About the author

25 Comments

 1. 1

  ducksfan

  Mi ez az éves átlag fizetés-es hülye fétis? Dak, ha aláírta volna a szerződést, idén is csak 2 misit kapott volna (pulsz esetleg aláírási pénz, ezt nem tudom; de akkor meg később nem kapja meg ezt az összeget). Nem mindegy ez a hülye átlag??

  Ha Dak most írja alá a 33 milliós szerződést, akkor veri Wilson 31,4 milliós éves átlagos szerződését, tehát ez alapján megérné neki. Hurrá, de az éves fizuja 2 misivel elmarad. Akkor mi számít igazán? Nem ez utóbbi?

 2. 2

  renningan

  Azért ha 30-40 millió dollárt kézhez kapsz a 2 millás alapfizetésed mellé, a szerintem nem mindegy :D

 3. 3

  bjeela

  Szűken hóvégéig ölég lesz…

 4. 4

  Bélabá a csótány

  Hideg salak :=/

 5. 5

  Fetyke

  Azért azt tegyük hozzá, hogy van ebben kockázat Prescott részéről is. Jones papa bepipul, aztán draftol egy irányítót a helyére, a pénzt meg elkölti másra…

 6. 6

  Krisztian Fekete

  Kit? Azért ahhoz fel kéne mozogniuk is. Ezt nem látom igazán. De mi van, ha a szabadügynök piacról szereznek valakit? Pl Bradyt Riverst, vagy kipróbálják Foles-t? Neki úgyis kb minden 2. éve jó, az pont most jönne. Fal van, náluk nem annyira fontos, hogy futkosson a qb, jó running back is van, és ha megegyeznek Cooperrel, még elkapó is akad, McCarty Cobbot is ismeri. De a lényeg, hogy Prescott tényleg nem biztos, hogy ülhet a babérjain.

 7. 7

  camillo 7777

  Mi baj történhet DP szempontjából? Ha nem sérül le egy valag pénzt kap vagy Dallasból vagy az FA piacon mástól.

 8. 8

  ducksfan

  az szerintem sem :D de ebből a cikkből az jött le nekem, hogy az átlag fizetés miatt nem érte meg Daknek aláírni. Ami viszont szerintem továbbra is hülyeség.

 9. 9

  snookerista

  Jimmy G? Elvileg kifelé áll a szekere Friscoból. Olcsóbb is és annyival nem rosszabb

 10. 10

  Krisztian Fekete

  Az még csak pletyka, és mégiscsak élő szerződése van. Riversnek nincs, Foles helyett meg ott lenne azonnal a Minshew gyerek. De akár ő is lehetne.

 11. 11

  conspiracy theory

  Jó, de nem mindenhol van a háztartásban még egy Zsizell, hogy a gyereknek ne lyukas cipőben kelljen a suliba mennie :)))))))

 12. 12

  Bélabá a csótány

  Foles-ért a Bears tárgyal jelenleg.
  Minshew ára meg jelenleg 2 első körös pick…
  Jimmy G-nek meg a hevön lenne a dallas.

 13. 13

  Bélabá a csótány

  Tom Brady miután aláír veterán minimumért:
  https://www.youtube.com/watch?v=9w35zx5noPQ

 14. 14

  Krisztian Fekete

  Félreértettél, eszembe sem jutott, hogy Minshew bárhova menne Jaxonville-ből. Jimmy tényleg jól járna a Dallassal (ahogy szerintem bárki, mert egy irányítónak ott kb minden segítsége megvan)

 15. 15

  camillo 7777

  Az átlag fizetés hülyeség?
  Melyiket választanád?
  90 misit 3 évre vagy
  100 misit 5 évre?

 16. 16

  Fetyke

  Ez egyértelmű! A 100 misi több, tehát azt választanám!
  Majd a 3. év után reklamálnék, és ha kell, holdoutolnék a fizetésemelésért! :D

 17. 17

  bjeela

  Ezt most kell megtudnom egy vikingtől? Nekem már nem is szól senki? Amúgy jellemző, hogy egy invalidust választanak MVP Trub helyére. Ostobák. Most jönne Trub fénykorszaka, amivel gyűrűt hozna Csikágóba, erre ezek a barmok egy jóllakott gyűrűhordozóra akarják bízni a csapatot, akinek csak az eggyűrűje kellett, azóta esik-kel, egy értelmes megmozdulása nem volt. Mégiscsak meg kellene nyúvasztani a Halas famíliát…

 18. 18

  d zoli

  Shannon Sharpe vezette le a napokban, hogy ez Todd France-nak is fontos. Ő jövőbeli ügyfeleket veszít, ha Prescott aláír egy 30 millásat. Vannak olyan hírek, hogy ő nem enged.

