About the author

220 Comments

 1. 1

  Bélabá a csótány

  -Na fiam,milyen érzés főcsoportdöntőbe jutni?
  -Nem tudom mama,én vagyok a Lamar Zsekszon.

 2. 2

  katonadani

  Imádom ezt a mémet egyébként is, most pedig tökéletesen használható :D
  https://twitter.com/NFL_Memes/status/1216218579265314816?s=20

 3. 3

  WildCard

  Hogy is volt a beharangozóban? Tannehill, vagy Henry? Válasszatok!
  Nem kellett választani. Tátott szájjal néztem, mit művel a Titans.

 4. 4

  Debreceni József

  Hihetetlen volt a Titans, még most sem hiszem el. Legnagyobb fegyverüket adták fel a hollók 14-0-nál, alig futtatták Jacksont. Óriási hiba volt, a továbbjutásba került.
  A Niners azt hozta amit vártam, kíváncsi vagyok mi tudnak a sajtfejűek ellenük kitalálni😁

 5. 5

  conspiracy theory

  “A F*om fog még egy sima meccs miatt éjszakázni” – mondta conspiracy theory a 49ers meccs után.
  “F*om …” – kezdte ismételni magát ma reggel. :)

 6. 6

  conspiracy theory

  “A F*om fog még egy sima meccs miatt éjszakázni” – mondta conspiracy theory a 49ers meccs után.
  “F*om …” – kezdte ismételni magát ma reggel. :)

 7. 7

  Vicgeordie

  Sima volt :)

 8. 8

  Vicgeordie

  Szegény lámár, kettőből kettő one and done. Az új Andy Dalton születőben!

 9. 9

  CaptainBukova

  same :( mostmár én is nagyon bánom hogy nem küzdöttem még az álmossággal

 10. 10

  bjeela

  Ja, és még vmi: megint bejött az MVP átok, merthogy LJ-ből MVP lesz, az tuti.

 11. 11

  Arnold Patsenegger

  Katona Danit kérdezném ,hogy tetszik ez a Titans ez e támadó stílus amit képviselnek? Csak mert hirhedten nem szereted az ilyen egy síkú konzervatív csak fussunk filozófiát? 😆

  Mert egyszerűen zseniális amit csinál most a Titans, erőből szétfut mindenkit vigyáz a labdára és így már passzolni sem annyira kell… amit kell azt meg Tanehill megoldja.

 12. 12

  bjeela

  Azé maraggyunk annyiban, hogy ez a Ravens O rendesen hülyét csinált a Titansből a red zone-ig, mert 530 yard az kegyetlen sok. És továbbra sem érte, hogy nem lett ebből a temérdek haladásból pont. Jó, nem láttam a meccset, így könnyű hülye kérdéseket feltenni, de eccerűen a matek nem stimmel.

 13. 13

  bjeela

  Derrick Henry ügyes kisfiú, de fasorba sincs AP szezonjától, amivel MVP lett. Ellenben LJ csodát csinált.

 14. 14

  Arnold Patsenegger

  Egyszerű, úgy jön ki a matek ahogx a Patriots ellen is kijött a matek… nem engednek pontot szerezni… ilyen egyszerű. A Pats is nyerhetett volna de nem tette.. mert nem sikerült pontokat szerezni hiába jutottak el az Endzone-ig.

 15. 15

  Arnold Patsenegger

  Ha megnyeri a SB-t a Titansnak akkor hol van a fasorban hozzá Lamar vagy AP?! Sehol… ha így lesz nálam Ő lesz az MVP tök mind1 kinek adják oda majd hivatalosan.

 16. 16

  bjeela

  Most nem emléxem az ottani össz támadóyard különbségre, de ez túl nagy eltérés. És könnyű azt mondani, hogy nem engedtek pontot szerezni, de ilyen nincs, ha végigrohansz rajtuk és kétszerannyi yardot termelsz, mint ők. Itt a Ravens O tudományával is gond lehetett, mert ekkora leolvadás nem szokásos.

 17. 17

  bjeela

  Asszem az MVP címet az alapszakaszra aggyák…

 18. 18

  bjeela

  Mintha csak magamat hallanám…

 19. 19

  Arnold Patsenegger

  A hyper szuper megállíthatatlan támadósorral biztosan nem volt gond. 🤔😆

  Ettől még nem sikerült pontokra váltani a jardokat.. és a Titans védelme is a pályán volt… ezt nem a Ravens cseszte el hanem a Titans nyerte meg. szerintem

 20. 20

  bjeela

  Mégeccer: fingom sincs, mivel isteni jót aludtam meccsnézés helyett, így nem tudom a részleteket. De nekem akkor is gyanús, hogy egy O, amelyik kéccerannyit halad, mint a másik csapat és kevesebb, mint feleannyi pontot szerez, mint a kevesebbet haladó, az valamit rohadtul elcseszett. Természetesen a Titans D is benne van, de ha ennyire jó, akkor ennyire jó kellett volna legyen a pálya többi részén is, de rohadtul nem.

 21. 21

  Péter

  A Pats múlt héten kapott hideget-meleget.Most Tannehill több yardot passzolt,Henry még több yardot futott,a gyalogkakukk meg 2 INT-et dobott és 2x nem tudta megcsinálni a 4§1-et.Összesen 12 pontot értek el a hollók.Viszont 28-at kaptak.

  Összefoglalva a Pats lényegesen többre volt képes még így elkapók nélkül is,mint a Ravens.

 22. 22

  Arnold Patsenegger

  Hát annyi hogy Lamar uraság 2x (kéccer) is eladogatta a lasztit.

 23. 23

  Arnold Patsenegger

  Ezt mondom 🤔

 24. 24

  bjeela

  Értem. Szóval nem Tannehill a csodatevő, hiszen amíg nem volt, addig Henry sem volt istenkirály. Izééé, ez így nem jó. Namégeccer: akkor Vrabel és az edzőstáb, meg különösen a Titans védelem, amelyik az NFL történelmének egyik legjobb támadósorát állította meg az kutya fasza Henryhez képest… Nem, esse jó. Segíccsé máá!

 25. 25

  bjeela

  Kösz, sokat segítettél a helyzet megértésében szakértő hozzászólásoddal.

