Connect with us

Hír

A legjobban fizetett CB akar lenni Darius Slay

A legjobban fizetett cornerback akar lenni Darius Slay. A Detroit Lions játékosa szerződése utolsó évébe lép, $10 milliót fog keresni alapfizetésként, emellett pedig van még 500 ezer dollárnyi roster és workout bónusza. Ennél azonban többet akar, és többre is taksálja magát, derül ki abból a válaszból, amit egy tweetre küldött, amiben fel voltak sorolva a legjobban kereső CB-k az NFL-ben – túl alacsonynak tartotta ezeket az összegeket saját magára vonatkozólag.

A liga legjobban fizetett cornerbackje jelenleg Xavien Howard, aki a Dolphinstól évi $15,1 milliót kap. Slay a jelek szerint tehát ennél többet akar, és már tavaly is elégedetlen volt a szerződésével, így nem lenne meglepő, ha holdoutolna, vagy akár cserét kérne.

Kérdés, hogy a Lions mit tervez vele, ugyanis voltak már olyan híresztelések korábban, hogy nem ragaszkodnak feltétlen hozzá, viszont a general manager Bob Quinn és a főedző Matt Patricia is rövid pórázon vannak tartva, ha 2020-ban nem lesz sikeres a franchise, akkor repülhetnek – ezt maga a tulajdonos jelentette ki az év végén.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások