egyikuket sem vertetek meg amikor komolyan szamitott.

 28. 28

  pritek

  Parszor mar leirtam, nem nagy ujdonsag. Igen, a szezon elejen ez volt a velemenyem es azota nem tortent semmi ami ezt megvaltoztatta volna. Mivel nem a kommentekbol alkotom a velemenyemet ezert valoban, amit te irsz nem valtoztat rajta. Amugy jogos, a negy meccset beneztem.
  A fonokok egy hasonlo elven mukodo passzjatekot futtatnak egy hasonlo skillekkel rendelkezo iranyitoval mint a Cards. Csak, a rendszer kidolgozottabb, jobb es tobb a benne jatszok tapasztalata, az iranyito bar hasonlo, de igazabol mindenben jobb es tapasztaltabb, valamint a kiszolgalo szemelyzet is jobb. Ha pedig a Cards ennyi borsot tudott torni a minden szinten elitnek tartott vedelem orra ala, akkor felo, hogy a Chiefs hulyere fogja venni oket. Ertem, hogy a szamok elitek, de azok az ellenfelek akik ellen felepitettek az idei renomejukat es szamaikat, nem utottek meg az atlagot, legalabbis amikor ellenuk jatszottak, tuti nem.

 29. 29

  Steve Young

  Hasonló? What? :D Én personnelről beszéltem hali. Ég és föld a Cards és KC felállások terén :D. Ráadásul a Chiefs még a futójátékra se igazán tud támaszkodni. Ráadásul mindkét meccsen meglett fogva Murray. A direkt QB runokból szoptunk, de azon kívül nulla, semmi. A védelmünk osztályzatai meg pont a Vikings, Packers, Seahawks meccseken voltak a legjobbak :D. Egyszerűen nincs igazad :D Én itt abba is hagytam.

 30. 30

  the12thman

  Seahawkst nem verték meg mikor az első kiemelés volt a tét??? Az nem számított komolyan? Az első meccsen hosszabbításos vereség. Saints ellen is az első kiemelés volt a tét. A szuper Packers kétszer lett legyalázva. Komolyan nem értelek.. Igen, a Cards ellen voltak gyengébb meccsek, de a Chiefsnek vagy másnak nincsenek? Annyi hülyeséget tudsz összehordani hogy én érzem magam kellemetlenül helyetted

 31. 31

  pritek

  Azert az elso kiemeles egy mini torzitas. A kb harminc variaciobol volt talan ketto ahol a Hawks elso kiemelt lehetett volna. Csoportgyozelem volt az alapveto kerdes… A vesztes pedig mehetett az igen veretes Phillyhez. Azert ne csinaljunk ugy mintha ezeket is en talaltam volna ki. Valamint azert ha az nem mak volt, hogy egy centin megallitottak a gyereket, akkor igazatok van. A frisco a legjobb csapat iden.
  Szuper Packers? Gondolom azt is csak kitalaltam, hogy tele volt minden azzal, hogy a Packerst nem ertik hogy kerult oda a rajatszasba.
  Valamint sokadjara irom le, hogy a Saint meccsbe kapaszkodhatnak, az jo volt, de a negyven plusz benyelt pontot ne tegyuk mar a vedelem csucsszuper volt fakkba. Az elejen is azt irtam, hogy a kulcs szerintem, hogy tudjak e tartani a lepest, vagy diktalni (hater modon feltetelezve, hogy nem csak a Chiefs vezethet meccsen) a Fonokokkel, mert oket szerintem nem fogja a vedelem megallitani annyiszor mint kene.

 32. 32

  pritek

  Azt te sem gondolod komolyan, hogy a lenullazott Redskins meccs statjai artottak a teljes egesznek.
  A direkt QB futas baj? Lattad ki vezeti a Chiefs futo statjait?
  Igaz, hogy Sherman nem enge dett husz yardos passzt eddig, de hany hosszu PI volt radobva? Ellenunk 3 egy meccsen. Bar lehet a harmadik rovid volt. A vegelszamolasba az is beleszamit. (azzal is tisztaban vagyok, hogy ezt nem te hoztad fel, de passzol ide)
  Lehet nincs igazam, te meg tudod, hogy neked igen. Legyen, hetvegen lehet valaszt kapunk ra.

 33. 33

  Steve Young

  :DDDD

 34. 34

  the12thman

  Te így gondolom, én nem. Egy gyűrűhöz kell a szerencse és kinek van? Aki tesz érte. A legkiegyensúlyozotabb csapatok jutnak el a döntőig az esetek többségében. Ravensről akkor mi a véleményed? Csak kíváncsi vagyok. Ők a császárok akkor? Mert nagyon szopkodva voltak ebben az évben. Vagy a tavalyi Rams akinek a Saints elleni meccs után már nem kellett volna versenybe lennie? Nem értem ezt a kifogásod hogy tét nélküli meccsen nem ér semmit a Seahawks, Saints, Packers elleni diadalok? Amikor a nagy Pats 6 meccset nyer a csoportba NB1rs szintű csapatok ellen attól még jók voltak, ha más csoportva vannak lehet nincs sorozatos első kiemelés és nincs ennyi SB. Ez ne a győztes csapat hibája legyen. Amikor az Arizona szarrá verte a 9ers mert egy fos volt akkor ti voltatok a jók? Meg akkoriban a Rams. Kaptatok ajándékba 4 meccset akkor ti jók voltatok mert 2 vak csapatot legyőztetek és ki tudja mennyit még akkoriban. Ne haragudj de ezt a kifogásodat nem tudom elfogadni.
  Teljesen kétesélyes lesz a meccs ezt sose vontam kétségbe. Benne van az is hogy simán nyer a Chiefs de attól bármi változik? Shanahannal egy jó csapat lett a 9ers, egy szezonos vagy tovább tartó ez a front officeban fog eldőlni. Ha egyben tudják tartani őket bármi lehet.

