Connect with us

Hír

A játékosok elnapolták a szavazást a CBA-ről, találkozni akarnak a tulajokkal

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a tulajdonosok elfogadtak egy javaslatot a Kollektív Szerződés kapcsán, amely a játékosok elé került és úgy volt, hogy erről tegnap szavazni is fognak. Azonban erre végül nem került sor. Az NFLPA legfelsőbb bizottsága (ennek vezetője a szövetség elnöke, Eric Winston, de tagja például Richard Sherman vagy Russell Okung is) ugyan 6-5 arányban leszavazta a javaslatot, ez csak egy “ajánlás” a játékosok felé, és a 32 csapat 1-1 játékosképviselője kezében lett volna a döntés ezt követően. Azonban végül nem került sor szavazásra.

A helyzet jelenleg az, hogy az NFLPA vezetői találkozót kértek a tulajdonosoktól, hogy tovább beszélgessenek a témáról. Erre a találkozóra kedden kerül majd sor Indianapolisban, a Combine helyszínén, és ezt követően fognak majd szavazni a javaslatról. Az viszont kérdés, hogy a tulajdonosok hogyan állnak majd ehhez a meetinghez, akarnak-e tárgyalni, vagy megmondják a játékosoknak, hogy vagy elfogadják, vagy elutasítják, és kész.

Olyan hangokat is hallani, hogy ez a tulajok legjobb ajánlata és innen már csak rosszabb konstrukciók következnek a játékosok számára, ráadásul az NFLPA vezetői is arról győzködik a játékosokat, hogy ha ezt nem fogadják el, akkor az NFL áttér a tévétársaságokkal kapcsolatos tárgyalásokra és csak jövőre kaphatnak új ajánlatot, ami rosszabb feltételeket eredményez majd. Persze akik pedig nem akarják elfogadni ezt a javaslatot úgy gondolják, hogy a tulajok csak blöffölnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!