About the author

14 Comments

 1. 1

  Bélabá a csótány

  -Gyere ide kisfiam, gyere a papához!
  -Igen papa.
  -Nem akarok tiszteletlen lenni, de senki sem tud levédekezni minket.”DIRR”CSITT”CSATT”

 2. 2

  Zsolt75

  Az ilyen előre kijelentgetésekbe mostanában (is) rendszerint utólag beégnek…

 3. 3

  Vicgeordie

  5 olyan csapat is volt ebben a szezonban, ami 24 ponton vagy az alatt tartotta a Mahomes-al felálló Chiefst. Annyit pedig nem egy csapat össze tud karistolni a védelmük ellen (sztem egy Henryvel felálló Titans is a bottom 5 run defense-ük ellen…)

 4. 4

  bjeela

  Vrabel: Fogd meg a söröm.

 5. 6

  Arnold Patsenegger

  Levédekezni tényleg nehéz őket, ezért talán az a megoldás ha nem is jutnak pályára Mahomesék. Ehhez talán megvan a megoldása a Titansnak. Vagy??? 🤔

 6. 7

  Péter Török

  Mintpeldaul a Houston akik a playoffban annak rendje es modja szerint kaptak is 51 pontot. Nem hiszem hogy nagyon fent kene akadni ezen a kijelentesen, valoban az egyik hanem a legjobb támadó soruk van idén is,és azt se felejtsük el,hogy ebben a szezonban számtalan sérülés hátráltatta őket elso masodik szamu wr serules falemberek serulese vagy maga mahomes serulese ha mindenki egeszseges volt valoban nem sok ellenszer van ellenuk a vedelem reszerol.

 7. 8

  pritek

  Ohohhhhohohhooooo. Szerenyseg Pelikan. Ha van valami amit szeretk magamban az a szerenyseg.

 8. 9

  Viktor Gál

  Remélem Evansék az elsö negyed végére kiütik a gettóniggert. Dolgozzon a Karma.

 9. 11

  Jakab Ádám

  Ha a Ravensre volt, akkor nem zárnám ki hogy Mahomesékra is kitalálnak valamit. Nem mondom hogy nem lesznek így is 25-30 között, de a Kansas védelme sincs olyan jó mint a Ravens vagy a Pats védelem. Szerintem ez szorosabb meccs lehet mint sokan várják. Az a Titans o-line kegyetlen bitang, főleg Henryvel a backfielden. Szerintem ez elég nagy missmatch.

 10. 12

  Wyatt

  attól, hogy a Ravensre volt megoldás (futás és TE-passz), nem jelenti azt, hogy a Chiefs ellen lesz esély. A KC-nek a védelme ráadásul elég jól fejlődött az idény végére

 11. 13

  wolandrule

  Tavaly is nagy volt a pofája a kis pöcsnek, aztán sikerült 0 pontot felrakni egy félidő alatt.

 12. 14

  reszelo.aladar

  Mindkét csapat egy-egy hihetetlen meccsen van túl. Az egyik eleve underdog volt és simán nyert, a másik pedig az első negyed végére ment le underdogba és onnan nyert talán még simábban. Ez így is két hatalmas sztori, ráadásul az egyik még folytatódik is, a másik viszont sajnos véget ér. Pedig elnéztem volna mindkettőt.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team