Connect with us

Hír

Tua Tagovailoa hétfőn jelenti be, hogy részt vesz-e a 2020-as drafton

Az Alabama egyetem irányítója, Tua Tagovailoa azt írta Twitteren, hogy január hatodikán fogja bejelenteni, hogy részt vesz-e az idei drafton. A fiatal QB-t sokáig 1/1-esnek gondolták, de egy sérülés és Joe Burrow remek játéka miatt erre nem sok esélye van.

 

 

Tua a sérülése ellenére még mindig top2-es irányító és jó esélye van a szakértők szerint, hogy a top 15-ben kiválasszák. Persze az 1/2 és az 1/15 között súlyos dollármilliók vannak, de hacsak nincs valami komolyabb orvosi baja (értsd: hosszú távon kérdéses, hogy egészséges tud maradni), akkor nem sok értelme van halogatni a dolgot.

 

Egyrészt idén rengeteg csapat keres majd új irányítót, többek között a Dolphins, a Chargers, a Panthers, a Bucs, a Colts, de szóba jöhet a Raiders, a Bears, vagy ha elég sokáig csúszik, akkor akár a Patriots is (az 1/1-es Bengalshoz megelőlegeztem Burrow-t). Másrészt 2021-ben ott lesz Trevor Lawrence, aki szintén lenyomhatja őt az 1/1-ért vívott csatában, egy újabb sérülés vagy rosszabb egyetemi szezon pedig még az első körből is kiütheti.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!