Connect with us

Hír

A Bears Andy Dalton iránt érdeklődik

Az egyértelművé vált a tavalyi szezon után, hogy Mitchell Trubisky nem oldja meg a Bears irányítógondjait. Bár a csapat vezetése kiállt a játékos mellett (a nyilvánosság előtt mi mást csinálhatott volna?), de az utóbbi időben egyre több irányítóval boronálták össze a chicagói gárdát (például Derek Carr-ral). Az The Athletic információ szerint Andy Dalton a legújabb kiszemelt.

 

 

Dalton ideje lejárt Cincinnatiben, a csapat 1/1-re garantáltan irányítót fog választani. A veterán QB-nak ráadásul nincsenek már garantált tartalmak a szerződésévében (egy évig érvényes még és 17 millió dollárt kereshet), így a csapat könnyel elcserélheti vagy kivághatja.

 

Természetesen Cincinnatiben inkább a trade-et preferálnák, és szintén The Athletices riportok szerint 2-3. kört szeretnének Daltonért, ami elég meredeknek tűnik a 17 milliós fizetésével együtt. Trubiskyhez képest persze előrelépést jelenthet, de mivel a Bearsnek idén csak két második körös választási joga van az első négy körben, meglepő lenne, ha pont Daltonra áldozna magas picet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!