About the author

15 Comments

 1. 1

  Rolko

  A Dolphins nem azért küldött el minden épkézláb játékost hogy kimondva kimondatlanul Tuát elhozzák a draftról és vele újjáépítsék a csapatot? Akkor az nem jutott eszükbe hogy Tua meg is sérülhet? De ha akkor elhatározták ezt az utat, van drafttőkéjük is, akkor álljanak ki emellett az irány mellett. Vagy akkor elmondhatjuk hogy az elmúlt fèl évet, a játékosokat azért dobták ki az ablakon, szívatták a szurkolóikat, hogy végül beérjék a 3. Számú irányítóval a drafton, akire igazából senki sem tekint biztos fogásnak csak egy akár még jó is lehet opciónak, és ezért szétverték a csapatot… :D Csak én nem értem a logikát? :D

 2. 2

  Bélabá a csótány

  ” Csak én nem értem a logikát?”
  Igen.

 3. 3

  the12thman

  Nem tudni tényleg Tua volt e a célpont

 4. 4

  acsdav2

  Nem.

 5. 5

  acsdav2

  Hát szerinted mégis ki?

 6. 6

  euskadi68

  Én már azon lepődnék meg, ha Tuát hozná el a Fins. Tua sérülése után elkezdett nyerni a csapat, szó sem volt már 1/1-ről.

  Olvasgatok draft mockokat, háááát… ahány, annyi féle. Van benne Tua is, Herbert is, felcserélés is, helyben maradás is. Még az is lehet, hogy lecserél a Miami, és Rosen lesz a kezdő kúbé. :DD

 7. 7

  the12thman

  Senki.. Totális rebuild. A győzelmek meg azért jöttek mert akik maradtak bizonyítottak valamelyest, legrosszabb esetbe rotációs embereknek jók lesznek. Annyi pickjük van, lehet foltoznak most amennyire lehet és utána adnak oda mindent Lawrencért

 8. 8

  Péter Nagy

  Én egészen biztosan nem hoznék QB-t az első pickkel. Egy hosszú távon is fasza OL, DL építése lenne a legfontosabb. Következő évben, meg a csapat többi része. Még jövőre sem muszáj PO-ba jutni. Mondom ezt Miami szurkolóként – és egyébként egyáltalán nem érzem úgy, hogy szivatott volna a vezetés. Ellenkezőleg. Remélem kitart a türelem, és okosan építenek egy fenntarthatóan ütőképes csapatot. Ha elkapkodjuk, megint visszacsúszunk az középszerűség mocsarába. Én azt remélem, ezt Miamiban 20 consecutive 8-8 körüli szezon után már megértették.

 9. 9

  acsdav2

  Tua sérüléséig már 2 győzelem összejött nekik. Azért kezdtek el nyerni, mert megkapták az infót a Bengalstól, hogy ők Burrowt választják. A Redskins/Giants duóról meg tudni lehetett, hogy nem húznak QB-t így Tua az övék lehet. A tervbe az piszkított bele, hogy a Chargers-Panthers duó nagyon hátra csúszott és mindkettő a várakozással ellentétben új QB után néz.

 10. 10

  bjeela

  Nemigen.

 11. 11

  acsdav2

  Ez a totális hülyeség amit írsz. :D Arra építesz, hogy majd 2021-ben felcserélsz Lawrencért? Wtf? Abban már inkább látnék logikát, hogy akkor csapatot építenek és Folest vagy Cousinst megpróbálják elcsábítani. Előbbire jó esély van, de kérdés, mennyire lennének előrébb, mint voltak Tannehillel. Itt amúgy Tua volt a célpont ez nem is kérdés.

 12. 12

  acsdav2

  1.Azért az első pár hét több, mint vállalhatatlan volt. A vége viszont minden várakozást felül múlt. A tankolást az elején kicsit túl tolták.
  2. De, ha felépítesz egy jó csapatot Fitzpatrick köré, akkor az öreg nem teszi meg azt a szívességet, hogy ne a győzelmeket szállítsa. Márpedig ha 10. hely környékén húztok, ott nem nagyon van már franchise QB prospect. Akkor meg mi értelme volt az egésznek? Most kell QB-t húzni.

 13. 13

  the12thman

  Senki se volt a célpont azt úgy értem, ahogy éppen alakul. Nyílván volt sorrend ahol lehet Tua volt az első, de ha kockázatosnak gondolják lehet ebből a millió pickből most felépítenek valamit aztán amikor ott lesz az esély akkor majd kihúzzák a frachise qb-t

 14. 14

  acsdav2

  Értem én, na de ahhoz, hogy felépítsen valamit, nem kell lerombolni mindent. Olyan játékosokat elcserélni, mint Tunsil vagy Fiztpatrick, akikre lehet építeni szerintem hülyeség. Én ezért gondolom, hogy itt Tua volt aki köré mindent építeni akartak. Más különben, ha csak el akartak volna lenni és várni az adódó alkalomra nem cserélnek el jó játékosokat.

 15. 15

  the12thman

  Igazad lehet

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team