 26. 26

  bjeela

  Jaaaa, hacsakúgynem! Így már minden világos.

 27. 27

  Arnold Patsenegger

  😆 na végre,hogy értjük egymást.

 28. 28

  Debreceni József

  Ha jó döntés lett volna, akkor megfordítják a meccs kimenetelét. Tudom, itt is leírták hogy sok volt a drop, aláírom, de a Ravens nem az a csapat, Jackson nem az a qb aki levegőben veri az ellent. Szerintem túl korán adták fel a futást és kényszerítették bele az irányítót egy olyan szerepbe amiben bár sokkal jobb mint tavaly volt de na, nem egy Tannehill, hogy stílusos legyek. Egész szezonban az volt az erősségük hogy a sok irányított qb/rb futással felőrölték a védelmeket. Most is ragaszkodni kellett volna ehhez, még 14-0-nál is, legalábbis szerintem.

 29. 29

  bjeela

  Az csak két támadásnyi difi, de itt több van. Nem mellesleg azt sem értem, hogy ha tutták, hogy Henry jön és a Ravens D mégiscsak az alapszakasz 3-4. legjobbja volt, nem mellesleg tradicionálisan is kiemelkedők miért nem készültek fel Henryre? Annyira érthetetlen ez az egész és annyira a semmiből jött, hogy hijába mondod a végeredményt én a képletet és főleg a képletben szereplő állandókat nem értem, amiből ez a végeredmény kijött.

 30. 30

  Arnold Patsenegger

  Hát lehet sokat segít ha elolvasod fent az összefoglajót 🙂…

  na meg GOD mode Henryből nem lehet felkészülni… az akkor is fut 2-3 jardot ha az összes védő rávetődik a LOS-on…

 31. 31

  bjeela

  Nem segít.
  És de, mindenkiből fel lehet készülni, lásd mindenki összeszarta magát LJ-től és a Ravens O-tól, a Titans mégis megcsinálta. Tehát ha LJ-t meg lehetett állítani, ami senkinek sem sikerült, akkor Henryt is meg lehet. Nem lennék meglepve, ha a következő kanyarban sikerülne vkinek.

 32. 32

  Debreceni József

  Erre vagyok kíváncsi én is, mit mondanak a szakértők mert ezt én sem értettem teljesen. Nem akarom elhinni, de én azt láttam hogy a Titans o-line simán dominálta a Ravens védelem front7-jét. Jonnu Smith lesz a következő szezon George Kittle-je.

 33. 33

  bjeela

  Igen és ezt sem értem. Láthatták, mi fog jönni, láthatták, mit szenvedett a Pecc O, fel lehetett volna készülni rá és mégsem sikerült.

 34. 34

  Debreceni József

  Másra nem tudok gondolni mint hogy nem volt meg az emberanyag hozzá. De akkor ezt az úthengert sem a Chiefs, sem a Texans nem fogja megállítani. Túl kell dobni őket, ebben azért lesz esélye mind Mahomesnak, mind Watsonnak. A Niners front7 az aki szerintem meg tudná fogni Henryt.

 35. 35

  Gergely Angyal

  Azért Dalton sosem volt MVP, de értem. :D

 36. 36

  chester

  Még mindig nem a futással van a probléma, hanem azzal aki szarul vagy indokolatlanul használja.

 37. 38

  Fetyke

  A 3 eladott labda és a 4 turnover of downs rá a magyarázat.

 38. 39

  bjeela

  Az korábban is látszott, hogy nem hülyegyerekek, de ekkora dominanciát senki sem látott a Pecc meccs előtt. Ergo a Pecc meccs még meglepetés volt, de erre már fel lehetett volna készülni.

 39. 40

  Fetyke

  A meccs elején nem volt egysíkú a Titans támadójátéka, két passzolt TD-vel szereztek vezetést (sőt, a 3-at. is egy trükkös játék utáni passzal szerezték). A 14-0-ás előny megszerzése után pedig minden csapat leginkább csak fut, főleg ha még megy is a futás nekik.

 40. 41

  tmbb

  Henry nem fog gondot okozni a Ravens-nek!!!!
  nem mi?!

 41. 42

  tmbb

  LJ nézegetheti a vitrinben az alapszakasz MVP trófeát!
  tovább tart az átok!

 42. 43

  tmbb

  volt is nagy duma!

 43. 44

  Fetyke

  Szerintem nem adták fel, hanem sokkal inkább a Titans nem engedte futni Lamart 3 negyeden keresztül, a 4.-ben meg már mindegy volt. Egyszerűena Titánok elvették a Ravenstől a legnagyobb fegyverüket. Ami elgondolkodtató, hogy ez már a második rájátszás mérkőzés, amikor megtörténik velük.

 44. 45

  bjeela

  Fetyke, azt én is látom, de nem értem. Mi a szarért jött ez a pálya végén és miért nem jött az elején? Igen, a Titans rengeteg lasztit szerzett, de akkor miért haladt ennyit a Ravens O és miért nem tudott ebből pontokat csinálni? És ne gyere nekem azzal, hogy mert a Titans megszerezte a lasztit, mert felrúglak az égig! Ha valaki képes 530 yardot haladni egy ilyen kiváló védelem ellen, akkor tudnia kell pontokat is szerezni ellene. Itt a Ravens O valamit rohadtul elrontott.

 45. 46

  tmbb

  az a meccs már el is dőlt?

 46. 47

  bjeela

  Ez most hogy jön ide?

 47. 48

  Fetyke

  A Vikings at 49-ers mérkőzés sajnos úgy alakult, ahogyan vártam. Az aranyásók védelme félelmetesen egyben van. Gratula nekik és sok sikert a továbbiakban!

 48. 49

  tmbb

  múlt vasárnap még ezt állítottad

 49. 50

  bjeela

  Nem emléxem, de biztos így van, ha állítod. De ettől még mindig nem értem, hogy kerül ez az általam fentebb leírtakhoz?

 50. 51

  bjeela

  Szerintem bánatunkban együk meg mégis azt a bocit.

