Connect with us

Hír

Wilson szerint kellene még pár szupersztár a Seahawksba

A Seahawks playoff-veresége után Russell Wilson azt mondta, hogy más irányítók, mint Drew Brees, Peyton Manning vagy Tom Brady elég különleges szezonokat tudhattak magukénak a nyolcadik, és a 13-15. szezonjuk közt, amelyek megszilárdították az örökségüket. Wilson is ezt szeretné így a nyolcadik szezonja után: újra különleges éveket akar. Ennek eléréséhez pedig szerinte szükség van a front office segítségére is.

Az a kérdés, hogy mit fogunk tenni azért, hogy még egy lépcsővel feljebb lépjünk. Szerintem ezt kell kitalálnunk nekünk játékosoknak, az edzőknek és a teljes szervezetnek, miközben próbálunk a világ legjobbjai lenni. Hogy az legyél, minden szükséges lépést meg kell tenned.

Szerintem szükségünk van még pár játékosra. Jadeveon Clowney egy kiváló játékos, akit szeretnénk jövőre is a csapatunkban tudni. Nagyon sokat jelentett az öltözőnek, és mindig káoszt hozott a pályára. Remélhetőleg tudunk még pár ilyen focistát szerezni a védelembe. No meg persze a támadósorba is, hiszen remek csapatunk van, de mindig lehet több jó játékosunk. A szabadügynökpiac nagyon, nagyon fontos ilyen szupersztárok megszerzésében, akik betölthetik az űrt egyes helyeken.

– mondta Wilson, via Seattle Times.

Ritka, talán nem is fordult még elő, hogy Wilson így nyíltan “beleszóljon” a menedzsment döntéseibe. A Seahawksnak elég sok pénze lesz idén, közel 60 millió elkölthető dollárral rendelkezik a csapat, így lehet költekezni, ráadásul csak Clowney számít igazán nagy nevű, sok pénzt váró játékosnak, illetve Jarran Reed kérhet még $10 millió körül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!