Connect with us

Hír

A Ravensnél dolgoznak az év edzői, Campbell és Tannehill is díjat kapott

John Harbaugh lett az év edzője az AP-nél, míg legjobb segédedzőnek a támadókoordinátor Greg Romant választották, vagyis a Ravens mindent vitt. Az év visszatérője Ryan Tannehill, az év embere pedig Calais Campbell lett.

 

 

Harbaugh győzelme várható volt, hisz a 14-2-es alapszakaszmérleg a legjobb volt a ligában, ráadásul mindezt úgy, hogy sokan fele ilyen jó szezont sem vártak a csapattól. 27,5 szavazatot gyűjtött, így magabiztos győzte le Kyle Shanahant (49ers, 14,5), Matt LaFleurt (Packers, 3), Mike Tomlint (Steelers, 2), Sean McDermottot (Bills, 2) és Sean Paytont (Saints, 1).

 

Greg Roman kitüntetésébe sem lehet belekötni, hisz nemcsak, hogy csodát művelt Lamar Jacksonnal, de összehozta az első olyan csapatot a Super Bowl-érában, ami 200+ futott yardot átlagolt meccsenként. A 2019-es Ravens minden idők legjobban futó csapata, ami Lamarral kiegészülve 41 szavazatot ért Romannak. Egynél több szavazatot rajta kívül csak Robert Saleh (DC, 49ers) és Don Martindale (DC, Ravens) kapott. A teljesség kedvéért említsük meg az egy voksot kapó edzőket is: Steve Spagnuolo (Chiefs), Mike Pettine (Packers), Arthur Smith (Titans), Joe Judge (Patriots).

 

Ryan Tannehill győzelme sem meglepetés, egyenesen az AFC-döntőig ment vele a Titans. Óriási előrelépés volt ő Marcus Mariotához képest, nélküle nem jött volna össze a rájátszást, 117,5-es passer ratingje a legjobb volt a ligában és a 7-3-as alapszakaszmérleg is önmagáért beszél. Összesen 16 szavazatot kapott, mindössze eggyel előzte meg Jimmy Garoppolót. Rajtuk kívül Darren Waller (8), Travis Frederick (6), Teddy Bridgewater (1), Carson Wentz (1), Dalvin Cook (1), Richard Sherman (1) és Cooper Kupp (1) kapott voksot.

Az év emberének pedig Calais Campbellt, a Jaguars pass rusherét választotta az AP a pályán kívüli tevékenységéért. Ez volt a harmadik jelölése 12 éves pályafutása alatt, igazi példakép a pályán és a pályán kívül is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!