About the author

10 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Bálint!
  1. Azért ez ugye inkább a hallgatóknak szólt, hogy milyen izgalmas döntőt vársz? :) Az LSU egyértelmű favorit szerintem. De, ha szerinted nem, érdekelne a véleményed, hogy a Clemson miként veheti fel a versenyt? Az Ohio State ellen 3 olyan TD-jük volt, amik az LSU ellen nem valószínű, hogy újra megtörténnek. (2 a védelmi büntetések miatt jött össze, a 3.-nál meg Lawrence futott 65 yardot).Az LSU-nak meg nincs gyenge pontja.
  2. Burrow bár valóban minden képzeletet felülmúlóan játszik a szezonban nem lehet elfeledni az előző 3 szezonját. Joe Brady nélkül miért nem tűnt olyan QB-nak akit egyáltalán draftolnának? Az Ohio State-n miért nem tudta lenyomni J.T. Barrettet és Dwayne Haskinst a kezdő posztért?

 2. 2

  packernation

  miből gondolod, hogy az LSU védelme jobb, mint az Ohio State-é? a Buckeyestől két védőjátékos fog kimenni a top 5-ben áprilisban, meg még jó páran a top 100-ban.

 3. 3

  acsdav2

  Nem is feltétlenül jobb, inkább azt emelném ki, hogy olyan hibákat csináltak, amikből tanulhat az LSU, hogy “na ilyet mi ne rontsunk el”.Az egyik hiba ST-től jött, azt rosszul írtam az előző hozzászólásban.

 4. 4

  ahanem

  azért nem egy meccs volt ahol rengeteg pontot benyelt az LSU, ha rossz napjuk lesz, még akár meccs is lehet a döntőből

 5. 5

  bjeela

  2. Ezzel belecsúszol a klasszikus “ki a jobb: az edző, a program, vagy a játékos” dilemmába, ahol mindig az derül ki, hogy ha egy játékos képes kiemelkedősen jól, sőt, kivételes képességeket felvillantva játszani, akkor az a játékos vélhetően legalábbis alkalmas egy franchise QB szerepkörre, mindössze hozzá kell segíteni ehhez és ez az edző feladata. Természetesen szerintem is van temérdek Burrow szintű játékos, de ilyen program, mint az LSU-é alig. Ahogy a milliárdos mecénás mondja a fellelkesült műértőnek, amikor átszellemülten hadarni kezdi, hogy végre megvan az évszázad festője, aki forradalmasítani fogja a… mire a mecénás: Momentán több korszakalkotó festőt nem tudok felfedezni. ;)

  Emlékezz, mennyire meg volt hatódva Burrow a Heisman díjátadón és miket mondott elcsukló hangon Orgeronnak…

 6. 6

  Takács Áron

  Nem szeretek felülni a hype vonatra, mert általában a szakadékban köt ki. De ha most írnátok össze a listát, ha nem is top 5 de top 10-ben hol lenne Vabrel?

 7. 7

  katonadani

  5be biztos nem, a 10-12 range-be menne talán

 8. 8

  acsdav2

  1. Őszintén remélem, hogy igazad lesz és izgalmas meccs lesz. Lehet én tartom talán kevésbé jó csapatnak a Clemsont (vagy túl jónak az LSU-t) :) Venablest nagyon elismerem, de annyi méreg foga van ennek az LSU-nak, hogy nem lehet mindet kihúzni :D

 9. 9

  balentin

  Rohadt nagy sakkjátszma lesz, várom már, melyik stratéga pakolja jobban a bábukat.

 10. 10

  balentin

  Dávid!
  1. Nem, ezt komolyan gondolom, hogy nagyon jó meccs lesz. Mégpedig Venables miatt gondolom, hogy jó meccs lesz, mert ő tudja, hogy kell a méregfogakat kihúzni. Nem mondom, hogy meg fogják állítani az LSU-t, de le tudják lassítani, megvannak az embereik és főképpen, a védőguru fejében tuti, hogy megvan a sémájuk hozzá. Baromi színvonalas meccset várok, igazi nézőcsalogatót.
  2. Nehéz belelátni egy öltözőbe, de hiszem, hogy vannak edzők és vannak embereik. Burrow nem volt Meyer embere, ő Herman embere volt, Meyert úgy kellett győzködni, hogy tegyenek ajánlatot az irányítónak. Elképzelhető, hogy esélyt se kapott, hogy lenyomja őket.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team