 35. 35

  pritek

  A Phillyn kivul mindenkit. Az negy csapat, negy meccs. Ez alapjan kene hasra esnem?
  Egesz evben, egy velemenyem van es azon nem valtoztatott semmi. Ez haterkedes?
  Az asztalt meg te vered, ugyhogy nyugodjal le, attol megnyugszol.
  Ha pedig a negy elkapos felallas meg egy uj futo problemat okoz, akkor mi lesz a fonokokkel? Itt a problema amit keptelen vagy meglatni. Amugy lattam ot es fel frisco meccset, abbolt negyet nyertek

 36. 36

  pritek

  A Ravenst valahova megirtam ugy az alapszakasz ket harmada kornyeken, hogy szerintem a rajatszas elso koreben bucsuztatjak majd, akarhanyadik kiemeltek is lesznek. Nem tartottam sokra azt hogy bucira vertek mindenkit es nagyon kivancsi vagyok Harbough mit talal ki, hogy megint versenykepesek legyenek. Oszinten megmondom nem sok meccsuket lattam es pontosan nem tudnam megmondani, mi az oka a huzodozasomnak, talan Jacksonban nemnem bizom tulzottan.
  Nem mondtam, hogy ezek a gyozelmek nem ernek semmit. Azt mondtam, hogy a Hawkst es a Saintst nem a rajatszasban verte meg a Niners (akkor nem is mondtam volna semmit), de az teny, hogy a nem dolt ossze a vesztesnel a vilag es a Saints raadasul negyven plussz pontot fel is tett az egekig magasztalt Dnek.
  A Pats egy tok mas tal teszta es ok azert nyertek boven meccset a csoporton kivul az elmult evtizedben. De a csoport teljesitmenye ugyanebben az idoszakban szinten nevetseges. Minden szezonban, minden csapatnak a nehezseg mas es mas, nem tudok altalanositani. Ki volt jo es ki nem a sorsolas alapjan. Nem lehet.
  Ok, nem tehet a Frisco arrol, hogy milyen volt a sorsolasa. Lehet, hogy tenyleg jok. De ez a szezon semennyire nem mutatja meg szamomra a valodi tudasukat. Az egesz egy nagy lotto otos volt. Biztos volt masnak is ilyen szezonja. Biztos masnak is volt ilyen makja ugy, hogy vegul nem elt vele. Ezek kozul pedig egyik sem a niners hibaja, de szamomra nem valtoztat a tenyen, hogy nem bizonyitottak be az ellenkezojet annak amit gondolok. A rajatszas szinten nem az o saruk, de ne mondha mar nekem senki, hogyhogy egy Niners Saints es egy Niners Hawks nem lett volna kielezettebb vaganyabb meccs. Es olyat se mondtam soha, hogy ezek kozul barmelyiket tutira elbuktak volna. Ahogy a Chiefsnek sem adtam oda a Lombardit elore.

 37. 37

  the12thman

  Biztos hogy kiélezett lett volna de ebből is látszik jobbak az általad említett gárdáknál. 1 év alatt persze hogy nem lehet bebizonyítani hogy ez egy egyszeri csoda vagy alakul valami, ez most fog kiderülni és a kulcs az lesz hogy együtt marad e a mag. De azt elkéne ismerni hogy amit idén művel a csapat ez kalap emelést érdemel. Ezzel nem kell azt mondani hogy a következő dinasztia csapata vagy bármi de amit ebbe a szezonba letettek az asztara az nem mindenapi.

 38. 38

  realface

  Ha megtanultál szöveget értelmezni, gyere vissza.
  Ketten mondják, hogy ostoba vagy, mert én vagyok a másik. ;)

 39. 39

  Viktor Gál

  Én emlékszem, mikor arra hivatkoztál, hogy csak alsóházi csapatokkal játszottunk, a mák összes szinonimáját felsorakoztattad hozzá, de majd most el leszünk picsázva a hátralévő meccseken. Ezek után toltál egy olyan kommentet bö egy hete, hogy ugyan a jóslatod nem jött be, de semmi személyeskedés, továbbra is fenntartod, hogy csak és kizárólag a szerencsének köszönhetö az SB-be menetelés. Pritek te olyan vagy, mint az egyszeri rasszista, aki teli torokból üvölti, hogy ő nem az, csak a sárgákat rühelli. Szánalmas.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team