 51. 52

  tmbb

  nem baj

 52. 53

  Fetyke

  Az első a pálya közepén (saját 45 yardoson) jött 4 és 1-re, még “csak” 0-7-es állásnál. A Ravens gyakorlatilag minden 4-re nekiment és mindegyiket el is vesztette, ha jól emlékszem. A recept egyszerű volt. Nem engedték, hogy megfussák/Lamar megfussa az 1 yardot. Ha valamikor tudod, akkor nézd vissza a meccset érdekes lesz, semmit nem lehetett látni a félelmetes Ravens futójátékokból, a Titans egyszerűen megölte azokat és Lamart is.

 53. 54

  chester

  Ma este csatlakozni fogok

 54. 56

  tmbb

  Az az igazság, hogy ez a meccs sokkal simább volt a Titans-nek, mint a múlt heti Patriots elleni.
  Mindig az a meggyőződésem, hogy nem szabad 3 hétig “pihentetni” a kulcs játékosokat mert ngy %-ban visszaüt.

 55. 57

  Fetyke

  Simám győztök! :)

 56. 58

  Arnold Patsenegger

  Egyébként ez szerintem is nagyban benne volt.

 57. 59

  Fetyke

  Ez a mérkőzés nem a pihentetésen múlott. A Titans egyszerűen megölte Lamar játékát, mert nem engedte futni. És kiderült, hogy ha nem engedik futni, akkor Lamar nem is tud, mert nem superman.

 58. 60

  tmbb

  tartom a meggyőződésem!
  régóta kb. 1990-es világbajnokság (soccer) figyelem ezt az edzői hozzáállást.

 59. 61

  bjeela

  Naggyából ez a helyzet.

 60. 62

  Arnold Patsenegger

  Szerintem chester írta jól az összefogalóban meg előtte is. a Titans ügyes volt és gyorsan előnyt szerzett, a többit már csak Henryre meg a futásra kellett bízni és nem eladni a labdát. A Ravens meg futhatott(passzohatott) az eredmény után. kevés sikerrel…

 61. 63

  Fetyke

  Egyrészt mert Henry egy 110 kilós állat (emlékszel még a szörnyetegre, mármint nem a mostanira, hanem a régire), és Tannehill tud passzolni. Lamar nem annyira…

 62. 65

  Tibor Cseh

  HUUUUUUUU Gyerekek,lehet hogy csapatot valtok es Titans szurkolo leszek!Annak idejen a Giantsbe igy szeretttem bele.Ott volt egy Brandon Jacobs es egy Eli Manning,itt meg Derrick Henry es Tannehill.Raadasul a Sky-Bet mar 16x szoros penzt kinal,ha kiveszem a penzem,amit a Titanokra tettem.

 63. 66

  Fetyke

  Ezt nem is vitatom, de egymás után ez a második PO mérkőzés (tavaly a Chargers is ezt csinálta), amikor Lamar futásait egyszerűen és könnyen megöli az ellenfél, és onnantól nagyjából 3 negyeden keresztül értékelhetetlen a Ravens támadójátéka.
  Véletlen lene ez? Vagy a PO esetleg már nem alapszakasz?

 64. 67

  Arnold Patsenegger

  Na attól a résztől ,hogy beleszerettél a Giatsbe nem is szabad tovább olvasni 😆 (csak viccelek)

 65. 68

  Ádám Váradi

  Fetyke Vikings vélemény?

 66. 69

  snookerista

  Szerintetek fog szavazatot kapni Tannehill vagy Henry az MVP szavazáson? :D

 67. 70

  Fetyke

  Esélyünk sem volt! Ez ellen a védelem ellen, ezzel a támadófallal reménytelen volt a helyzetünk. ÉS a játékhívások sem tetszettek, de talán az mindegy is volt.
  A szezont részletesebben majd kicsit később, mert most el kell mennem.

 68. 71

  tmbb

  más tészta az biztos!
  ráadásul Vrabel-nek még játékos korából van gazdag tapasztalata.
  nem utolsó szempont!!!!

 69. 72

  chester

  Alapszakasz végén leadták a szavazatokat, szóval aligha.

 70. 74

  Arnold Patsenegger

  köszönöm Dani 🙂 (gondolom alszik)

 71. 75

  chester

  A név stimmel :(

 72. 76

  Megawatt Szvetozár

  Tehát a Pats vita nélkül lényegesen jobb, mint a Ravens, hiszen lényegesen többre volt képes ugyanazon ellenfél ellen. Akkor már csak az nem világos, hogy mégis hogyan kaphattak ki tőlük, ráadásul otthon?

 73. 77

  Arnold Patsenegger

  ők is kevesebb pontot szereztek mint a Titans mert a Titans ott ia jobb volt. simple 🤗

 74. 78

  bjeela

  Ez sem stimmel, mert a Buszt is meg tudták állítani, még ha nem is mindig. És Tannehill sem produkált jobb mutatókat, mint LJ, szal ez sem érv. LJ abszolút igazolta, hogy kiváló QB, joggal lesz MVP. Márpedig ne mondjunk egy MVP-ről olyanokat, hogy nem tud dobni…

 75. 79

  Ádám Váradi

  Nagyon kellenne trent!

 76. 80

  bjeela

  Ugyehogyugye? Már te sem érted? Ez egyre rosszabb…

 77. 81

  Ádám Váradi

  Mondjuk az elég sportszerű volt ahogy bosa kiütötte oneil-t

 78. 82

  chester

  Hasonló véleményen vagyok vele, még ha én nem is kerülök ettől úgy idegbe mint ő. :D A Seahawksnál egyszerűen pocsékolás, hogy van egy MVP formában játszó irányítód, de te a vajkezű futód kezébe adod a labdát.

 79. 83

  Arnold Patsenegger

  aki látta ne mondja hogy nem látta 😆

 80. 84

  Arnold Patsenegger

  most minden más…. ott a Beast mode 😆

 81. 85

  Arnold Patsenegger

  bold: Henry kapott szavazatot. 😆

 82. 86

  Megawatt Szvetozár

  Most kellett volna Flacco, ahogy tavaly is. Vagy Foles :)

 83. 87

  bjeela

  Amilyen ütődött vagyok én a helyedben bent hagynám.

 84. 88

  tmbb

  nem ezt írta!

