About the author

9 Comments

 1. 1

  reszelo.aladar

  Ez nem is lehet kérdés. Nem csak hogy nincs nála jobb elérhető QB, de ő még mindig az egyik legjobb. A pénz az egyetlen kérdés. Egészen biztos vagyok benne, hogy látni fogja a FA és draft prospecteket és látni fogja az árcédulát is melletük. Ha csak a fizuja egy részéről lemond, kaphat akár még egy jó célpontot vagy még egy komoly futót.
  Amúgy a Saints kész volt idén is egy nagy menetelésre, kár hogy nem jött össze.

 2. 2

  Fetyke

  Mekkora fizetést tartanál reálisnak vagy jónak?

 3. 3

  Bélabá a csótány

  20

 4. 4

  Fetyke

  Én is ennyire lőném be!
  Kíváncsi leszek, arra, hogy végül is miben fognak megállapodni.

 5. 5

  Goodell

  Az a gond, hogy rengeteg halott pénz van miatta, ezért hülyeség lenne most elküldeni, viszont nem látom benne azt hogy képes lenne superbowlt játszani már… 3x megpróbálták és semmi, tudom ebből 2 éppen hogy, de hát ha 2 TDvel vezetsz a végén nem vernek el… És az a szomorú ahogy hosszabbítanak vele, öregszik a csapat, az újoncok is több pénzt kapnak és szétesik a csapat. Még talán 2 év van ebben, de ezt már 3 éve mondják

 6. 6

  Bélabá a csótány

  25+ tuti,tán még több is.

 7. 7

  Hurrá Torpedó

  Szerintem 15-18 garantáltban megállapodnak, viszont lesznek elérhető ösztönzők, sb bónusz meg ilyenek. Összesen 23-nál nem lesz több a szerződés. Brees nem a pénzért jön vissza, abból van már neki elég (tudom van olyan nézet, hogy abból sosem elég).
  Eleve a Szentek még pár évig utalnak neki rendesen, mondjuk el tudom képzelni azt is, hogy azokat is bevonják a buliba, és egybe megkapja valamikor, amivel a Saints is átlapátolhatja a szarát egy kupacba (így csak egy kemény évük lesz pénzügyileg)

 8. 8

  bjeela

  Annyira meg lettem lepve, hogy még most is tátom a szám.

 9. 9

  Márton Farkas

  tudom naiv gyerekes hozzáállás, de az nem lehet opció hogy mivel keresett eleget, direkt jó kevés pénzért ír alá max bele sb bónusszal hogy utolsó nekifutásra egy brutál jó csapatatot tudjanak összerakni mellé?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team