Connect with us

Hír

A Dolphins barátkozik Herbert draftolásának gondolatával

A 2019-es szezon előtt mindenki úgy vélekedett, hogy a Dolphins tankolni fog és meg fogja szerezni Tua Tagovailoát. Ehhez képest a Dolphins túl sok győzelmet szerzett, Tua pedig megsérült, így teljesen át kellett írni minden forgatókönyvet. Most sokkal több opcióban kell gondolkodnia a csapat vezetőinek az 1/5-ös pickről indulva.

Armando Salguero (Miami Herald) információi szerint a Dolphins egyre inkább barátkozik Justin Herbert draftolásának gondolatával, és egyre jobban tetszik nekik az Oregon irányítója. Nyilván meg kell vizsgálnia minden opciót a csapatnak, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy lesz lehetőségük draftolni Tuát, feltéve hogy egyáltalán átmegy a fizikai felmérőiken és nem aggódnak a sérülékenységétől – és állítólag aggódnak.

De tegyük fel, hogy minden oké Tuával. Ebben az esetben is jó eséllyel fel kellene cserélni érte mondjuk az 1/3-as pickre, amire áhítozhat többek közt a Los Angeles Chargers vagy a Carolina Panthers is, egyből a Dolphins mögött a draftsorrendben. Minden bizonnyal fel kellene adni az 1/18-as picket a felmozgáshoz, és kérdés, annyival jobbnak tartják-e az Alabama irányítóját, mint Herbertet, hogy beáldozzanak egy plusz első kört, amit azért kaptak, mert kiárusították a keretet. Könnyen lehet, hogy erre nem lesz a válasza a vezetőknek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!