 85. 89

  Megawatt Szvetozár

  Mindenkit szeretünk, aki leveri a Pecct! :)

 86. 90

  Arnold Patsenegger

  Nincs is ezzel semmi baj, az már szerintem is unalmas lenne ha a Patsnek 20 SB győzelme lenne az elmúlt 20 évben. 🤗

 87. 91

  Krisztian Fekete

  Amilyen alapszakasza volt Tannehillnek, még azon sem csodálkoznék, ha kapott volna. :D

 88. 92

  bjeela

  Persze, de nehezményezed, hogy nem 19. Te kis telhetetlen, ez a baj ezekkel a peccesekkel!

 89. 93

  Krisztian Fekete

  Ha most kezdeném nézni a sportot, én is bandwagoner lennék. :D

 90. 94

  Megawatt Szvetozár

  Pedig de. Csak gondold végig, egyszerű logika.

 91. 95

  Krisztian Fekete

  De nekik csak egy lejárt szavatosságú RG III maradt volna.

 92. 96

  Krisztian Fekete

  Főleg az elkapók hibáztak sokat.

 93. 97

  Krisztian Fekete

  Ámen!

 94. 98

  Megawatt Szvetozár

  Látom a downvote-ból, hogy nem mindenkinek van humorétzéke :(

 95. 99

  Megawatt Szvetozár

  Nem a Titansre, hanem az alapszakasz beli Ravens-Patsre gondoltam.

 96. 100

  Krisztian Fekete

  Már a meccs előtt feladod? Nem lehetsz ennyire kishitű!
  Én arra gondolok, visszatér az MVP Rodgers, akit kellő hosszan megvéd a fal, és így megtalálja Adamset, és Graham-at, aki nem is ejti el a labdát. Emellett Aaron Jones is nagyon hasít majd, és Rodgers a passzjátékba is beveszi, 100-100 yard földön és levegőben.
  A Smith tesók folyamatosan kergetik majd Wilsont, és most a secondary minden tagja velük együtt éles lesz. A futásokat pedig Martinez segítségével kivégzik.

 97. 101

  Arnold Patsenegger

  Nem vagyok telhetetlen, az eleveszített SB -k közül csak egyet sajnálok… a Giants elleni tökéletes szezont… mocskos szemetek… meg az a sok be nem fújt holding buzi helmet catchel…. jajj istenem azóta is rémálmaimban Eli kiszabadul és megdobja…. a fene egye meg.

 98. 102

  Krisztian Fekete

  De lehet úgy is nézni, hogy a Titans elfogadta, hogy a Ravens haladt, és várta a hibázásokat, amikre viszont könyörtelenül lecsapott. Viszont éles helyzetben (Pl a negyedik kisérletek) egy centit sem engedtek. Mint a múlt héten.

 99. 103

  Krisztian Fekete

  Istenem, néha de randa dobásai voltak. :D

 100. 104

  Arnold Patsenegger

  Jahh az, hát annyi hogy ott fáradt volt már a Pats D. pihenő hét előtt… a Ravens meg pont arról jött… ha jól emlékszem.. ennyin dőlt el. Amúgy nyertünk volna. tényleg nem arcoskodásból mondom amúgy.

 101. 105

  Krisztian Fekete

  Két labdaeladás, és azt hiszem, pont 3 turnover on downs.

 102. 106

  tmbb

  hol utal ő az alapszakaszbeli Ravens-Pats meccsre???!!! konkrétumot kérek.

 103. 107

  Krisztian Fekete

  Érdekes, én fent maradtam, és meccs közben már nem is voltam álmos. Pedig nagoyn korán keltem előtte hajnalban, és kiba másnapos voltam. De elég jó meccs volt, hogy kiverje a szememből az álmosságot.

 104. 108

  Megawatt Szvetozár

  Tévedésben vagy, én sehol nem állítottam, hogy ez a meccs nem volt simább. A logika meg nem az enyém, már elég régen feltalálták.

 105. 109

  Megawatt Szvetozár

  Az alapszakaszbeli meccsre én utalok. Logika, már említettem.

 106. 110

  Krisztian Fekete

  Hidd el, meccs közben elmúlt volna. És a tervek szerint a következő meccseket is megnézem. Lehetek akármilyen álmos, ha a Green Bay játszik, a tévé előtt a helyem.

 107. 111

  tmbb

  de ő nem arról írt!!!!
  a két PO meccset hasonlította össze a Titans szempontjából.
  A te kekeckedéset hozta be a Ravens-Pats meccset.

 108. 112

  tmbb

  az a meccs sajnos Jules-en ment el.(fumblle TD)

 109. 113

  Megawatt Szvetozár

  Abból, amit írt, világosan következik az ellentmondás. Ha akarod, matematikailag is levezetem.

 110. 114

  Megawatt Szvetozár

  Ezeket a “volna” dolgokat nehéz megfogni. Egyébként nyugodtan lehet igazad, de soha nem tudjuk meg.

 111. 115

  Gergely Nagy

  Érdekes statisztika a Ravens és a Titans futói ugyanannyi TD-t dobtak a meccsen 😀

 112. 116

  Megawatt Szvetozár

  Látom, hogy ez a dolog gondot okoz neked, pedig a magyarázat nyilvánvaló. A Ravens támadásokat azért nem állították meg azonnal, mert ez a Titans time management része volt. Gondolj bele, támad a Ravens, mondjuk a saját 20 yardosáról, a Titans D nekik ugrik, 3 and out. Szép, de mennyi idő megy le így? 2 perc? Viszont ha engedik a Ravenst szép lassan, pár yardonként feljönni és csak a saját redzónában állítják meg mondjuk 70 megtett yard után, 4 kisérletre, akkor akár 10-12 perc is eltelhet. Jól kigondolták, na! :)

 113. 117

  Arnold Patsenegger

  Persze azt a részt nyugodtan kihagyhattam volna. 😆 igazad van nem is számít.

 114. 118

  acsdav2

  Texans drukkerként nyugodt voltam eddig, mert biztosra vettem, hogy 2 óriási bravúr nincs benne a csapat játékában. Hát most már van tétje a mai vendégjátéknak Kansas Cityben, mert hazai pályán a Titans ellen már favorit lenne a csapat.

