Connect with us

Szabadügynök

Contendernek maradni – Ravens FA-kitekintő

A Ravens egészen kiváló alapszakaszt tudhatott magáénak, azonban a rájátszásban elvérzett a Titansszel szemben. A fejlesztésre szoruló posztok elég egyértelműek Baltimore-ban, ahol Lamar Jackson újonc szerződése miatt most addig kell nyújtózni, ameddig a takaró ér – vagy egy kicsivel akár tovább is. 

Cap space

A Ravens a 11. legkevesebb elkölthető pénzzel rendelkezik jelenleg, egész pontosan 31,4 millió dollárral. Ez önszántukból nem sokkal növelhető, egyedül Brandon Carr kivágása tűnik egyértelműnek, vele $6 milliót lehet felszabadítani. A veterán cornerback kiegészítő embernek még jó, így akár olcsón vissza is lehetne igazolni. Rajta kívül még James Hurst kivágásán lehet elgondolkodni, a több poszton bevethető támadófalember négy meccses eltiltással kezdi a szezont, viszont cserének kiváló, így nem biztos, hogy megér $2,75 millió plusz költőpénzt.

Azért emeltem ki, hogy önszántukból ennyit szabadíthatnak fel Eric DeCostáék, mert lehet, hogy saját akaratukon kívül lesz több helyük a sapka alatt. Ez Marshal Yandától függ, aki gondolkodik a visszavonuláson – ebben az esetben $7 milliót nyerne a Ravens, ellenben nagy lyuk keletkezne a támadófalban, hiszen Yanda még ilyen idősen is kiválóan játszik. Az utódját már nyilván most el kell kezdeni keresni, de a csapat szempontjából az lenne ideális, ha még egy évet lehúzna.

Persze azt ilyenkor mindig hozzá kell tenni, hogy a fizetési sapka hihetetlenül rugalmasan alakítható, így átstrukturálásokkal még sok-sok millió felszabadítható, ha szükség lenne rá.

Szabadügynökök

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások