Connect with us

Hír

A Chiefs valahogy meg akarja tartani Sammy Watkinst

Előfordulhat, hogy a Super Bowl volt Sammy Watkins utolsó mérkőzése a Chiefs színeiben – ha így van, akkor elég jó búcsú volt 5 elkapással és 98 yarddal, köztük több rendkívül fontos pillanattal. Az elkapónak még van szerződése a csapattal, azonban a jelenlegi fizetésével szinte biztosan nem maradhat Kansas Cityben.

Tom Pelissero viszont arról számol be, hogy a Chiefs szeretne valami módot találni az elkapó megtartására – ez feltehetőleg egy fizetéscsökkentés esetén valósulhat csak meg, amibe a játékosnak is bele kell egyeznie. Watkins egyébként arról beszélt a Super Bowlt megelőzően, hogy lehet kiüli pihenésképp a 2020-as szezont, bár erre azért ne fogadjunk nagy tételben.

Watkins a jelenlegi szerződése értelmében $21 milliót foglalna a Chiefs sapkájából, de a csapat $14 milliót megtakaríthat a kivágásával, ami elég soknak számít, főleg hogy a Főnököknek a 9. legkevesebb költőpénze van jelenleg a ligában ($16,1 millió). Watkins két év alatt 1192 yardot és 6 TD-t mutatott be az alapszakaszban, idén viszont parádés rájátszást produkált, 14 elkapást, 288 yardot és egy TD-t jegyzett. Az biztos, hogy elég jó piaca lesz, ha esetleg megválik tőle a Chiefs, főleg hogy nem néz ki valami jól a szabadügynök WR-ek sora.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!