 115. 119

  snookerista

  Nem azért de a Titans a Patset és a Ravenst is legyőzte sztem ti se lennétek neki nagy falat. Max Mahomes tudná őket szétpasszolni

 116. 120

  CaptainBukova

  Nehogy már olyan nyerjen, aki nem tud főzni! :D

 117. 121

  acsdav2

  Megvertük őket idegenben amikor a legjobb formában voltak és szerinted nem lennénk nekik nagy falat? :) Oké.

 118. 122

  snookerista

  Most jobb formába vannak, viszont az a meccs megérdemelne egy visszavágót mert nagyon jó kis meccs volt , utolsó hetin meg a tarcsik voltak nálatok.

 119. 123

  stanley

  Az NFL-ben az a durva, hogy minden meccs más. Főleg a playoffban. Szóval szerintem is kb. sci-fi előre megmondani a dolgokat. Ezt követően a mai meccsekre már nem is merek tippelni.

 120. 124

  chester

  Nekem is fáj az igazság, hogy valószínűleg sosem fekhetek le Jennifer Lawrence-szel.

 121. 125

  Arnold Patsenegger

  Ha látom,hogy jön a vonat de tudom hogy semmi nem állíthatja meg maximum egy 10 méteres betonfal de épp nincs nálam a zsebemben… számít hogy tudom mi állítaná meg?

 122. 126

  acsdav2

  Sokkal jobb formában voltak akkor. A támadósor 0 kreativitással játszik mostanság. Fusson Henry amíg bír, aztán valamikor előhúzunk egy váratlant. Nekem sokkal jobban tetszett az akkori játék, amikor Tannehillt hagyták passzolni.

 123. 127

  euskadi68

  Ezt azért nem gondoltam volna…
  Már a múlt héten is drukkoltam a Titansnek Tannehill miatt (meg talán a Pats haterkedésem miatt:) ), de a hajnali meccsre úgy ültem le, hogy ha 2 TD-vel vezet a Ravens, akkor kikapcsolom a tévét. Hát, nem vezetett két TD-vel. :D
  A félidőben még azt írtam, hogy Tannehill dob és Henry fut egy TD-t és vége. Mondjuk ez pont fordítva lett.
  Ugyanakkor még mindig azt gondolom, hogy a séfek ellen sem a Titans a favorit. Már persze, ha a Texans nem okoz meglepetést. :)
  Gase pedig monnyon le! :D

 124. 128

  CaptainBukova

  szerintem azért játszanak “0 kreativitással” mert nincs szükség rá, mindkét csapstot akikkel játszottak a play offban csak úgy lehetett elintézni ha futottak. a patset a kiváló passz védelem miatt, a ravenst még azért, mert így nem jött fel a támadósor a pályájára, plusz ölni kellett az órát :)

 125. 129

  chester

  Mondjuk egy szopás még összejöhet

 126. 130

  Vicgeordie

  Látom készülsz a ma estére :)

 127. 131

  chester

  Megyek Fetykéékkel csokit zabálni szomorú zenére

 128. 132

  Vicgeordie

  Nálunk már el is fogyott. Ez már a gyász ötödik szakasza, az elfogadás…

 129. 133

  Megawatt Szvetozár

  Miért? 75% esélyed van. Te biztosan akarod (100%), ő meg vagy akarja, vagy nem (50%). :)

 130. 134

  Megawatt Szvetozár

  Pedig most nagyon összejöttek Cousins kollégájával. Ketten megalapíthatnák a Nagy Amerikai Alibista Egyházat. Jimmy G védelmében azért annyit, hogy ö legalább QB sneaket rendszeresen bevállal.

 131. 135

  acsdav2

  Ravens támadósor nem volt a pályán? :D Ez nagy hülyeség amit írtál, de a gondolatmenettel egyetértek. Szerintem amúgy mindkét meccset nyerték volna, ha hagyják Tannehillt többet passzolni. A Pats pass védekezése közel se annyira kiváló, mint azt a szezon közben gondoltuk.

 132. 136

  Snagal

  Nem engedték futni? lol :) 143 yardot futott
  A pihentetés volt a probléma – abból jöttek az apró pontatlanságok, amiből a Titans fel tudta építeni az előnyt amivel passz heavy játékra kényszerítették a ravenst.
  Szerintem egyértelműen a pihentetésen múlott.
  Megnézném ezt a Titans-t az AFC döntőben úgy, hogy azt mondják nekik, hogy akkor most 3 hét pihenő miközben a Chiefs/Texans 3 hétig 100%on pörög.

 133. 137

  Tibor Cseh

  Az lesz a sorsa,erre volt szanva.Meg igy izgalmasabb is lesz a folytatas.

 134. 138

  Bélabá a csótány

  Báltimórig utaztak a cigányok:”D

 135. 139

  Bélabá a csótány

  Már nyáron ezen röhögtünk… :”D

 136. 140

  CaptainBukova

  igazad van, fent voltak ők a pályán, de elég impotensek voltak :D pont annyit haladtak amennyit a titans d engedett nekik.

 137. 141

  bjeela

  Nézem ezt a pöcsköszörű Kittle gyereket, ahogy a hattonnás védőfalembereket takarítja el az útból… ;)

 138. 142

  bjeela

  Sehol sem vagytok. Nálunk kár Karácsony előtt elfogyott…

 139. 143

  Tibor Cseh

  Mar nagyon unom ami a Giantsnel megy az utolso SB ota es nem igazan latszik,hogy ez valtozik.Raadasul mar Manning sem jatszik.Zak de Osiie miatt meg nem biztos,hogy nezem oket.

 140. 144

  Bélabá a csótány

  titans:272
  patriots:307

 141. 145

  bjeela

  A lefekvés még nem nagy ügy, de a többi…

 142. 146

  bjeela

  Simán benne van a pakliban, hogy betegre nyered magad :D

 143. 147

  chester

  Mielőtt lebuziznátok, ilyen szomorú zenére

  https://www.youtube.com/watch?v=z8ZqFlw6hYg

 144. 148

  Steve Young

  1 szurkoló fullba nyomja a kretént: általánosítod a 9ers drukkereket. Gratula :D

 145. 149

  bjeela

  Na, végre, legalább a fácsén visszaigoljátok az értetlenségemet:

  “Mind a mai napig egyetlen egy csapat sem tudott úgy nyerni a rájátszásban, hogy 230 yarddal kevesebbet szerzett ellenfelénél. 30 ilyen mérkőzés volt eddig egyébként, de most már 1-30 az ilyen csapatok mérlege.”