 19. 19

  Charlie Firpo

  Akkor még egyszer: a tárgyalásokra minimálisan rálátó újságírók szerint (azaz talán) a szerződés hosszáról, az éves bontásról megy (mehet) a vita, ahogy minden esetben.
  Prescott már mondta, hogy neki nem számít az, hogy ő legyen a legmegfizetettebb irányító.
  A Dallas meg nem akar rossz szerződést kötni, azaz legyen sansza kilépni, ha valami mégsem úgy alakul.
  Most a nyári megegyezést prognosztizálják a tag megadása után.

 20. 20
 21. 21

  Hurrá Torpedó

  90 3 évre egyértelműen.
  Egyszerűen alig van különbség, és 2 évvel hamarabb nyugdíjba mehetek, míg a másik esetben még 2 évig nyúznak 1-1 marék rizsért (5-5 misi számszakilag)
  Ha 3 év után még jól megy a foci, és nem akarok nyugger lenni, akkor úgyis kapok még egy szerződést ami jó eséllyel több lesz mint 2 év 10 misi :)
  Ha meg leszakad a lábunk, abba kell hagyni a focit akkor meg úgy jártunk, de másik esetben sem kapnánk meg a hátralévő zsetont, és arányosan nézve a rövidebb szerződéssel jobban jövünk ki.
  De persze alárhatunk bármit, és egy év múlva nyafoghatunk, de az nem szimpi a nézőknek.

  Jó mindez csak ebben a kiragadott példában oké ahol csak 10 milla a különbség. 90-3 vagy 125-5 köztött már más a helyzet szerintem.

 22. 22

  camillo 7777

  Okés látod ezért kell átlagot számolni.
  Az első esetbe kapsz 90 misit (3×30) és várhatod az új szerződést.
  A második esetbe 3 év után kapsz (3×20) 60 misi , na jó legyen 15el több. Legyen 75 misi és holdout.
  Miért lenne ez jobb?
  Ezért érdemes átlagot számolni, jó nyilván szerződés kialakítás kérdése , de az év átlag nem rossz iránymutató.

 23. 23

  Fetyke

  Nem kell lesérülni sem. Tag alatt hoz egy gyenge szezont, és viszlát nagy pénz, viszlát nagy szerződés.
  És azért nem olyan egyszerű az sem, ahogyan levezeted. Draft után már nem lesznek annyira QB needes csapatok, ráadásul addigra a cap alatti pénz nagy részét is elkölti aki akarja és nem a jövőre spórol. Sokkal rosszabb feltételekkel sokkal rosszabb szerződést lehet olyankor már kötni. Nemhogy 35 millát, de még évi 30-at sem kapna ebben az esetben Dak.

 24. 24

  ducksfan

  Kicsit ferdít a példád:
  Dak bére 6 évre, ha tavaly aláírja: 2 millió (szerződés utolsó éve miatt) + 5×33 millió. Átlag: 27,8. Összesen: 167 millió.
  Dak bére 6 évre, ha most írja alá: 2 millió (szerződés utolsó éve miatt) + 5×33 millió. Átlag : 33 millió, mert csak “új” pénz: Összesen: 167 millió.
  Mi a különbég? Semmmi.

  Más: ha a 6 éves átlagot nézed, és hogy verd Wilson átlagát, akkor kb. 38 milliót kellett volna Daknek kapnia, mert keveset keresett az újonc szerződése miatt. Viszont, mivel az most lejárt, már elég a

  32 millió, hogy verje Wilson 31,4-s átlagát, úgy, hogy Wilson 35-öt keres, ő meg keresne 32-t. Ehhez képest a 33 milliós ajánlat is több.

 25. 25

  camillo 7777

  Én csak arra gondolok ,hogy összeségében van értelme nézni az éves átlagot. A példa csak sarkítva van. Nem áll párhuzamba a jelenlegi helyzettel.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team