Connect with us

Érdekességek

Wes Welkernek edzőként összejöhet, ami játékosként soha

Wes Welker játékosként háromszor is közel került ahhoz, hogy Super Bowlt nyerjen (kétszer a Patriotsszal, egyszer pedig a Broncos-zal), de kétszer a Giants, egyszer pedig a Seahawks állta el a sikerhez vezető utat. Most ismét esélye van a címre, ezúttal a 49ers elkapóedzőjeként.

 

 

 

Welker először a 2007-es szezonban játszott a Super Bowlon: 11 elkapása volt a Giants ellen, ami holtversenyben rekord a döntőben, de ez is kevés volt ahhoz, hogy a veretlen Patriots legyőzze a Giantset. Négy évvel később ismét a Giants volt az ellenfél, az elkapó hat elkapásból 60 yardot gyűjtött, de volt egy kritikus pillanatban elejtett labdája is (közel sem biztos, hogy ha az megvan, akkor meg tudja fordítani a meccset a Patriots, mindenki sokat hibázott a csapatból, nem lehet csak az ő nyakába varrni a vereséget).

 

Két évvel ezután ismét döntőbe jutott, ezúttal a Peyton Manning vezette Broncos színeiben, volt is nyolc elkapása 84 yardért, de ez sem segített a Denveren, ami simán kikapott a Seahawkstól. Eddig háromból háromszor az NFC-s csapat győzött, amikor Welker ott volt a Super Bowlon, most biztosan nem bánná, ha ez a tendencia folytatódna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!