Connect with us

Hír

A 49ers elcserélheti Marquise Goodwint

A 49ers FA-kitekintőnkben azt írtuk, hogy érdemes lehet kivágni Marquise Goodwint a rossz pénzügyi lehetőségek és az elkapó sérülései miatt. Kyle Shanahan gyorsan lelőtte ezt a javaslatunkat, a kivágás szóba sem jön, ellenben egy csere benne lehet a pakliban.

Nem fogjuk kivágni Marquise-t, túlságosan értékes számunkra. Tudom, hogy kicsit kiesett a rotációból tavaly és aztán meg is sérült, de Marquise egy olyan srác, aki képes játszani ebben a ligában. Ha a csapatban marad, akkor versenyezni fog a többiekkel, de ha nem, akkor elég magabiztos vagyok abban, hogy más csapat szívesen látná.

De igen, akár el is cserélhetjük. Viszont nem szabadulhatunk meg értékes játékosoktól a semmiért. Szóval megvárjuk, amíg felépül, versenyezni fog a többiekkel, és ha ez nem alakul jól, akkor bármikor elcserélhetjük. Sok minden lehetséges még, egyelőre nem tudom a pontos választ.

– mondta Shanahan az Athleticnek.

Goodwinnak még két éve van a szerződéséből. A 29 éves, olimpikon elkapó tavaly mindössze 12 elkapást, 186 yardot és egy TD-t tudott felmutatni kilenc meccs során – ez volt a legrosszabb éve 2015 óta.

Akár kivágás, akár trade esetén $3,6 milliót szabadítana fel a csapat és benyelne $1,1 millió halott pénzt. A 49ersnek nincs sok mozgástere, és a szabadügynökök mellett hosszabbítani kellene DeForest Bucknerrel és George Kittle-lel is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!