Connect with us

Hír

30 milliót kaphat Teddy Bridgewater a piacon?

Meglepő kijelentést tett az ESPN-es Jeremy Fowler, ugyanis arról számolt be, hogy Teddy Bridgewaternek várhatóan nagyon erős piaca lesz és akár egy több évre szóló, évi $30 milliós szerződést is kaphat. Hozzátette, hogy sok csapat várakozásai szerint akár kezdőként, akár bridge QB-ként is erős piaca lehet, és természetesen mindenki úgy számol, hogy távozik New Orleansból, amennyiben Drew Brees nem vonul vissza.

Elég vadnak tűnik ez a kijelentés, tekintve, hogy 2015 óta mindössze hat meccsen kezdett Bridgewater és azért a számai sem voltak kiemelkedőek. Persze idén ötből öt meccsen nyerni tudott kezdőként, nem is játszott rosszul, de egy nagyon irányítóbarát rendszerben dolgozott és nem ő volt a Saints elsőszámú sikerkovácsa. Persze ettől még annyi lesz Teddy piaci értéke, amennyit valaki megfizet neki, és láttunk már meglepő döntéseket az NFL-ben.

Egy igazán nagy szerződést akár el is lehetne képzelni abban az esetben, ha ő lenne szinte az egyetlen potens irányító a piacon, azonban idén eddig soha nem látott irányítókeringőre van kilátás, így Bridgewater helyzete és alkupozíciója is sokkal rosszabb.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gergely Angyal
Gergely Angyal
4 years ago

Hát igen, anno Osweiler is kapott egy nagy szerződést. Persze Teddy mackó jobb nála, de kérdéses, hogy más rendszerben hogy tud teljesíteni.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Gergely Angyal
4 years ago

Nem vagyok benne biztos, hogy Teddy jobb Brocknál. Nagyjából egy szint lehetnek…

Gergely Angyal
Gergely Angyal
Reply to  Fetyke
4 years ago

Háát, szerintem azért Brokinál kétségetelenül jobb Teddy. Nem sokkal, de azért jobb.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x