  Szóval még mindig nem értem.

 146. 150

  bjeela

  Na, ezaz, köszönöm szépen, druszám! Szóval mégsem 230 yard, azaz majdnem kétszeres támadóyard teljesítmény difi volt. Szóval még mindig nem értem.

 147. 151

  bjeela

  A diferencia annyi, hogy nekik ott volt a zsebükben a szezon 3-4. legjobb védelme… ;)

 148. 152

  bjeela

  Ebben lehet valami, bár nem is nagyon forszírozták ésne felejtsük el, hogy azért mégiscsaka 3-4. legjobb védelem volt idén a Ravens-é.

 149. 153

  Tibor Cseh

  Nem akkora osszeg,csak a maradekot tettem rajuk az utolso forduloban,sajnos.Pedig megerzesem volt. :)

 150. 154

  katonadani

  ha ennyire nem érted, miért nem nézed vissza??? :D

 151. 155

  CaptainBukova

  miért mondasz le ennyire előre a packers-ről? :D

 152. 156

  bjeela

  Szép koncepció, de öngyilkos stratégia a szezon legjobb támadóalakulata ellen. Hiszékeny vagyok, de ennyire nem :D

 153. 157

  chester

  Mert a tul nagy hype-bol sosem jottek ki jol, most meg raadasul meg indokolatlanul kapjak. Ilyenekbol szokott jonni a KO

 154. 158

  CaptainBukova

  azért a 0 pontos bold elég erős :(

 155. 159

  chester

  Ezert bold :D

 156. 160

  Vicgeordie

  Na jó, de ő a QB sneak élő istene mellett tanulta a szakmát. Bár az eredményességet még nem sikerült eltanulnia :)

 157. 161

  Fetyke

  Én is így látom! Szerintem elég sok részén a csapatnak meg vagyunk, két helyre kell komoly erősítés. A fal bal oldala és a kezdő corner sor kuka. Reiff-et és Rhodes-t ki kell vágni. Nálam Cousins most már simán top 10-es irányító, így hosszabbítani kell vele és akkor az ő szerződéséből is föl lehet szabadítani pénzt a következő szezonra.
  Trentért már simán adnék egy 2. kört is és még valamit (de lehet az elsőt is bevállalnám), kell igazolni egy bal oldali guardot. Cornereket kell hozni az FA piacról és a draftról is, az első 4 körben kettőt is, és nagyon rá kell feküdni a következő szezonra.
  Kell a hazai pálya előnye a rájátszásban! Ha jól számolok, akkor jövőre 12 meccsünk lesz dome-ban (8 hazai + Lions, Saints, Cowboys és talán a Colts idegenben). Soha vissza nem térő lehetőség egy jó szezonra, jó kiemelésre és SB-ba jutásra!

 158. 162

  Arnold Patsenegger

  Nézd már meg a meccset az isten szerelmére és megérted 😆🤗

 159. 163

  Ádám Váradi

  Érdekes offseason elé nézünk úgy gondolom! Griffen szerződésével is kell valamit kezdeni, azt gondolom nagyon sokat keres

 160. 164

  bjeela

  Émmeg bánatomban, hogy vége a marhasültről szőtt álmaimnak inkább bepunnyadtam, azzal a biztos tudattal, hogy itt ma a papírforma úgyis unalmassá teszi a meccseket, és most nézek, mint a bögöly, hogy eztmeghogy? Az egész szezont szarrá domináló, mindenkin röhögve átlépő, az egész támadójátékot megreformáló/forradalmasító alapszakasz király Ravenst leverték, mint Dózsát és meg is sütötték a trónszékén.

  Mondjuk Vrabel munkássága nagyon teccik, de ez akkor is a semmiből jött, főleg ekkora különbséggel. Az is durva, hogy a Ravens támadósor nem volt szar, hiszen a Titans 300 totál yardjával szemben 530-at pakoltak fel, ami kegyetlen durva eltérés, majdnem a duplája, mégis a Titansnak van több, mint kétszer annyi pontja. Na, ezt hogyan csinálták?

 161. 165

  Fetyke

  Valóban! Ott is lehetne legalább egy kis átstrukturálás, hogy némi pénzt felszabadítsunk. Például legalább aláírási pénzzé alakíthatnánk át a 2020-as alapfizetését.

 162. 166

  makosteszta

  JLaw túlértékelt. (mmint külsőre, amúgy geci jó színésznő)

 163. 167

  Ádám Váradi

  Viszont azt gondolom Anthony Harissal is ki kell tárgyalnunk egy csapatbarát szerződést, és még szeretném Joe Thuney-t a csapatba látni.

 164. 168

  Bélabá a csótány

  Persze.
  A pufók éhező… :”D

 165. 169

  Bélabá a csótány

  Szerintem a tribün podcast után bevonzotta németh sanyibácsi,így már csak a jóistenben hisz.

 166. 170

  Arnold Patsenegger

  jó jaz olyan mint Gronk 2.0. Monster.

 167. 171

  Arnold Patsenegger

  *csak 14 pontot emgedett… amaradék6azgarbagetimeBradyIntvót.

 168. 172

  Bélabá a csótány

  “Lamar Jackson has 5 giveaways in 2 career playoff games.”

 169. 173

  Arnold Patsenegger

  Ezzel csak az a gond hogy 14-0 nál nehéz úgy futni ha az ellenfél is fut ráadásul teljesen megállíthatatlanul és ezzel égeti az órát. Utólkell érned passzjátékkal vagy lepörög az óra és Game over. Jó döntés volt,hogy passzoltak…csak nem sikerült pontokat szerezni és ezzel el ia dőlt a meccs. Ha sikerült volna felzárkózni akkor lehetett volna futni… meg amúgy is a Titans inkább sebezhető passz ellen mint futás ellen.

  Ez van, a Titans egyszerűen annyira brutálisan fut és öli az időt ,hogy ha hátrányba kerülsz akkor véged.

