About the author

9 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Tyrodot nagyon beárazta az amit a Brownsnál művelt. Ha jól tudom Mayfield még csak nem is gyakorolt az első csapattal, amikor beállt Taylor helyett a Jets ellen és egy új szintre emelte a támadósort. Cserének kiváló, de kezdőnek nem elég jó.

 2. 2

  makosteszta

  Bár én sem látok sokat Tyrod-ban, azért a Browns-os teljesítményét kezeljük helyén, mert az még Hue Jackson kirugása előtt volt, és Mayfield teljesítményén látszott egy elég komoly ugrása utána.

 3. 3

  Fetyke

  Szegény Chargers!
  “…hiszen ki tudja, mikor fog legközelebb ilyen előkelő helyen húzni a csapat.”
  Hát! Ha nem húzzák ki véletlenül a drafton a tutit, akkor jövőre (is).

 4. 4

  acsdav2

  Hát oké, de Mayfieldnek is ugyanúgy Jackson volt a HC-ja. Még is ég és föld volt a különbség, amikor a 2 irányító játszott.

 5. 5

  acsdav2

  Én is erre gondoltam. Az NFL-nek idén rendkívül kínos lesz amikor a Chargers hazai meccseit kell adnia. 10 ezer nekik szurkoló ha lesz (az eddigiekből kiindulva) és mellé még talán 20-30 ezer vendégszurkoló. A stadion meg 70 ezres. Egy Brady ezen javíthatna, de hát álom az, hogy egy ilyen közepes csapatba eljön ő. Newton 4 éve a liga sztárja volt, ma már nem az. Rivers Tampában szerintem sokkal inkább vonza az embereket, mint esetlegesen Newton LA-ben. Herbert meg nem akkora prospect, hogy ő lázba hozzon bárkit is. Szóval a Chargers okosan előadja ezt a bízunk Taylorban dolgot és futnak egy gyenge szezont, hogy Lawrencet húzhassák aki viszont megváltoztathatja a dolgokat. De úgy érzem, hogy ez a terv Carolinaban is megfordult az emberek fejében, főleg, hogy Lawrence helyi fiú…..

 6. 6

  Bélabá a csótány

  “De úgy érzem, hogy ez a terv Carolinaban is megfordult az emberek fejében, főleg, hogy Lawrence helyi fiú…..”
  Lawrence szép, Lawrence bájos, csak az a baj, hogy kicsit lányos,

 7. 7

  d zoli

  Engem érdekelne Tyrod. Akár meg is kaphatná az esélyt. Csóri, mindig rosszkor megsérülő tee rod.

 8. 8

  Gergely Angyal

  Azért bőven van bőr a képükön.

 9. 9

  ahanem

  a méretei mondjuk nem feltétlen nőiesek, legalábbis a láthatóak

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team