About the author

4 Comments

 1. 1

  acsdav2

  A Steelersnek a látszat ellenére a jövője biztató. A Fitzpatrick trade nagyon jól sült el. 1/18-on nem találnának ilyen szintű tehetséget. A védelmet szépen fel is javította. Szerintem elit az az egység. Big Bennel pedig egy TOP 10 közeli támadósor biztos lesz majd. Szerintem contender lehet a csapat jövőre. Bár a csoport bitang erős lesz. Burrowwal megerősödött Bengals, egy valószínűleg a keret tehetségéhez méltó Browns és hát a Ravens.

 2. 2

  Fetyke

  A Steelersel egyetértek, Big bennel nagyon is kontenderek lesznek. Már csak az alábbiak miatt is.
  A Browns esetében komoly kétségeim vannak. Nagyon nagy lutrit vállaltak Stefanski kinevezésével, de persze ez akár még jól is elsülhet. Bár én inkább a nemre fogadnék és arra, hogy a Cleveland még jobban visszaesik. Persze sok múlik az FA piacon és a drafton is.
  A Bengalsnál a védelmen nem sokat fog javítani Burrow draftolása. Főleg, hogy a srác nagy rizikó, hiszen egy kiugró éve volt eddig (az viszont valóban fantasztikusra sikeredett). Én komoly előrelépést nem várok tőlük, legfeljebb az idei Cards szintű előrelépést látom bennük optimális esetben.
  És azért a PO meccs óta bennem a Ravensel kapcsolatban is vannak ismét kételyek.

 3. 3

  acsdav2

  Igazából a Ravens kapcsán jutott eszembe a csoport, hogy mennyire nagy lehetőségük volt az idei évben, mert a csoport sokat fog javulni jövőre. A Bengalsnal a támadósor is problémás volt, azon biztos fog segíteni Burrow. Rizikónak nem mondanám. Inkább csak azt mondanám, hogy olyan generációs tehetségnek, mint Lawrence vagy Luck nem mondanám. De elég jó prospect. A Brownsál már az is sokat javíthat, hogy nem lesz nagy felhajtás a szezon előtt és szerényebben állnak a szezonhoz. Stefanski nálam is kérdéses. De már őt kitárgyaltátok az értékelésénél. A Ravens nem lett rosszabb csapat a PO vereség miatt. A 14 győzelem nem fenntartható valószínűleg, de 10 győzelem környékére be lehet őket lőni. Szóval bár a Steelers nagyon jól fog kinézni, azért az erős csoport miatt nem lesz egyszerű dolguk.

 4. 4

  Kopi3.14

  Remélem úgy is lesz, jó volt, amikor kiélezett meccsek voltak a csoportban.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team