  Amúgy sokan még mindíg lenézik a Pats D.-t de azért csak sikerült nekik 14 ponton tartani ezt a szörnyet…

  Nagyon szurkolok a Titansnek!!! Remélem hazaviszik a SB kupát…

 170. 174

  Arnold Patsenegger

  Ha van isten akkot Lamar lesz az MVP és nem Derrick Henry….

 171. 175

  chester

  Hogy mereszelsz?

 172. 176

  Arnold Patsenegger

  Jó ezt adom, de szerintem a Titans a kanyarban sem lenne még a playoffra sem Henry nélkül nem,hogy lassan a Super Bowlra. Szerintem ez jelenti az igazi MVP. Persze Lamar kurva jó, de valljuk be ez a Ravnes önmagában is kibaszott jó … nézz csak a keretre mennyi probowlert adott a Ravens.. és a Titans??

 173. 177

  Arnold Patsenegger

  a faszom se tudja már…. 😆 minden jó. de Henry az Isten! 😆 ez má nem Beast mode hanem GOD mode

 174. 178

  Arnold Patsenegger

  Idén egy kalap szar volt a támadósor mindenféle ok miatt.. nem részletezem. A védelem fasza volt, de nem bántam hogy véget ért ez a szezon(szenvedés). Teljesen újá kell építeni a csapatot mert kifogyott ez az utóbbi sok Super Bowlos tank.

 175. 179

  Vicgeordie

  A Patriots is tudta és mégis kb ugyanez lett a vége. Mondjuk ott valszeg az volt a magyarázat, hogy egyszerűen súlybeli fölényben volt a Titans O-fal és Henry a Patriots DL-al szemben. Ês hiába jó a technikád, a fizikával nehéz vitatkozni… (a Ravens front sevent nem ismerem ennyire így ott nem tudom lehet-e ez az ok)

 176. 180

  Arnold Patsenegger

  Persze ha a vedőfaladban van egy Vince Wilfork meg még pár jólmegtermett cula LB nem mint a mostani trendek alapján a sok kis pöcsköszörü falember meg a lassan S méretű LB-k… akkor feltudsz készülni. ez szimpla fizika… 🤔

  *jav. ahogy Vicgeordie is jól látja.*

 177. 181

  ahanem

  ez ellen a Titans ellen nem tudom hogy favorit a Texans mint ahogy azt sem hogy mégis hogy favorit a Chiefs ma.

 178. 182

  ahanem

  elvégre a legjobb QB Tannehill volt az alapszakaszban, szóval nem ördögtől való a gondolat

 179. 183

  ahanem

  Gettleman önnön magában semmissé teszi a kommented tartalmát, kritikáját
  meg leginkább azt az FO-t ami még mindig bízik benne

 180. 184

  ahanem

  nem is tudtam hogy mától az Eszter meg a Dániel egy és ugyanaz

 181. 185

  ahanem

  Henry 6,5 yardos átlaggal futott
  a ligautolsó Falcons DL ellen ez a szám 3,7 volt

 182. 186

  ahanem

  a Titansnek volt vagy 4 leütött labdája a secondaryban, a Ravens elkapókak volt egy rakat dropjuk

 183. 187

  ahanem

  ja még annyit hogy a beharangozóban benne volt hogy a futás elleni védelme a Ravensnek valami liga közepének alja, be is mutatták ezt szépen

 184. 188

  bjeela

  Na, látod ezt nem értettem, mert ugyebár nem láttam a meccset. De azt továbbra sem értem, hogy ha a Titans D képes volt felkészülni LJ-ra és a futásra, akkor a Ravens D miért nem tudta megfogni Henryt? Főleg, hogy LJ-re és az RPO-kra nagy vonalakban senkinek nem volt receptje, erre nédda, hát nem tuggya a Titans, hogy kell ezt? És assem értem, hogy a félidőben hogy nem tudtak kitalálni ezek az amúgy nagyon zseniális koponyák ellenszert a Titans D-re és hogy nem voltak képesek pontokat feltenni a temérdek haladás mellé?

 185. 189

  ahanem

  nem, de a Seahawks ellen játszottak már 2x, azt már tudjuk hogy ellenük mire képesek

 186. 190

  ahanem

  “Ez van, a Titans egyszerűen annyira brutálisan fut és öli az időt ,hogy ha hátrányba kerülsz akkor véged.”

  Láttad is a meccset vagy te is full bjeelat tolsz?

  14-0ra mentek oszt első két kísérletre passzoltak, a mádosik félidőig nem is nagyon erőltették a run only offenset, ennek köszönhetően pedig a Ravensnek több mint elég esélye volt, hogy zárkózzon, amit csak field goalokkat meg esélytelen 4&1-ekkel(le a kalapom a Titans előtt, ők azt mondták, hogy itt van nálunk a tömeg, jöhettek nyugodtan) meg labdaeladásokkal háláltak meg, míg a Titans megmutatta hogy hogyan is kell egy PO csapatnak vigyázni a labdára

  még azt hozzátenném, hogy lámárdzsekszont most csúnyán cserbenhagyta a csapata, a kulcsszituknál teljes csődöt mondtak, ennyit meg azért most nem tudott pótolni a 8as.

 187. 191

  Arnold Patsenegger

  megelőztél ippen ez jutott eszembe 😆… azóta is szakadok ezen a hülye madáron… 😆 az év orákulum mémje.

 188. 192

  Arnold Patsenegger

  egyébként minden podcastet hallottam eddig , és mindíg ezen röhögök ha előjön a szó a Hawksról meg a futásról…. Dani mindíg felhúzza magát.. vagy legalábbis látszik mennyire utálja ezt a filozófiát 😆😆😆😆 ezért ia jutott a Titans utóbbi két meccse alapjáj Dani az eszembe… d
  persze értem hogy mire gondol.

