Connect with us

Hír

A Bears kivágta Taylor Gabrielt és Prince Amukamarát

Adam Schefter arról számol be, hogy a Chicago Bears kivágta a cornerback Prince Amukamarát és az elkapó Taylor Gabrielt is. A Bearsnek mindössze $5,5 millió helye volt a fizetési keretben ezt megelőzően, most viszont ezzel a két lépéssel $13,5 millióval nőtt a mozgástere a gárdának. (Ezzel pedig írhatjuk újra a mai közzétételre tervezett Bears FA-kitekintőnket)

A 30 éves Amukamara három évet húzott le Chicagóban és jól is játszott, azonban a szűkös erőforrások mellett a jelek szerint nem fért be a tervekbe. Úgy tűnik, ezt a $9 milliót a Bears jobban is fel tudja használni, CB poszton pedig tud fiatalítani kicsit. Az biztos, hogy ezzel a lépéssel hiányposzt lett a cornerback Chicagóban.

Gabriel két évet húzott le a Szeles Városban, 96 elkapásból 1041 yardot és 6 TD-t jegyzett – tavaly csak 9 meccsen lépett pályára agyrázkódások miatt. A helyén Riley Ridley is korrektül mutatkozott be és elég mély az idei draft class elkapók terén, így jobbnak látta felzabadítani azt a plusz $4,5 millió dollárt a csapat.

A játékosok jól jártak azzal, hogy már most kivágták őket (és nem az utolsó pillanatban), így ugyanis hamarabb kezdhetnek el csapatot találni maguknak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!