Connect with us

Hír

A Seahawksszal, a Billsszel és a Redskinsszel tárgyal Greg Olsen

Miután a Carolina Panthers kivágta Greg Olsent, szabadon igazolhatóvá vált. A veterán tight end három csapathoz látogatott el, név szerint a Buffalo Billshez, a Seattle Seahawkshoz és a Washington Redskinshez, most pedig ezzel a három franchise-zal áll tárgyalásban a következő szerződésével kapcsolatban – írja Adam Schefter.

Olsen már 34 éves, tavaly 52 elkapással, 597 yarddal és 2 TD-vel zárta az évet 14 meccs alatt. Nyilvánvalóan megkopott már, de egy jó év még lehet benne. A tight endnek egyébként van ajánlata tévétársaságtól szakkommentátori állásra, ami ott várja, amíg be nem fejezi profi karrierjét – a Panthers bye weekje alatt kísérletezett is már ezzel, illetve az XFL-ben is láthattuk már ebben a szerepben.

Érdekes, hogy Olsen követte Ron Riverát karrierje alatt, hiszen már a Bearsnél is együtt dolgoztak, majd mikor Riverát kinevezték a Panthers főedzőjének, akkor Olsen is aláírt Carolinába szabadügynökként. Most akár hasonló is lehet a helyzet, ha a Redskinsbe megy – a másik opciója pedig az, hogy contender csapathoz ír alá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!