Connect with us

Hír

A legújabb infók Tom Brady kapcsán

Jeff Darlington információi szerint Tom Brady jelenleg úgy áll a dolgokhoz, hogy ki fog kerülni a piacra és New Englandtől távol fogja folytatni karrierjét. Ennek ellenére sokan úgy gondolják Brady körül is, hogy a Patriotsnak lesz még lehetősége meggyőzni az irányítót a maradásról, azonban egyelőre Brady felméri a terepet a távozás szándékával.

Az irányító és a Patriots közt még nem volt és egyelőre nincs is beütemezve erről szóló beszélgetés egyébként, leginkább azért, mert Belichickék meg akarják várni, hogy tisztázódjon a helyzet a Kollektív Szerződés körül, így pontosabban tudhassák, meddig is ér a takaró – számol be Ian Rapoport, aki hozzáteszi, hogy Brady továbbra is a Patriots terveiben van.

Az irányító ugyebár hivatalosan nem beszélhet más franchise-okkal március 16-ig, viszont a Combine mindig egy ilyen szürke zónát jelent az NFL számára, ahol ügynökök és csapatok elkezdenek puhatolózni. Állítólag a Chargers, a Raiders és a Colts csapataival is találkozott már Don Yee, Brady ügynöke, illetve meglepetésre a Giants is megemlítésre került Michael Giardi által.

Tony Pauline pedig közben arról számol be, hogy a Patriots érdeklődést mutat Marcus Mariota iránt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!