Connect with us

Hír

Alex Smith: Nagyon szerencsés vagyok, hogy itt lehetek, és hogy megvan még a lábam

Alex Smith két korábbi csapata néz farkasszemet a mai Super Bowlon, és ugyan a veterán irányító nem lehet a pályán, már annak örül, hogy egyáltalán életben van és megvan a jobb lába – ugyanis mindkettő elvesztése veszélyben volt brutális sérülése után. Erről beszélt az ESPN Outside The Lines műsorában.

Nagyon alulértékeltem a törött sípcsont és sárkapocscsont komplexitását, és hogy milyen nehéz lesz ennek meggyógyulnia. Sajnos közbejöttek előre nem látható dolgok is.

Az eredeti műtét után elfertőződött Smith lába és vérmérgezése lett. Az irányító azt is elmondta, hogy ezután szinte semmire nem emlékszik a következő pár hétből, az első emléke az, hogy újra meg kell műteni, hogy megmentsék a lábát. De nem csak a lába volt veszélyben, hanem az élete is, a vérmérgezés ugyanis nagyon komoly dolog és még kórházi körülmények közt is sokan halnak bele.

Nem igazán voltam magamnál ezek alatt. Felébredsz és hallod a feleségedtől, a családodtól és a doktoroktól, hogy milyen kevésen múlott… Nagyon szerencsés vagyok, hogy életben lehetek, nagyon szerencsés vagyok, hogy még megvan a lábam.

Ugyan Smith nem adta még fel, hogy visszatérjen a focipályára, de ez saját bevallása szerint sem garantált, Ian Rapoport pedig arról számolt be, hogy ez elég valószínűtlen, és a rehabilitáció leginkább arra irányul, hogy teljes életet élhessen a pályán kívül a 35 éves irányító.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!