 189. 194

  Megawatt Szvetozár

  Nincs fantáziád! Pedig Bears drukkerként szükséged van rá, hiszen sok mindent csak képzeletben érhettek el ;)

 190. 195

  Megawatt Szvetozár

  Látom, hogy nem csak nekem tűnt fel, hogy mennyire hasonlít Bradyre. Nagyon sok mindent átvett tőle, talán a mozgásában látszik leginkább, de a testalkatuk is hasonló. Az eredményesség persze más kérdés…

 191. 196

  Megawatt Szvetozár

  Szerintem meg pont, hogy nem. Ha szexbombákról van szó, ritkán kerül elő a neve. Színésznőnek tényleg nagyon jó és kocsmázni is inkább vele mennék el, mint valaki mással (ha csak a “más” nem Charlize Theron). :)

 192. 197

  Megawatt Szvetozár

  Bocs, de szerintem comingout. De lehet, hogy másra gondolunk…

 193. 198

  tmbb

  végig gondoltam, nem értek egyet a logikáddal!
  ez a meccs sokkal simább volt a Titans-nek, mint a múlt heti. Ha tetszik, ha nem!!!
  akkor az utolsó pick6-ig nyílt volt, most már 14:0 után érezhető volt a Ravens enerváltsága.
  Senki nem állítja, hogy az alapszakasz “némbervanja” nem a Ravens,de a PO más műfaj!
  Ezt még tanulnia kell LJ-nek és a Ravens edzőinek.

 194. 199

  acsdav2

  A Chiefs nem favorit nálad? Hol voltál te eddig a szezonban? :)

 195. 200

  ahanem

  leragadtam a 6. héten

 196. 201

  Arnold Patsenegger

  Ezt általánosságban mondtam.

 197. 202

  atis123Juve

  Ez a Titans eddig a legizgalmasabb csapat a PO-ban.

 198. 203

  Vicgeordie

  Hehe. Az alibiző Garopppolót nagyon a szívükre vették a 9ers drukkerek a Facebookon :)

 199. 204

  CaptainBukova

  a titens azért nem ment 300 yard fölé mert úgy tudtak pontokat szerezni az elején hogy elég volt 80 yardot megtenniük:
  1. td ugye int után jött, ami visszahordás és lj szabálytalansága miatt a titans a 35 yardról kezdte a támadást (a büntető és visszahordott yardok nem számítanak a támadásba)
  2. td pedig a kivédekezett 4. kisérlet után következett rögtön, a ravens 45-ről
  a ravens meg folyamatosan a saját 20-25-ös vonaláról indult és folyamatosan 80 yardokat kellett volna megtenniük

 200. 205

  Vicgeordie

  Soha ne mondd, hogy soha

 201. 206

  ducksfan

  Vajon jövő héten felkerül Mahomes is?

 202. 207

  ahanem

  nem, mert a Houston nyer ma

 203. 208

  bjeela

  Ha pecces lettem volna, akkor ott garantáltan megütött volna a guta, és ha mégis túlélem, akkor évekig járhattam volna pszichiáterhez… Így viszont semmi bibi, faarccal nézem, hogy a Bears megint elcseszi. Pont olyan, mint ahogy felkel a nap. Természetes.

 204. 209

  Skyfire

  Akárki akármit mond, a Ravens offense ki lett kapcsolva, ez a sok yard szép de felesleges mutató, nagy részét már amúgy is a meccs eldöntése után szerezte, előtte meg a kulcs szituációban a Titans odacsapott. Félelmetes ez a csapat, megfogni ezt a mindenki által csodált szuper futó támadó sort így kiiktatni és még a 4&1 es szuper statisztikát is elvenni tőlük, pedig hogy is van az analitikába, 50%ba bejön hát most 2 sikertelen után 2 büntető TD lett belőle, megéri akkor ez az agresszív felfogás?(ha nincs a 2 hívás 14-9 is lehetett volna talán a félidő) Itt látszott hogy ez nem alapszakasz meccs…Lamar zseni volt alapszakaszba a rendszer miatt de megmutatta hogy miért nem lesz gyűrű az ujján, passzolni is kell tudni.

  U. I. : most akkor Pats dinasztiát temetünk aki 13 pontot szerzett és 20 pontot engedett vagy ezt a szuper Offense nek kikiálltott Lamart? Mert úgy tűnik a Pats vereség kevésbé volt nagy égés ez ellen a Titans ellen

 205. 210

  bjeela

  Jajjj, minek kompenzálsz és magyarázkodol? Langyi vagy és kész. Van ilyen. Igazán szép comeback volt, kár ilyen szánalmas mellébeszéléssel elrontani… Mongyuk azt nem tudom, hogy Fetyke mit szól hozzá. :DDDD

 206. 211

  Vicgeordie

  Én kapásból négyet láttam, pedig nem is ittam ma semmit :)

 207. 212

  Gergely Angyal

  Jó kérdés, nagy sztori lenne.

 208. 213

  bjeela

  Szerinted nem volt direkt? ;)

 209. 214

  bjeela

  Ez az én átkom, hogy sivár és szürke a szellemem és képtelen vagyok kiszínezni dolgokat. Szar az élet… Ja, és még Bears drukker is vagyok. Hozzám képest Al Bundy az élet császára.

 210. 215

  bjeela

  Na, végre valaki komolyan segít! Erre télleg nem emlékeztem és nem néztem utána. Így már érthető a dolog egyik része. De a másik, mármint a védelem és az O fal dadogása, valamint a kreatív támadójáték hatékonyságának totális összezuhanása még mindig magyarázatra vár. Délután ránéztem a meccsre, sajnos nem sok időm van, de amit láttam a félidő végén az igazán szép volt LJ-től, más kérdés, hogy nem igazán segítették őt. Azt nézve nem is értem azt a pocsék rétinget. Amennyire megállíthatatlanul sokszínű, kreatív és főleg sikeres volt a támadójátéka a Ravensnek, annyira megállt a Titans gólvonalához közeledve.

 211. 216

  bjeela

  És közben mindenki LJ-n akarja leverni a port, holott a srác nem volt olyan pocsék, mint amilyennek a stat mutatja.

 212. 217

  bjeela

  Ez az, amit nem értek. Jó, hogy gyenguska a futás ellen a Ravens D, de ennyire nem.

 213. 218

  bjeela

  de engedékeny lettél hirtelen… ;)

 214. 219

  bjeela

  Mert a villágvégén vagyok pocsék nettel, és nem mellesleg ezer dolgom van. Ti meg qrávra nem segítitek a tisztánlátásomat!!!

 215. 220

  Megawatt Szvetozár

  Sorry, tudod, nem aludtam az éjjel :(

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team