Connect with us

Érdekességek

A Lions és a Dolphins a favorit Tua draftolására

A Caesars fogadóirodánál kihozták az oddsokat arra vonatkozólag, hogy melyik csapat fogja draftolni az Alabama irányítóját, Tua Tagovailoát. Az nem meglepő, hogy a Miami Dolphins az egyik favorit, az viszont talán igen, hogy a Detroit Lions pontosan ugyanolyan esélyekkel bír.

Mindkét gárda -110-es oddsot kapott, amit azt jelenti, hogy 110 dollár tét megrakása után lehet 100 dollárt nyerni pluszban. Jelen állás szerint egyébként a Dolphinsé az 1/5-ös pick, míg a Lionsé az 1/3-as.

Nemrég napvilágot láttak olyan pletykák, hogy a Lions elcserélné Matt Staffordot, azonban ennek jelenleg nem sok valóságalapja van a szerződését figyelembe véve. Az viszont opció lehet, hogy Tua padozik egy évet Stafford mögött, addig felépül sérüléséből is, és 2020 után cserélné el a csapat a veterán irányítót.

A Dolphins és a Lions mögött sorrendben az 1/6-on húzó Chargers (5/2), az 1/1-es Bengals (7/1), az 1/7-es Panthers (7/1) és az 1/9-es Jaguars (9/1) áll a fogadóirodáknál, már ami Tua draftolását illeti.

Tua mellett Joe Burrow és Justin Herbert szinte biztos top10-es picknek mondható, az over/under határ viszont 4,5 a Caesarsnál az első körös irányítók számát tekintve (az undert favorizálva). A legtöbben Jordan Love-ot is az első körbe várják, és akkor rajta kívül egyesek Jacob Easont látják még becsúszni az első körbe.

Érdekesség továbbá, hogy a DraftKingsnél -10.000 az odds arra, hogy Joe Burrow lesz az 1/1-es választott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!