Connect with us

Érdekességek

A Dolphins rendelkezik a legtöbb tőkével, a Steelers nullázta magát

Lee Sharpe egy remek grafikont rakott össze, amelynek a függőleges oldalán a csapatok elkölthető pénzmennyisége, a vízszintesen pedig a drafttőkéje látható. Így egy elég jó képet kapunk arról, melyik csapatnak mennyi tőkéje lesz tavasszal megerősíteni a csapatot.

 

 

 

A legjobb helyzetben vitán felül a Dolphins van, hisz többek között három első körös pickje van, amiből az egyik ráadásul top 5-ös, emellett pedig 90 millió dollárnyi cap space-e van, vagyis bárkit bármennyiért leigazolhat (legalábbis a lehetőség adott rá). Hasonlóan jó és kiegyensúlyozott helyzetben van még a többi jobb felső sarokban lévő csapat – a Seahawks és az Eagles ezáltal még közelebb kerülhet a Super Bowlhoz egy ügyes építkezéssel, a Lions, a Raiders, a Broncos és Colts pedig szinte léphet és megcélozhatja a rájátszást.

 

A bal felső négyzetben lévő csapatoknak sem kell feltétlenül bosszankodni, legalább a piacon nagy mozgásterük lesz, ha már a drafton csak limitáltak a lehetőségek. A legrosszabb helyzetben lévő csapatok pedig természetesen a bal alsó részben vannak, hisz nekik sem pénzük, sem drafttőkéjük nincs. Különösen a Steelers áll rosszul, hisz a Minkah Fitzpatrick-csere miatt nincs első köröse, pénze pedig szinte még annyi sem. A Vikings-Chiefs-49ers-Packers-Saints ötös pedig törheti majd a fejét, hogyan tarthatja fenn a jelenlegi szintet, hisz jó, ha a legfontosabb szabadügynökökre jut pénz, miközben a drafton is rendre hátul választanak mindegyik körben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!