Connect with us

Beharangozó

Wild Card szombat – Tippek és kibeszélő

Végre itt a rájátszás! Több éves hagyományunkhoz híven idén is minden egyes meccsre két-két beharangozóval jövünk és hogy ne vegyük el a szűkös kiemelt helyeket a főoldalon, így megalkottuk ezt a cikket, ahol egybegyűjtjük a beharangozókat, a tippeket, a bold predictionst és itt lesz este/éjjel kibeszélő is a meccsek előtt-alatt.

Buffalo Bills @ Houston Texans (kickoff: 22.35)

Beharangozó a Bills oldaláról

Beharangozó a Texans oldaláról

Sok minden szól a Bills mellett, hiszen jobb edzővel rendelkezik, bőven jobb védelemmel, ráadásul a futójátékot még le is erőltetheti a Texans torkán. A houstoniak oldalán pedig egyértelműen jobb a támadósor, ami a mai NFL-ben fontosabb egység a defense-nél. JJ Watt visszatérése sokat nyomhat a latba, ahogy Will Fuller esetleges játéka is – utóbbi még egyelőre kérdéses.

Tennessee Titans @ New England Patriots (kickoff: 02.15)

Beharangozó a Titans oldaláról

Beharangozó a Patriots oldaláról

Ha csak a két csapat formáját nézzük, akkor egyértelmű, hogy a Titansnek kellene esélyesnek lennie, a Patriots körül viszont ott lebeg az a bizonyos mítosz, legenda, ami megfélemlíti a Foxboroughba érkezőket. Szerintem a várakozásokhoz képest itt is több pont lesz, úgy gondolom a Patriots nem történelmi védelmének bőven fog gondokat okozni ez a kiválóan muzsikáló és sokoldalú Titans offense, viszont szerintem kicsit meglepő módon Bradyék is fognak tudni haladni a pályán. Az X-faktor ebben Elandon Roberts lehet, akit gyanúsan keveset használtak a Dolphins elleni zárómeccsen (8 snap), miközben a Bills ellen nagyon sokat játszott és láthatóan beindult a miatta használható 21 personnelnek köszönhetően a futójáték, meg úgy összességében az offense is. 

Bold predictions

kronikk: Jelenleg Eric Dickersonnak van a legtöbb futott yardja egy rájatszás mérkőzésen 248 yarddal 1986-ból a Cowboys ellen, Derrick Henry a Patriots ellen ennél több yarddal végez.

katonadani: Ryan Tannehill és Elandon Roberts is elkapott TD-t szerez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!