Connect with us

Hír

Armstead és Ward is maradna San Franciscóban, de nem lesz egyszerű megtartni őket

Sosincs könnyű dolga egy Super Bowlba jutó csapatnak, hiszen rossz esélyekkel indul az ismétlést tekintve, a problémákat pedig tetézi, hogy a sikeres év után a lejáró szerződésű játékosok nagy összeget akarnak leszakítani. Jelen esetben a 49ers is szeretné megtartani szabadügynökeit, név szerint elsősorban Emmanuel Sanderst, Jimmie Wardot és Arik Armsteadet is, ráadásul ők is szeretnének maradni, de minden bizonnyal nem fognak egyezni az érdekek mindenki esetében, főleg hogy a 7. legkevesebb pénzzel rendelkezik a csapat, illetve prioritást élvez George Kittle és DeForest Buckner hosszabbítása is.

Hihetetlen volt ez a szezon, karrierem legjobbja. Ez volt a legjobb csapat, amelyikben játszottam. Fejlődtem játékosként és izgatott vagyok a pályafutásom jövőjét illetően. Egész karrierem itt töltöttem, fura lenne máshol játszani. Szeretnék maradni és újra eljutni a Super Bowlba, de sajnos ez elsősorban nem az én döntésem.

– mondta Armstead (via NBC Sports Bay Ara), aki egyébként Észak-Kaliforniában nőtt fel, így még közelebb áll szívéhez a csapat és a lokáció.

John Lynch general manager is arról beszélt, hogy szeretnék megtartani Armsteadet, és a franchise tag is opció lehet. Ez utóbbi kicsit meglepő talán, hiszen ez 15-17 millió dollár közé esik majd, és így is elég sokat fektettek már a védőfalba.

Armstead mellett a safety Jimmie Ward is nagyon fontos tagja volt a védelemnek, az ő távozása talán nagyobb lyukat nyitna a védelemben, amit valakivel fel kell tölteni. Ő is hasonlóan áll a dolgokhoz, mint csapattársa.

A 49ersnél pattog a labda jelenleg. Én itt szeretnék maradni és továbbra is ebben a kiváló szervezetben szeretnék játszani.

Meglátjuk, hogyan alakulnak a 49ers dolgai, a hétfőn induló FA-kitekintő sorozatunkban mi is megpróbálunk majd választ adni ezekre a kérdésekre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!